Εσυ δοκιμαζε στα 15-20 που τουφεκαμε τις μπεκατσες..τα σεταπ μας περα απο το στανταρ στα 36.5 που πλεον δεν το λες και στανταρ καλο ειναι να τα δοκιμαζουμε στις πραγματικες αποστασεις που κυνηγαμε συνηθως..εκτος αν μετραμε ποσοστα και κατα ποσο ανταποκρινοντε στα τσοκ μαςΤότε γιατί εγώ κάνω μαλακίες τόσους μήνες και δοκιμάζω τα ψιλά στα 36m...;;;
Οι δοκιμές μου!!!!Εσυ δοκιμαζε στα 15-20 που τουφεκαμε τις μπεκατσες..τα σεταπ μας περα απο το στανταρ στα 36.5 που πλεον δεν το λες και στανταρ καλο ειναι να τα δοκιμαζουμε στις πραγματικες αποστασεις που κυνηγαμε συνηθως..εκτος αν μετραμε ποσοστα και κατα ποσο ανταποκρινοντε στα τσοκ μας
Ναι μόνος μου το λέω, γιατί έλεγες πως οι δοκιμές πρέπει να γίνονται στα 36m και τώρα τις κάνεις στα 30m... .και τώρα λες πως στα 30m μετράς μόνο τα ψιλά, ενώ τα χοντρά στα 36m.....γιατί όχι ΟΛΕΣ οι δοκιμές στα 36m..;;; (εκτός μισόταπες)Μονος σου το ειπες......
Σωστοοοος..και γω καπως ετσι τα μετραω πανω κατω..χοντρα μονο για λαγο μ αρεσει να μετραω μακρυα ασχετα οτι μπορει να μην ριξω πανω απο τα 30 μετρα δοκιμες κανω στα 40+Οι δοκιμές μου!!!!
Ορτυκοφύσιγγα με μισόταπες στα 30m....
Τσιχλοφύσιγγα τα μετράω από τα 36 ως 40m....
Παπιοφύσιγγα δοκιμάζονται από τα 36 ως 45m.....με λίγα λόγια για τις αποστάσεις που το προορίζω το κάθε ένα.....είτε είναι ψιλά σκάγια είτε χοντρά....οπότε όλα καλά και μια χαρά...
Θα είναι νομίζω πολύ καλό ,με ικανοποιητικές ταχύτητες για τρυγόνι - τσίχλα .Δοκιμασα και εκλεισα με 206 πυριτιδα ενα σεταπ για τρυγονι με 8ρια σκαγια σε καλυκα 67,4 στα 56.
Σας γραφω το σεταπ....γιατι το φυσεκι ειχε πολυ καλα αποτελεσματα και σε συγκεντρωση...αλλα το
κυριοτερο και σε διατρηση!!!
CHEDDITE -T2 -CX2000- 1,55X31 -GT21-N8 - 67,4 -56 Με χρηση 3του σταδιου.
Το σεταπ εδωσε στα 30 μετρα με 3*** μαμα τσοκ και σε κυκλο 75 εκατοστων 82,5% συγκεντρωση δλδ
απο τα 465 σκαγια γομωσης τα 383 εντος κυκλου και πολυ ωραια και γεματη κατανομη!!!!!
ΥΓ, Εαν ''μπορεσω''........θα αναβασω φωτο.
εισαι ALani contra dosi ρε φιλεΗ AL μου άρεσε περισσότερο.
Ριχνεις τα παπιοφυσιγγα στα 45?Εχουμε εκπτωσεις αυτες τις μερες?Παπιοφύσιγγα δοκιμάζονται από τα 36 ως 45m
Ναι μόνος μου το λέω, γιατί έλεγες πως οι δοκιμές πρέπει να γίνονται στα 36m και τώρα τις κάνεις στα 30m... .και τώρα λες πως στα 30m μετράς μόνο τα ψιλά, ενώ τα χοντρά στα 36m.....γιατί όχι ΟΛΕΣ οι δοκιμές στα 36m..;;; (εκτός μισόταπες)
Τέλος πάντων ΕΓΩ στα 36m θα συνεχίσω τις δοκιμές....και πείτε με και μαλάκα....
Ναι έχουμε εκπτώσεις λόγο ζέστης.........μου χαλάει το ποσοστό ρε γαμώτο μετά τα 52m......Ριχνεις τα παπιοφυσιγγα στα 45?Εχουμε εκπτωσεις αυτες τις μερες?
Ναι έχουμε εκπτώσεις λόγο ζέστης.........μου χαλάει το ποσοστό ρε γαμώτο μετά τα 52m......
Αν σου φένονται λίγα τα μέτρα, τότε ξανά γύρνα τούμπα τν αριθμό, γιατί θα ξανά χειμωνιάσει και θα έχουμε αυξήσεις πάλι....τα 25 μετρα τα βλεπω λιγα....
Βρεγμένα τα φύλλα Βαγγέλη;;;Δοκιμάστηκαν όλα σε φύλλα Α4 στα 36,5 μετρα!View attachment 14163
Καλημέρα Νίκο,όχι δεν της έχω μετρήσει αλλά έχει πάχος το χαρτί δεν είναι σαν τις σελίδες του τηλ καταλόγου!Καλημερα Βαγγελη!!! Αυτες οι κολλες Α4 φωτοτυπικο χαρτι ειναι ?? Τι παχος εχουν ξερεις..??
Το εχεις μετρηση φιλε ??