Αυστηρό πολύ!Τολάκι Μόντε Κάρλο παραλληλο χτένι, φυσικά ίσιο
Ειχα δει την φωτο και μου φανηκε καμπύλο. Μου εκανε εντυπωση.
Αυστηρό πολύ!Τολάκι Μόντε Κάρλο παραλληλο χτένι, φυσικά ίσιο
Τελικά με την Ellegi τη έκανες;;;Τόλη πηρα Ρεμί κ ησυχασα, θα σκοτώσω τπτ φέτος η εμπλεξα ;;;
Περιμένω την θεία να κάνει τα χαρτιά, ωραίο τουφέκι , έρχεται κ ο κορωνοιος την Τετάρτη απόγευμα από αθηναΤελικά με την Ellegi τη έκανες;;;
Σε ένα χρόνο θα σου δώσουν κ πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού... Την εργαλειοθήκη να έχεις στο αμάξι κ το τηλέφωνο του Τόλη στις γρήγορες κλήσεις στο κινητό για βοήθεια από απόσταση... Την λύνει κάθε μέρα μαθαίνω κ έχει στην κολοτσεπη κ μερικούς στυλους με ελατήρια για spare partsΤόλη πηρα Ρεμί κ ησυχασα, θα σκοτώσω τπτ φέτος η εμπλεξα ;;;
Είχα απελπιστεί ρε Λιπτον κ διάβασα τα σχόλια του Τολη περι εξωγηινου σκοτωματος κ είπα μήπως στραβώσω κ εγώ τπτ, την πατησα ;;;;;Σε ένα χρόνο θα σου δώσουν κ πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού... Την εργαλειοθήκη να έχεις στο αμάξι κ το τηλέφωνο του Τόλη στις γρήγορες κλήσεις στο κινητό για βοήθεια από απόσταση... Την λύνει κάθε μέρα μαθαίνω κ έχει στην κολοτσεπη κ μερικούς στυλους με ελατήρια για spare parts
Τη πάτησες Μήτσο και πολύ ασκημαΕίχα απελπιστεί ρε Λιπτον κ διάβασα τα σχόλια του Τολη περι εξωγηινου σκοτωματος κ είπα μήπως στραβώσω κ εγώ τπτ, την πατησα ;;;;;
Beretta κ τα μυαλα στο μπλέντερ ρε φίλε, θα σαξω για plus μου φαίνεται ρε Ευρι, να δω άσπρη μέραΤη πάτησες Μήτσο και πολύ ασκημα
Περιμένω την θεία να κάνει τα χαρτιά, ωραίο τουφέκι , έρχεται κ ο κορωνοιος την Τετάρτη απόγευμα από αθηνα
την plus δεν την πουλαω παντως! μονο την phoenix την γριαBeretta κ τα μυαλα στο μπλέντερ ρε φίλε, θα σαξω για plus μου φαίνεται ρε Ευρι, να δω άσπρη μέρα
Την plus την έχει προλάβει άλλος, να βρεις αλλο μοντέλο να παίξεις εσύ.Beretta κ τα μυαλα στο μπλέντερ ρε φίλε, θα σαξω για plus μου φαίνεται ρε Ευρι, να δω άσπρη μέρα
Α, δεν την π'λας την plusτην plus δεν την πουλαω παντως! μονο την phoenix την γρια
Παρε μια γριά ρε φίλε να βρεις την υγεια σου κι άσε τα πυραυλικά συστήματαBeretta κ τα μυαλα στο μπλέντερ ρε φίλε, θα σαξω για plus μου φαίνεται ρε Ευρι, να δω άσπρη μέρα
Μήτσο εσυ εισαι ψαγμένος δεν είσαι πιτσιρικας σαν εμάς, greystone θα πάρειςBeretta κ τα μυαλα στο μπλέντερ ρε φίλε, θα σαξω για plus μου φαίνεται ρε Ευρι, να δω άσπρη μέρα
Περιμενα κ διατρηση καλυτερη.....το mythoq το δοκιμασα κ με μια 301 με 2* στο χαρι και παλι δεν με ενθουσιασε....δυστυχως δεν κρατησα φωτοΣαν πρώτη ματιά καλύτερη φαίνεται με το percoso
Πιστεύω οτι στα 35 μέτρα τα 3αρια έπρεπε να κάνουν τον τενεκέ κουρέλι...Καλησπερα παιδες! Βαζω 2 δοκιμες στα 35 μετρα (Beretta A300 full 76cm καννη με 18.5 αυλο) οι οποιες ειναι....1η B&P Mg2 mythos 40gr. No.3 Nikel και η 2η με nsi percorso caccia 36gr. Νο.3 (μολυβι) με diana ......16 βαθμους κελσιου μετα απο βροχη....
Ένα φυσιγγι, ιδιογομωση βέβαια το πρωτο μου ν6 στα 42 μέτρα με κορδέλα και τσοκ 2* σταθερό από το πλαγιο baikal είχε καλύτερη διάτρηση, βέβαια στις άλλες πλευρες του τενεκέ που πιστεύω είναι λίγο πιο λεπτές.Καλησπερα παιδες! Βαζω 2 δοκιμες στα 35 μετρα (Beretta A300 full 76cm καννη με 18.5 αυλο) οι οποιες ειναι....1η B&P Mg2 mythos 40gr. No.3 Nikel και η 2η με nsi percorso caccia 36gr. Νο.3 (μολυβι) με diana ......16 βαθμους κελσιου μετα απο βροχη....
Το Mythos με τα nikel βλέπω πως έχει σκίσει "λίγο" όλα τα σημεία των σκαγίων.....βέβαια όπως είπε ο @dimitris_alexandroupoli θα έπρεπε στα 35 να ήταν κουρέλι ο τενεκές.Καλησπερα παιδες! Βαζω 2 δοκιμες στα 35 μετρα (Beretta A300 full 76cm καννη με 18.5 αυλο) οι οποιες ειναι....1η B&P Mg2 mythos 40gr. No.3 Nikel και η 2η με nsi percorso caccia 36gr. Νο.3 (μολυβι) με diana ......16 βαθμους κελσιου μετα απο βροχη....