Όχι να το παινευτουμε αλλά εμείς οι κάτοχοι Πενελης είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια κεντήματα σταυροβελονιαBenelli raffaello crio comfort 66cm
Όχι να το παινευτουμε αλλά εμείς οι κάτοχοι Πενελης είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια κεντήματα σταυροβελονιαBenelli raffaello crio comfort 66cm
Βρε πήγαινε για ύπνο είσαι και κουρασμένος!Όχι να το παινευτουμε αλλά εμείς οι κάτοχοι Πενελης είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια κεντήματα σταυροβελονια
Όχι να το παινευτουμε αλλά εμείς οι κάτοχοι Πενελης είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια κεντήματα σταυροβελονια
Με benelli crio κυνηγάω εδώ και 2χρονια.κοψτε επιτέλους τη μαλάκια για όπλα που δε σκοτώνουν.μονο από πίσω δε σκοτώνουν τα οπλα[QUOTE="B425 WATERFOWL SPECIAL, post: 548895, member: ο
Φίλε από το 2009 που την πήρα έχω κυνηγήσει τσίχλα ,βάλτο ,τρυγόνια ,φασσες και ποτε δεν έχει κάνει εμπλοκή ,ποτε δεν έχασα πουλί αν σκόπευα σωστάΜε benelli crio κυνηγάω εδώ και 2χρονια.κοψτε επιτέλους τη μαλάκια για όπλα που δε σκοτώνουν.μονο από πίσω δε σκοτώνουν τα οπλα
Φίλε έχω κυνηγισει με πολλά όπλα εδώ και 20 χρόνια (Έβρο) ποτέ δεν έχασα κυνήγι λόγο όπλου.Φίλε από το 2009 που την πήρα έχω κυνηγήσει τσίχλα ,βάλτο ,τρυγόνια ,φασσες και ποτε δεν έχει κάνει εμπλοκή ,ποτε δεν έχασα πουλί αν σκόπευα σωστά
Φαρμακοκεντιτο φιλε τα σπαει
Πολυ καλα βαραει το εργαλειο φιλε μουBenelli raffaello crio comfort 66cm
Ευχαριστώ τόληΠολυ καλα βαραει το εργαλειο φιλε μου
Για 20 μέτρα Τόλη καλά είναι αχχαα
Πέρα από την πλακα το πενελι είναι αγάπης έρωτας!!!!View attachment 20532
Χαχαχαα γνώμη μου καλό φυσίγγι καλό τσοκ ας είναι και after market και είσαι κομπλέΚαλημερα Τελη , και του χρονου με υγεια φιλε μου!!! Βρες μου ΕΝΑΝ που θα κατηγορησει το οπλο του....οτι
οπλο και να εχει!!!!
Δεν υπαρχουν ''κακά'' οπλα....υπαρχουν ''κακά'' φυσιγγια......ΟΛΑ τα οπλα σκοτωνουν.....Τα φολα φυσιγγια
δεν σκοτωνουν.....Το εχω ξανα γραψει.....ενα ΚΑΛΟ φυσιγγιο δουλευει σε ΟΛΑ τα οπλα ....και οι αποκλισεις
απο οπλο σε οπλο θα ειναι πολυ μικρες σε αποδοση!!!
Απο την αλλη εαν θελουμε να δουμε τι φυσιγγιο εχουμε στην θαλαμη μας...δεν το δοκιμαζουμε ΠΟΤΕ
με εξτρα τσοκ.....Παντα δοκιμαζουμε με τσοκ μαμα ......και ο νοων νοειτο !!!
ΥΓ. Πειραζω καποιους καλους φιλους που εχουν μπενελι...και τους τα λεω νεροσωληνες....αυτο δεν
σημαινει οτι ειναι και αληθεια!!!
Ασχετα εαν ψαχνουν να βρουν καλο υδραυλικο για να τους φτιαξει οταν χαλασουν!!!
έφτασε κιόλας ο δεκαπεντάυγουστοςςςςς;;;;;Για να φτάσεις στο δια ταύτα ...
Γρήγορα γιατί ανοίγει το κυνήγι !!!!!
Γι αυτό σε πάω εσένα φίλε ...Καλημερα Τελη , και του χρονου με υγεια φιλε μου!!! Βρες μου ΕΝΑΝ που θα κατηγορησει το οπλο του....οτι
οπλο και να εχει!!!!
Δεν υπαρχουν ''κακά'' οπλα....υπαρχουν ''κακά'' φυσιγγια......ΟΛΑ τα οπλα σκοτωνουν.....Τα φολα φυσιγγια
δεν σκοτωνουν.....Το εχω ξανα γραψει.....ενα ΚΑΛΟ φυσιγγιο δουλευει σε ΟΛΑ τα οπλα ....και οι αποκλισεις
απο οπλο σε οπλο θα ειναι πολυ μικρες σε αποδοση!!!
Απο την αλλη εαν θελουμε να δουμε τι φυσιγγιο εχουμε στην θαλαμη μας...δεν το δοκιμαζουμε ΠΟΤΕ
με εξτρα τσοκ.....Παντα δοκιμαζουμε με τσοκ μαμα ......και ο νοων νοειτο !!!
ΥΓ. Πειραζω καποιους καλους φιλους που εχουν μπενελι...και τους τα λεω νεροσωληνες....αυτο δεν
σημαινει οτι ειναι και αληθεια!!!
Ασχετα εαν ψαχνουν να βρουν καλο υδραυλικο για να τους φτιαξει οταν χαλασουν!!!
Γιατί να μην έχει διάτρηση ;Από κατανομές είμαι ευχαριστημένος πολύ ,από διάτρηση πως να δω που βρισκόμαστε ;οι πιο έμπειροι ας πουν αν βάλω τενεκέ λαδιού ας πούμε στα 40 μέτρα με τι νούμερο σκάγια πρπει να ρίξω και τι πρέπει να δω για ένα καλο αποτέλεσμα ;;;
Γι αυτό σε πάω εσένα φίλε ...
Έχουμε τις ίδιες απόψεις ...
Κάνω δοκιμές να δω το όπλο μου φίλε μου δεν ακούω κανέναν και βγάζω συμπεράσματα μόνο από δικές μου εμπειριες ,αλλά λόγο καραντίνας κάπως πρέπει να περάσει και η ώρα μαςΓιατί να μην έχει διάτρηση ;
Ρίξε βρε φίλε και μην ακούς διάφορα ...
Πάκο Α4 80gr/m2 στα 30μ για να έχουμε συγκρίσιμες μετρήσεις και μέτρα φύλλα.Κάνω δοκιμές να δω το όπλο μου φίλε μου δεν ακούω κανέναν και βγάζω συμπεράσματα μόνο από δικές μου εμπειριες ,αλλά λόγο καραντίνας κάπως πρέπει να περάσει και η ώρα μας