Πολύ ωραία συγκέντρωση.Μου άρεσε πολύ.Με 5 νούμερο είναι τα φυσίγγια και προορίζεται για όλα τα κυνήγια που απαιτούν χοντρά σκάγια.
Πολύ ωραία συγκέντρωση.Μου άρεσε πολύ.Με 5 νούμερο είναι τα φυσίγγια και προορίζεται για όλα τα κυνήγια που απαιτούν χοντρά σκάγια.
Nαι ξεχασα να το γραψω, τα σκαγια ειναι διαμετρου 3-3,05 χιλ δηλαδη σχεδον 4αρια...τι νούμερο σκαγιών είναι το φυσίγγι στην φωτό;
Φυσικα, γιατι να μην ηταν...Με M92S θα ηταν εξισου αποτελεσματικη λες (με το αναλογο setup φυσικα)?
Σαν πιο ελαστική δίνει πιο εύκολα καλύτερες συγκεντρώσεις;η Μ92S πολυ πιο ελαστικη
Άρη ο ροζ χρωματισμός στον πίνακα, τι διάμετρο έχει; ;Διακρινω μια ειρωνια φιλαρακι στον τροπο που με αποκαλεις? .xm.Η μηπως ειναι η ιδεα μου???
Το "καφε" μιας κ στα ειχα κ με χρωματα τρομαρα σου .buy buy. για να μην μπερδευτεις... ειχε ΜΒ36 σε καλυκα Nobelsport 23 χιλ με την αναλογια 686-2-37-z2m15-57,5 mm
Με προβληματισες που θα το ηθελες ενα "κλικ" πιο γρηγορο αλλα κατι θα κανουμε οταν με το καλο προμηθευτεις πυριτιδα γιατι μικροαλλαγες χρειαζονται παντα αναλογα με τις παρτιδες...
Κ εδω ειναι η τουφεκια στα 35 μετρα με 2,5 αστρα...
Το καλύτερο είναι σχετικό, δεν θα την έλεγα καλύτερη. Απλά γέμισε λίγο πιο ομοιόμορφα τον πίνακα. Τις πολύ σφικτές τουφεκιές μετά τα 40 μέτρα δεν τις συμπαθώ.βεβαια με το Beretta του Γιωργη θα ηταν λιγο καλυτερη
Αυτο ειναι σχετικο, ανεβαζει δυσκολοτερα πιεσεις παντως ειδικα αν γεμιστει στα πιο λιγα απο τα "κανονικα" (40-42) της γραμμαρια...Σαν πιο ελαστική δίνει πιο εύκολα καλύτερες συγκεντρώσεις;
Άρη ο ροζ χρωματισμός στον πίνακα, τι διάμετρο έχει; ;
Kατα τυχη τα βρηκα Δημητρη, απο αυτα που πολλες φορες δεν βγαινουν ακριβως οι διαμετροι που θελουν προφανως... Αλλα πολυ καλη διαμετρος τα 3 χιλ για ολα...Και που βρηκες σκαγια αυτης της διαμετρου ρε λεβεντοπαιδι???Γιατι οταν ειχα ερωτευθει τα 5αρια αυτη την διαμετρο ειχαν.3χιλ.
η οποία υποσχέται καταβολές για πολλά μέτρα ακόμα. Θα το ήθελα ωστόσο ένα κλικ πιο γρήγορο.
686-2-37-z2m15-57,5 mm
Δεν αμφιβαλω, και με CX2000 παλι ηταν πολυ γρηγορο (πιο πολυ μαλιστα απο οσο ηθελα) αλλα οπως ειπες ηθελε απο μονοψηφια θερμοκρασια και κατω... Το ζητουμενο εδω ειναι ενα φυσιγγι που να δουλευει αποτελεσματικα απο 0 εως 15 βαθμους...Αρι με καψουλι 688 και z2m και ολλα τα αλλα ιδια θα ειχεσ ενα.πολυ ταχητατο φυσηγγακι δοκιμασετο εγω δεν το αλαζω με τιποτα αλλα αυστηρα κατω απο 6/7βαφμουσ