gvp9000
Banned
Εσένα σε ξέχασα βρε πατριώτη ... και σε εσένα αφιερωμένο .. πάω για ύπνο τώρα ...Έχεις να γράψεις εκθέσεις ακόμα....ως το 24 κ βλέπουμε...
Εσένα σε ξέχασα βρε πατριώτη ... και σε εσένα αφιερωμένο .. πάω για ύπνο τώρα ...Έχεις να γράψεις εκθέσεις ακόμα....ως το 24 κ βλέπουμε...
Καληνύχτες,μόλις έβαλα τρίτο πρόγραμμα,,,νάνι μετά κλασσικήςΕσένα σε ξέχασα βρε πατριώτη ... και σε εσένα αφιερωμένο .. πάω για ύπνο τώρα ...
850-900 bar ;;;;Δοκιμές και πάλι δοκιμές, η αλήθεια είναι ότι ο ταχογραφος σου ανοίγει τα μάτια, ΜΒ36 στα 38gr και 445m/s στο ν1.5.καλη Κυριακή σε όλους...View attachment 25180
στην 89 θα εχεις μικροτερη παραμορφωση (λειτουργει σαν μακρυτερος κωνος) αλλα και λογω μειωσης 30μ/δ της ταχυτηταςΚυριοι η ιδανική κανη και βέβαια υπάρχει. Δεν είναι τέλεια, είναι ιδανική ,, οχι ομως για κάθε φυσιγγιο. Γιατί ομως δεν εξετάζετε την γεωμετρία της κάνης στο σύνολο της αλλά εστιαζετε σε ενα μονο στοιχειο, πχ τσοκ ? Χτίζουμε απο την σκεπη προς τα κατω ή μας απασχολεί μόνο η σκεπή , ολα τα αλλα είναι τέλεια? Αν δούμε ενα διάγραμμα σαν αυτά που έβαλε ο elvas , βλέπουμε πως το κύριο εργο του φυσιγγιου παράγεται στην θαλαμη, δεν την αναφέρει ομως κανείς. Και ομως στην ίδια ακριβως κανη , αν υποθέσουμε έχει θαλαμη 70mm και διάμετρο 20,3 , την ανοίξουμε σε 89mm και 20, 4 και ρίξουμε ενα νορμάλ φυσιγγιο 70mm πριν και μετά , θα παρουμε 30 m/s περισσότερα συν μικρότερη παραμόρφωση στην 70αρα. Ανάλογα πανε οι ισορροπίες στην συνέχεια των τμημάτων της κάνης και φτάνοντας στο τσοκ δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις διαφορές στην αρχική διάμετρο και οχι μονο την τελικη στα aftermarket τσοκ και πως δενουν με τον αυλο( σκαλοπάτι). Μακάρι να υπήρχε και στην χώρα μας δυνατότητα ευθυγράμμισης των κανών , ισως το πιο σημαντικό σε μια κανη και αυτο που συνήθως χειροτερεύει μετα τις επεμβάσεις < βελτίωσης> .
Αυτό δεν το ξέρω φίλε, αλλά βάση τρόπο κλεισίματος, μπορεί να μην είναι ψιλά τα bar, όσο βέβαια η ταχύτητα του μου αρέσει,τα bar δεν τα βλέπω πουθενά.850-900 bar ;;;;
Νομίζω οχι. Η μέγιστη πίεση αναπτύσσεται στην εξοδο του βύσματος απο τον καλυκα και θα είναι περίπου ίδια στις δύο θαλαμες, αρα η παραμόρφωση στην εκκίνηση περίπου ίδια. Στην 89ομως η δεσμη των σκαγιων βγαίνοντας απο τον καλυκα διευρύνεται και κατόπιν στον κωνο αναγκαζειται να συμπιεστεί περισσότερα γιατί η διαφορά πριν και μετε είναι μεγαλύτερη.στην 89 θα εχεις μικροτερη παραμορφωση (λειτουργει σαν μακρυτερος κωνος) αλλα και λογω μειωσης 30μ/δ της ταχυτητας
Μολων λαβε φιλε, τα dragster ειναι ετοιμα κ μαρσαρουν...Λιπτον εχω πολλα ράμματα για τη γουνα σου
Σαν αποτέλεσμα το φαινόμενο της αύξησης του μήκους της ατράκτου είναι πιο έντονο για τα παραμορφωμένα σκάγια (άρα τα μαλακά σκάγια) παρά για αυτά που αποσπώνται από το αρχικό πυκνό νέφος σκαγιών με διαφορετικές ταχύτητες εξαιτίας του σφιχτού τσόκ ή τυχαίων φαινομένων.
Το να λέμε (όλοι μας) ο αυλός ή ο κώνος ή το τάδε τσοκ βελτιώνει την συγκέντρωση-διάτρηση ή δεν έχει σημαντική διαφορά είναι μια κουβέντα που λέγεται εύκολα.
Το πόσο την βελτιώνει θα κρίνει για εμένα αν αξίζει τον κόπο, τον χρόνο, το χρήμα και την ενασχόλησή μου με το θέμα.
1%, 5%, 20% ??? Με ποιά μεθοδολογία το έβγαλε αυτό το ποσοστό ? Με τι θερμοκρασίες φυσιγγίου ; Με 40 βαθμούς για να το χρησιμοποιήσει στους μείον 15 ?
Για ποιο εύρος γόμωσης ? Για αυτό που δεν χρησιμοποιώ ποτέ ? Δεν ασχολούμαι αν πρόκειται για πάνω από 45γρ.
Για ποιο φυσίγγι ; για αυτό που πρέπει να το κάνω παραγγελία από το internet μιας και δεν υπάρχει στην περιοχή μου ;
Για αυτό το φυσίγγι που ο κατασκευαστής του τελείωσε η τέκνα και τα καλά σκάγια και έβαλε μέσα φακές και ρεβύθια ;
Για 1-5% δηλαδή για 1 με 5 σκάγια στα 100 !!! ... δεν ασχολούμαι, απλά.
Για 5 στις 50 σελίδες καταλόγου ... δεν ασχολούμαι, απλά.
Καλημέρα Άρη.....
Συνταγή Όλυμπος κουτουμανου παλιου, πανω απο 1100850-900 bar ;;;;
Στην πίστα της Μεσσίνης θα ρίξετε;;;Μολων λαβε φιλε, τα dragster ειναι ετοιμα κ μαρσαρουν...
ΤριοδοςΣτην πίστα της Μεσσίνης θα ρίξετε;;;
Απαγορευονται νιτρα , μαμα τα μοτερ, θα ανοίξω καποΜολων λαβε φιλε, τα dragster ειναι ετοιμα κ μαρσαρουν...
Φιλε στα φαναρια μαρσαρεις κ αμα σου κλεισει το ματι ο αλλος ξεκινας, δεν του ζητας να ανοιξει το καπο... κατηγορια open παιζουμε...Απαγορευονται νιτρα , μαμα τα μοτερ, θα ανοίξω καπο
Έτσισε έναν καυγά η παλευεις η πας πασο,οι ανιχνευτές μετάλλων μόνο στα αεροδρόμια,τώρα αν σου κάτσει κάνα κέρατο....ααααααλλο αυτοΦιλε στα φαναρια μαρσαρεις κ αμα σου κλεισει το ματι ο αλλος ξεκινας, δεν του ζητας να ανοιξει το καπο... κατηγορια open παιζουμε...
Έχεις αναγάγει την απάτη σε επιστήμη ΛιπτονΦιλε στα φαναρια μαρσαρεις κ αμα σου κλεισει το ματι ο αλλος ξεκινας, δεν του ζητας να ανοιξει το καπο... κατηγορια open παιζουμε...
Ωραια τουφεκια....View attachment 25565View attachment 25566View attachment 25567View attachment 25568
Δοκιμη 10βολο με την ssb