Καλησπέρα Νικόλα!!
Θα πω για μια ακόμη φορά πως το όπλο που κυνηγάω υδρόβια έχει σταθερό τσοκάρισμα 2*...δν παίζω με τσοκ αδελφούλη για να αυξομοιώσω την τουφεκιά!!
Η τουφεκιά για τη γνώμη τη δική σου είναι φτωχή...παράλληλα δν θα μου δώσει μέτρα και το ξέρω καλά...
Το παπί το κυνηγούσα με 76cm 1* (σταθερό) κ δόξα το θεό μια χαρά βάραγα...τα ΚΙΡΚΙΡΙΑ που κυνηγάω συνήθως παιρνούν πάνω από το καπέλο σου ως ++++++....το χάραμα λοιπόν με ΠΑΓΟ,ΑΕΡΑ κ ένα διερχόμενο κιρκίρι με 100+ kmh να περνά μπροστά σου στα 20m όχι 2η τουφεκιά δν ρίχνεις,αλλά ούτε εκπνοή δν προλαβαίνεις να κάνεις....όλα αυτά στα λέω για να καταλάβεις πως κυνηγάω ΕΓΩ στα μέροι μου....
Το πιο σημαντικό.........το ανθρώπινο μάτι,το χάραμα δν βλέπει πάνω από 35m φίλε...άρα στην ουσία τη να την κάνω τη συγκέντρωση στην προκειμένη περίπτωση...
Εσκεμένα δν της έβαλα Buffer ή αλεύρι...
Εγώ δν πάω να βγάλω ταχύτητες εμπορικού,αλλιώς τότε να πάω να πάρω έτοιμα....
Άκου τώρα...στν πάγο να πάω που;;;
Στο βάλτο με 400m/s.;;
Την έκατσα τη βάρκα....γι'αυτό τα γκαζάρω εξ αρχής,ουτως ώστε στο ΔΥΝΑΤΟ ΚΡΥΟ να μου βγαίνει το setup μου στα 410-415 τουλάχιστο...όλα αυτά ΔΕΝ τα είχα στα εμπορικά κ γιαυτό γεμίζω πλέον...
Γιαυτά τα 40 μέτρα έχω άλλο στήσιμο με μάλλινη Νικόλα,αλλά κ πάλι έχω εναλλακτικές για Long Range τουφεκιές...κ το λέω επιδή τολμώ να σηκώνω τα όπλα στα 50m άνετα.....
Όταν έκοψα πυρίτιδα 0.5 τότε τα είδα όλα...τελικά σε παραδέχομαι...οπως πολύ σωστά λες, ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ που θα κάνεις στο φυσίγγι σου!!
Υ.Γ Τελικά μεγάλη υπόθεση ο ταχογράφος....σου λύνει πολλές απορίες...
Τα είπες όλα καταγράμμα Δημήτρη!!
Από που κατάγεσαι αδελφέ;;