4 κουτια των 25 φιλε εριξα χωρις υπερβολες αχαχαχαχαχαχς δε ξεχνιουντε αυτα
Καλημερα Τολη !!! Με Benelli τα εριξες ???
4 κουτια των 25 φιλε εριξα χωρις υπερβολες αχαχαχαχαχαχς δε ξεχνιουντε αυτα
Κ εγω που νομιζα οτι εχω το ρεκορ με 70/0 τι θα κανω τωρα ρε Τολαρα;;;;4 κουτια των 25 φιλε εριξα χωρις υπερβολες αχαχαχαχαχαχς δε ξεχνιουντε αυτα
Φοβερό ρεκόρ.4 κουτια των 25 φιλε εριξα χωρις υπερβολες αχαχαχαχαχαχς δε ξεχνιουντε αυτα
Πόσες οκάδες τέκνα έχεις Νίκο ;Παλικαρια στο ιδιο θεμα....στην σελιδα 547 εχω ανεβασει μια δοκιμη με ΤΕΚΝΑ....αλλα το σεταπ δεν ειναι
ταχογραφημενο....
Ανεβαζω το ΙΔΙΟ σεταπ ταχογραφημενο...με Ν5 σκαγια...και με Ν4.
Και τα συμπερασματα δικα σας....
View attachment 29600View attachment 29601View attachment 29602
Το ειχα σιγουρακι οταν ειδα κ ειπες καλημερα απο τις 5κ10Ετσι για περνανε λιγο ευχαριστα οι μερες....μεχρι την πολυποθητη εναρξη!!!!
Βάλε DRAGO 20 και κλείσε 57.80 να μπείς στο σωστό δρόμο ....
Τρομερη τουφεκια Νικολα.
Σε τι καλυκα γεμισες; Υψος ρελιου;
Το ειχα σιγουρακι οταν ειδα κ ειπες καλημερα απο τις 5κ10
Εγω την πατησα αλλιως ξυπνησα 4 παρα, λεω νωρις ειναι κ μετα ξυπνησα 7.30.Στελαρα ηταν να παμε τα σκυλια βολτα....Σηκωθηκα 4,30....Εμ' ελα που ο φιλος ο λαγας....ειχε μαζεψει
πολυ τεστοστερονη....και αποφασισε εχθες το βραδυ να τον ''κοπανησει'' στην κυρα...
Και καλα αυτος και η κυρα του....το χαρηκαν.....Εγω περιμενα σαν μαλακας που τον πηρε ο υπνος....
Συγνωμη για το
Να στησουμε κανα 34, 35αρι μαλλοταπο με tekna σε νο7 για medium range για εναρξη περδικες;;;
Κώστα είσαι σίγουρος ότι το συγκεκριμένο set up σου βγάζει 11 χιλιοστά ελεύθερο χώρο; Εγώ το στήνω και μου βγάζει απάτητα 13!Είχατε δν είχατε,μου το λερώσατε το δίκαννο....
Δοκιμή το setup του μπάρμα ΝίκουΠ....
Ωραίο,με νορμάλ ανάκρουση....
@ΛΑΜΠΗΣ όντως πολύ ωραίο,κ με βλέπω να το βάζω σε τσίχλα,μπεκατσίνη κ τρυγόνι μιας κ τα 31gr είναι από τις σύνηθες γομώσεις μου...
Στο δια ταύτα...
Setup: 12/68,5 688 Sipe 1.50x31 GT 24 No:8,5 στα 57.4mm.....κ.α.χ 11mm
Όπλο Rizzini Hombra 66cm αυλός 18.4
Υ.Γ Κλεισμένο με 2 στάδια (6*)
View attachment 28345View attachment 28346
Crio αχαψαψαψαΚαλημερα Τολη !!! Με Benelli τα εριξες ???