Με το ίδιο βύσμα Ηλία ;Επιβεβαιωνω....πολυ καλο σεταπ ..το ιδιο και σε ψιλα σκαγια γ@@@@@
Με το ίδιο βύσμα Ηλία ;Επιβεβαιωνω....πολυ καλο σεταπ ..το ιδιο και σε ψιλα σκαγια γ@@@@@
Πρέπει να έχω πάρει τα πάντα με αυτό το φυσίγγι, από λαγό μέχρι μπεκατσινι... Κ όσο χαλάει ο καιρός τόσο καλύτερα πηγαίνει....Επιβεβαιωνω....πολυ καλο σεταπ ..το ιδιο και σε ψιλα σκαγια γ@@@@@
Αρη σε κομμενο καλυκα ειναι? Με τι μαχαιρι? 6* ή 8*? Ευχαριστω!Επιβεβαιωνω....πολυ καλο σεταπ ..το ιδιο και σε ψιλα σκαγια γ@@@@@
Όχι ακοπος... Εγώ κλείνω μόνο 8αστερο από όταν ξεκίνησα αλλά δουλεύει μια χαρά κ με 6αστερο...Αρη σε κομμενο καλυκα ειναι? Με τι μαχαιρι? 6* ή 8*? Ευχαριστω!
Έχει ωραίο κέντρο και πολύ καλή περιφέρεια στα σκάγια. Με 3 άστρα και έχει κι άλλα μέτρα... Ότι μπει μέσα εκεί μέσα δε γλυτώνει....Όχι ακοπος... Εγώ κλείνω μόνο 8αστερο από όταν ξεκίνησα αλλά δουλεύει μια χαρά κ με 6αστερο...
Είναι κ με 30 βαθμούς η δοκιμή αυτή... Το χειμώνα σφίγγει κ άλλο...Έχει ωραίο κέντρο και πολύ καλή περιφέρεια στα σκάγια. Με 3 άστρα και έχει κι άλλα μέτρα... Ότι μπει μέσα εκεί μέσα δε γλυτώνει....
Εγώ πάλι στην πράξη έχω δει ότι το ρελι δεν δίνει στη μβ τη δύναμη που της δίνει το αστέρι... σκοτώνει αλλά όχι όπως όταν τη στριμώχνεις...
Γούστα είναι αυτά βέβαια... Πάτα τη κ άλλο σε κάλυκα cheditte...σε φίοκι θέλει λίγο πιο ψηλά λόγω ογκομετριας....
Ωραία τουφεκιά Αρη. Με Κικς την εκανες? Βγαίνει σε κάποιο εμπορικό αυτή η συνταγή?
Ναι και ρελιασμα 58,00Με το ίδιο βύσμα Ηλία ;
εσυ πρεπει να πας στο 1,8χ34 Νικο για τις συνθηκες του νησιου με dragoΕμενα το 1,75χ34-Ν6 εδω στο νησι με εχει ''πουλησει'' δυο φορες με υγρασια και 3τη ευκαιρια δεν
του εδωσα...
Όχι με Κάρλσον κ το 725... Ο Καραμάνιδης έβγαζε ένα 35αρι που του έμοιαζε κ ένα 34αρι ο champion πιο παλιά, δεν ξέρω αν συνεχίζουν ακόμα με την ίδια συνταγή...Ωραία τουφεκιά Αρη. Με Κικς την εκανες? Βγαίνει σε κάποιο εμπορικό αυτή η συνταγή?
ετσι τουφεκια φωτια !!! οπου την ριξεις δεν φιτρωνει τιποτα μετα !!!!
Ωραία συνταγή Άρι.Παρομοια έριξα τον Οκτώβριο που πέρασε σε φασσες με τη m2.Το μόνο που άλλαζε ήταν το κλείσιμο που ήταν 6αστερο και δεν θυμάμαι αν το βύσμα ήταν ο z2m.
Αλαξε συγκ ...αυτο το σεταπ στην υγρασια θεριζει δεν επρεπε να σε πουλησειΕμενα το 1,75χ34-Ν6 εδω στο νησι με εχει ''πουλησει'' δυο φορες με υγρασια και 3τη ευκαιρια δεν
Αλαξε συγκ ...αυτο το σεταπ στην υγρασια θεριζει δεν επρεπε να σε πουλησει
Το champion το 34 ειναι ανακαθεν με g3000 αρι md 32 νομιζω δεν δουλεψε ποτεΌχι με Κάρλσον κ το 725... Ο Καραμάνιδης έβγαζε ένα 35αρι που του έμοιαζε κ ένα 34αρι ο champion πιο παλιά, δεν ξέρω αν συνεχίζουν ακόμα με την ίδια συνταγή...
Το παραπανω δινει στα 430+ ταχυτητα.