Κλαμα θα πεσειΝα ανοίξει θέμα με τα χαμένα άχαστα.
Θα πέσει πολύ γέλιο.
Εεεεε και λιγουλάκι φυσίγγιΠια φασσα στους λαγους ναδεις τη μου εχουν κανει εμενα παλια .μετα ψηχρεμια και τελος ολοι στην τσαντα
Το εστησα πολυ προσεκτικα κ δεν νομιζω να εχω κανει λαθοςΑδερφέ το 1.80χ34.5 είναι περίπου στα 650 μπαρ
Διαφορετικά lot ;Το εστησα πολυ προσεκτικα κ δεν νομιζω να εχω κανει λαθος
αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις ισως να πηγε κατι στραβα κ να μην επεσε στην αντιληψη μου.
Λαθος η σωστο εγω την δοκιμη δεν την ξανακάνω ειχε κλωτσια κ βρόντο.
Παντως ο sg disp ανεβαζει μπαρ πολυ ευκολα.
Αν υπηρχε τροπος να βρω αυτον τον λαγο και να στον φερω για να ηρεμισεις που σου εφυγε θα το κανα ειλικρινα βρε μαστορα
Σε εχει στοιχειωσει λεμε
Νομιζω οτι αυτο το στησιμο δινει μπαρ οπως κ να εχει αλλα εδω μπορει να επαιξε μεγαλο ρολο το καψυλι κ ο sg disp.Διαφορετικά lot ;
Το εστησα πολυ προσεκτικα κ δεν νομιζω να εχω κανει λαθος
αλλα επειδη ποτε δεν ξερεις ισως να πηγε κατι στραβα κ να μην επεσε στην αντιληψη μου.
Λαθος η σωστο εγω την δοκιμη δεν την ξανακάνω ειχε κλωτσια κ βρόντο.
Παντως ο sg disp ανεβαζει μπαρ πολυ ευκολα.
Νομίζω ότι η γνώμη του Νίκου, ας με διορθώσει αν κάνω λάθος, είναι ότι τα πολλά γραμμάρια, στις μακρινές βολές, σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό σκαγιών, αυξάνουν τις πιθανότητες καταβολής. Όχι εξαιτίας της αυξημένης συγκέντρωσης, αλλά εξαιτίας του μεγαλύτερου αριθμού σκαγιών, με την προϋπόθεση πάντα, ότι έχουμε μία αξιοπρεπή συγκέντρωση.
Στέλιο μάλλον το ξέρεις αλλά είμαι άσχετος από ιδιογόμωση οπότε σε αυτό το θέμα μην μου δίνεις και πολύ σημασίαΝομιζω οτι αυτο το στησιμο δινει μπαρ οπως κ να εχει αλλα εδω μπορει να επαιξε μεγαλο ρολο το καψυλι κ ο sg disp.
Ενας συγγενης που ηταν στα 100 μετρα απο τη δοκιμη επιβεβαιωσε οτι ακουσε πολυ δυνατο κροτο
Εχω χάσει κ εγώ με δικαννο, με άφησε περασα κ πεταχτηκε πισω μου στο μονοπάτι κάνοντας μπαντιλικια, εριξα κ τις δυο κάνες πολυ βιαστικά, μετά από 20 μέτρα έστρωσε κ έτρεχε ίσια, αν είχα τρίτο φυσιγγι τον είχα παρει , κ φυσικά αν ημουν πιο ψυχραιμος κ τον αφηνα λίγο, τα παθηματα είναι μαθήματα, άλλο κυνήγι του λαγου καμια σχεση με πουλιαΕχω αστοχησει σε 21 στα 23 χρονια που τον κυνηγω
Δεν θα τους ξεχασεις στο υπογραφω
Δεν είναι το τρίτο φυσίγγι αλλά είναι το στρώσιμο που πολλές φορές από την ανατριχίλα δεν καταλαβαίνουμε το μέρος και τις λοιπές συνθήκες.Σαφώς, άλλο λαγός άλλο πουλιά.Λαγό δεν βγάζεις και κάθε μέρα...Εχω χάσει κ εγώ με δικαννο, με άφησε περασα κ πεταχτηκε πισω μου στο μονοπάτι κάνοντας μπαντιλικια, εριξα κ τις δυο κάνες πολυ βιαστικά, μετά από 20 μέτρα έστρωσε κ έτρεχε ίσια, αν είχα τρίτο φυσιγγι τον είχα παρει , κ φυσικά αν ημουν πιο ψυχραιμος κ τον αφηνα λίγο, τα παθηματα είναι μαθήματα, άλλο κυνήγι του λαγου καμια σχεση με πουλια
Με έπιασε κορόιδο, ξαφνιαστηκα κ γυρισα κ μπαμ μπαμ, μετά έστρωσε, αν είχα τρίτο φυσιγγι τον είχα στο γιλέκο φιλε , ξεκίνησε με τέρμα τιμόνια παντες κ μετα εστρωσεΔεν είναι το τρίτο φυσίγγι αλλά είναι το στρώσιμο που πολλές φορές από την ανατριχίλα δεν καταλαβαίνουμε το μέρος και τις λοιπές συνθήκες.Σαφώς, άλλο λαγός άλλο πουλιά.Λαγό δεν βγάζεις και κάθε μέρα...
Την έχω πάθει και εγώ έτσι.Πονάει αρκετά να τον βλέπεις να στρώνει τι ωραία και μόλις γεμίζεις να εξαφανίζεται ως δια μαγείας.Ο παθών μαθών, αλλά ίσως την ξαναπάθω επειδή κάθε έξοδος και διαφορετική.Αλλά αν το έχεις βάλει καλά στο μυαλό σου, ίσως να το αναστρέψεις.Με έπιασε κορόιδο, ξαφνιαστηκα κ γυρισα κ μπαμ μπαμ, μετά έστρωσε, αν είχα τρίτο φυσιγγι τον είχα στο γιλέκο φιλε , ξεκίνησε με τέρμα τιμόνια παντες κ μετα εστρωσε
Στα 100 να τα δείξω στον ξάδερφο για να πει:Επομενες με δοκιμες με το comp θα ειναι τα παρακατω, το 2ο κοκκινο ειναι το winchester super speed 36gr no2, τα υπολοιπα φαινονται τι ειναι το καθενα, στα ποσα μετρα δεν εχω αποφασισει ακομα...
View attachment 32114