Ορίστε και τρία 7αρια στα 33-34 για φασσοτσαρτσαροκαταστασεις με διαφορετικές μπαρουτες για ποικιλια. 40 μέτρα, kicks LF. Φυσιγγια: οσκαρ 33g3000, Ρουμελιωτη 34psb, οσκαρ 34mb32View attachment 34821View attachment 34822View attachment 34823
Ναι αλλά έχει μέσα και 40-50 σκάγια περισσότερα από τα άλλα δύο. Πάντως και από τα 3 έχω πολύ καλη απόδοση και με έχουν αφήσει ευχαριστημενο. Μόνο σε συνθήκες 100% υγρασίας (βροχή) δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα αν και αναμένεται το 4ημερο που μας έρχεται αν βρω πουλιά φυσικά.Ρουμελιώτης το ποιο ωραίο απ' τα τρία
Κώστα , επειδή με μπέρδεψες , πως γίνεται στο ίδιο νουμερο και στα ίδια γραμμαρια να έχουν διαφορά 40-50 σκάγια ? Μήπως δεν βλέπω κάτι καλά ?Ναι αλλά έχει μέσα και 40-50 σκάγια περισσότερα από τα άλλα δύο. Πάντως και από τα 3 έχω πολύ καλη απόδοση και με έχουν αφήσει ευχαριστημενο. Μόνο σε συνθήκες 100% υγρασίας (βροχή) δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα αν και αναμένεται το 4ημερο που μας έρχεται αν βρω πουλιά φυσικά.
Καλά βλέπεις και εγώ επειδή δεν το πίστευα έκοψα και μετρησα εις διπλούν τα σκάγια για σιγουριά. Του Όσκαρ τα 7αρια σκάγια προφανώς είναι 6.5αριαΚώστα , επειδή με μπέρδεψες , πως γίνεται στο ίδιο νουμερο και στα ίδια γραμμαρια να έχουν διαφορά 40-50 σκάγια ? Μήπως δεν βλέπω κάτι καλά ?
Λέω και γω , το έβλεπα , το ξανάβλεπα.... αν είναι 6,5άρια είναι λογική η διαφορά. Το 34άρι του Ρουμελιώτη όντως υπερέχει, άντε να το δοκιμάσουμε οσονούπω και με αυξημένη υγρασία.......Καλά βλέπεις και εγώ για σιγουριά επειδή δεν το πίστευα έκοψα και μετρησα εις διπλούν τα σκάγια για σιγουριά. Του Όσκαρ τα 7αρια σκάγια προφανώς είναι 6.5αρια
Το προσεχές 4ημερο. Αρκεί να βρουμε μερικά πουλιά νά γίνει παιχνίδιΛέω και γω , το έβλεπα , το ξανάβλεπα.... αν είναι 6,5άρια είναι λογική η διαφορά. Το 34άρι του Ρουμελιώτη όντως υπερέχει, άντε να το δοκιμάσουμε οσονούπω και με αυξημένη υγρασία.......
Πολύ ωραίο.. Ίσως και υπερβολικό όπως ανέφερες κ ΝίκοΓια τους υπερβολικους και ''αρρωστους'' ( με την καλη εννοια ) με τα διασπορας για Μπεκατσα!!!
CX2000 - 1,90X38- ΘΩΔΗ 20 -Ν9- 68,5- 63 -Με τζαμακι....και ΤΕΚΝΑ.
25 μετρα -4* αστρα - Στοχος 1,65Χ1,25....
View attachment 35586View attachment 35587View attachment 35588View attachment 35589
Πολύ ωραίο.. Ίσως και υπερβολικό όπως ανέφερες κ Νίκο
Το δεύτερο θα καλασει στα κρύα και το τρίτο θα στρώσει πολύ καλύτερα στα κρύα το πρώτο εγγύηση ενδιάμεση λυσηΝαι αλλά έχει μέσα και 40-50 σκάγια περισσότερα από τα άλλα δύο. Πάντως και από τα 3 έχω πολύ καλη απόδοση και με έχουν αφήσει ευχαριστημενο. Μόνο σε συνθήκες 100% υγρασίας (βροχή) δεν έχουν δοκιμαστεί ακόμα αν και αναμένεται το 4ημερο που μας έρχεται αν βρω πουλιά φυσικά.
Πολύ ωραίο με πυκνά κέντραΓια τους υπερβολικους και ''αρρωστους'' ( με την καλη εννοια ) με τα διασπορας για Μπεκατσα!!!
CX2000 - 1,90X38- ΘΩΔΗ 20 -Ν9- 68,5- 63 -Με τζαμακι....και ΤΕΚΝΑ.
25 μετρα -4* αστρα - Στοχος 1,65Χ1,25....
View attachment 35586View attachment 35587View attachment 35588View attachment 35589
Πολύ ωραίο με πυκνά κέντρα
Α ρε Νίκο, υπάρχει δικαιοσύνη στη φύση. Δεν μπορείς να έχεις και τις σκανδιναβες το καλοκαίρι και τα κυνήγια μετά. Εμείς δυστυχώς έχουμε μόνο κυνήγια.
Κάνε το εμβόλιο και έλα αχαχαχαΓενικη Αδεια....και ''οπου γης Πατρις'' φιλε!!!!