απαπα φωτιά !!! αυτό το v1,5 405 και τα Νο8.5 με τρελένουν !
Στρατο το καλυτερο μπεκατσοσκυλο που ειδα κυνηγουσε τα τελευταια του χρονια με μιση ουρα , ο ιδιοκτητης του κυνηγαει πλεον με 9αρι συγκεντρωτηρα κ κυλινδρο, ανοιγμα τουφεκιας 65-70 εκ στα 15μ. Πλεον εμαθε......Πολύ σωστά...κι άμα μας φύγει και καμία δε χάθηκε ο
Ειναι νικο που η ς4 ειναι για διασπορας που λενε πολοι !!! Σαν την s4 καμια για ολλα τα θυραματα και ολους τους καιρους , απλα θελει προσοχη οχι μ.....ες δεν σηκωνει πολλα,πολλα ,δοκιμασε την και με θωδη να δεις συγγεντρωσεις !!!Παλικαρια ξεχασα να γραψω,,,,Το κλεισιμο εναι σε 8πτυχο....και οι καλυκες καινουργοι.
Οσοι εχουν καψουλι CX2000 = CHED. T4- και τα σεταπ με το 686 ειναι σε καλυκα ΝΟΒΕΛ- Τ3.
Ειναι νικο που η ς4 ειναι για διασπορας που λενε πολοι !!! Σαν την s4 καμια για ολλα τα θυραματα και ολους τους καιρους , απλα θελει προσοχη οχι μ.....ες δεν σηκωνει πολλα,πολλα ,δοκιμασε την και με θωδη να δεις συγγεντρωσεις !!!
688 1.45 X31 Z2M 24 8*Ναι βρε Μητσαρα μου!!!! Δικιο εχεις.....λογια καφενειου χορτασαμε .....Την εχω κλεισμενη και θωδη 24 και με
GT21 - και με SG 22.... και με V-ZERO 23....
Αποψε θα κλεισω και σε 12/67 .....και θα ριξω αυριο....Να την ''πιασω'' απο ολες τις μεριες την κυρια φιλε!!!
Ες αυριον τα σπουδαια......
688 1.45 X31 Z2M 24 8*
Κλιστο 58,8Σε ΝΟΒΕΛ με 688-εδωσε Κ.Α.Χ.1 12,5 χιλιοστα.....Αυτο παει για ρελιασμα στα 57.χιλιοστα.....
Και μην μου αρχισεις...τα 57,5-6-7.....γιατι δεν ''μασαω''.....!!!!
Εαν σκορπισει...θα φταιει το 688.....εχουμε ''καλοκαιρι'' ακομα εδω...
Κατά τη γνώμη μου Νικόλα,είναι λάθος ο bioretabile για χρήση με διβασικήΚαλησπερα παλικαρια !!!
Δυο δοκιμες που υποσχεθηκα με μισοταπες biorientabile 21 Στα 30 μετρα και αυτες....με 3* αστρα
αλλα ριγμενες με την Α-390 και οχι με το ΒΟΙΤΟ.
Η δοσολογια ειναι διαφορετικη....εν γνωση μου εγιναν....να δουμε τις διαφορες....
ΟΙ μονοπατες κατανομες....εγιναν απο στραβοπατημα κατω φουστας... ( γι'αυτο κανουμε δοκιμες )....
Επισεις μετρησα και διατρηση .... σε απλα σκαγια και σε σκαγια με 5% αντιμονιο....
Τα απλα σκαγια μεχρι V1,5-390m/s νομιζω οτι ''αντεχουν''.....απο εκει μετα...μονο ο Θεος ξερει
μπορει να συμβει απο παραμορφωσεις - συσσωματωσεις κτλ κτλ...
Τελειωσα με αυτην την κυρια ( S4 ) δεν θα ασχοληθω αλλο....ξερω πλεον τι αγαπα και τι γουσταρει...
View attachment 36215View attachment 36216View attachment 36217View attachment 36219View attachment 36220
Κατά τη γνώμη μου Νικόλα,είναι λάθος ο bioretabile για χρήση με διβασική
(αποκληστεικά S4 & Sipe)....διότι στη χαμηλή ογκομετρία (στάθμη) της πυρίτιδας, η φούστα του bioretabile περιμετρικά πατάει στην περίμετρο του πυθμενίου του κάλυκα,με αποτέλεσμα το στραβοπάτημά του......
Σε πόσα μέτρα απόσταση;Niko to 1,65 κάντο με μαληνη και αλεύρι και ρίξε με φουλ να δεις χαρές που θα κανεις
Σε πόσα μέτρα απόσταση;