gvp9000
Banned
Νομίζεις
Ποσο μας ελειψεςΤελικά ποιός την έχει πιο μακρυά?
Εμένα τα 33 με ιδιογομοση μου φτάνουν στα 50 μτ από εκεί και πέρα σηγουρα τα περισσότερα γρ σε ένα καλοστημένο σεταπ με ποιο χοντρό σκαι θα σε πάει και πολύ ποιο μακριάΝαι ετσι νομιζω Τεο!!! Για πες μου....με 33 γραμμαρια σκαγια τι ποσοστο κυνηγων ειναι επανω στο
θηραμα στα 50+ μετρα....και τα ποσοστα επιτυχιας τους ???????
Και απαντησε μου και για τα 50 γραμμαρια σκαγια...
Επισεις δικαιολογησε μου την υπαρξη των 12/76 φυσιγγιων...
Εαν μας καλυπταν τα 33 γραμμαρια....ποιος ο λογος των 12/76 ???
Και να συμπληρωσω....ΤΟ 80% των κυνηγων που γνωριζω....ριχνουν μεχρι και 3 τουφεκιες στον
κοτσυφα για τον κρατησουν....και παλι πολλες φορες απο τις βλαστημιες αντιλαλουν τα βουνα!!!
Ριχνουν 1500 σκαγια στον κοτσυφα..... και δεν τον κρατανε... στα 35 μετρα..Και μου συζητατε για 50 + μετρα
με 100 σκαγια στον κυκλο ???
Εκτος και αν μιλαμε για βολες κατα ριπας....τοτε οκ...
Σχεδον με ολα τα βαρη σκαγιων μπορει να εχουμε καταβολες σε μεγαλες αποστασεις αναλογα το στησιμο κ το νο.
Ομως για επαναλαμβανομενες κ πιο ευκολες καταβολες σε αποστασεις 50/60/70 μετρων χρειαζομαστε απο 36/38/40γρ χοντρα σκαγια σε νο 2/3/4/5 για μολυβι μιλαω.
Πολυ εξυπνο αυτο σε χαιρομαι μερικες φορες.Σταμάτα εσύ.
Οι οικολόγοι μπήκαν στην Remington και έσπασαν το καλούπι από την G3, γι αυτό έκλεισε η Remington αχαχα
Εισαι καλιτεχνης φιλε Νικο Μπραβο.Keep walking.Ανεβαζω δυο παλαιοτερες δοκιμες μου με σκοπευτικο φυσιγγιο 28 γραμμαριων με το ''ιδιο'' σεταπ
στα ιδια μετρα ιδιο τσοκ την ιδια ωρα και τοποθεσια... για τον φιλο τον Παναγιωτη ( PITER ) και για
ολους τους φιλους βεβαια,,,,για να δειτε τι διαφορές υπαρχουν σε ενα σεταπ με αλευρι και στο ιδιο
χωρις αλευρι.
Η θεωρια λεει οτι αλευρι προστατευει τα σκαγια απο παραμορφωση και απο το στρες που παθαινουν
κατα την πυροδοτηση...κτλ κτλ...
Δλδ....και παντα θεωριτικα....τα απλα σκαγια με 2% αντιμονιο γινονται με 5% αντιμονιο....
Δεν ξερω κατα ποσον ισχυει αυτο που λεω.....αλλα οι διαφορές στις τουφεκιες ειναι αρκετα μεγαλες
με την δικη μου κριση!!!
Η Αληθεια ειναι οτι και σε δοκιμες μου με χοντρα σκαγια επινικελωμενα που υποτιθεται οτι με την
επιμεταλωση γινονται οπως αυτα με 5% αντιμονιο....το αλευρι δουλευει....και δουλευει πολυ καλαααα
φτιαχνοντας κατανομες και αναβαζοντας εστω και λιγο την συγκεντρωση!!!
Το αλευρι το θεωρω ''θαυματουργο'' υλικο!!!!
Αυτο το εχω δει σε ολες τις δοκιμες μου!!!!
Ο φιλος μου ο κουζουλος λεει ''βαλε SIPEEEE''....Kαι καλα το λεει....Εγω λεω,,,,βαλε και αλευρι να σωθεις!!!!
View attachment 36617View attachment 36618View attachment 36619View attachment 36620
Στις επομενες δοκιμες.....θα βαλω αλευρι στα σκαγια Ν8,5 που εχουν 5% αντιμονιο να δουμε διαφορές!!!
ΥΓ. Καλο βραδυ και ξημερωμα ....σε ολους παιδες....και παντα με υγεια!!!
Το αντιμόνιο βοηθάει στο να μην παραμορφώνονται τα μολύβια 1)την στιγμή της εκκίνησης της έκρηξης και 2)κατά τη στιγμή της εισβολής στο θήραμα.Ανεβαζω δυο παλαιοτερες δοκιμες μου με σκοπευτικο φυσιγγιο 28 γραμμαριων με το ''ιδιο'' σεταπ
στα ιδια μετρα ιδιο τσοκ την ιδια ωρα και τοποθεσια... για τον φιλο τον Παναγιωτη ( PITER ) και για
ολους τους φιλους βεβαια,,,,για να δειτε τι διαφορές υπαρχουν σε ενα σεταπ με αλευρι και στο ιδιο
χωρις αλευρι.
Η θεωρια λεει οτι αλευρι προστατευει τα σκαγια απο παραμορφωση και απο το στρες που παθαινουν
κατα την πυροδοτηση...κτλ κτλ...
Δλδ....και παντα θεωριτικα....τα απλα σκαγια με 2% αντιμονιο γινονται με 5% αντιμονιο....
Δεν ξερω κατα ποσον ισχυει αυτο που λεω.....αλλα οι διαφορές στις τουφεκιες ειναι αρκετα μεγαλες
με την δικη μου κριση!!!
Η Αληθεια ειναι οτι και σε δοκιμες μου με χοντρα σκαγια επινικελωμενα που υποτιθεται οτι με την
επιμεταλωση γινονται οπως αυτα με 5% αντιμονιο....το αλευρι δουλευει....και δουλευει πολυ καλαααα
φτιαχνοντας κατανομες και αναβαζοντας εστω και λιγο την συγκεντρωση!!!
Το αλευρι το θεωρω ''θαυματουργο'' υλικο!!!!
Αυτο το εχω δει σε ολες τις δοκιμες μου!!!!
Ο φιλος μου ο κουζουλος λεει ''βαλε SIPEEEE''....Kαι καλα το λεει....Εγω λεω,,,,βαλε και αλευρι να σωθεις!!!!
View attachment 36617View attachment 36618View attachment 36619View attachment 36620
Στις επομενες δοκιμες.....θα βαλω αλευρι στα σκαγια Ν8,5 που εχουν 5% αντιμονιο να δουμε διαφορές!!!
ΥΓ. Καλο βραδυ και ξημερωμα ....σε ολους παιδες....και παντα με υγεια!!!
Νικόλα για κοντά φτιάξε του φίλου με s4 στα 33 η 34γρΔυο σημερινες δοκιμες....ειχα προγραματισει περισσοτερες.....ο καιρος ( αερας να με παρει και μενα )
ομως ειχε διαφορετικη γνωμη!!!
ΟΚ...Υγεια να εχουμε.....Και οι δυο δοκιμες με BIOR 18- ( οχι μπιοριεταμπιλε ) με Ν7 σκαγια....Στηθηκαν
για να δουμε ( με ενα φιλο ) τι θα δωσουν ωστε να τις δουλεψει την επομενη σεζον στην περδικα.
Δεν εχουν αλευρι ....τις ηθελε για ''κοντα'' πρωτη τουφεκια.....μονο ''κοντινες'' δεν ειναι....τα 40 μετρα
τα εχουν για ''πλακα'' για να μην πω τα 45.
Βγαλτε και τα δικα σας συμπερασμα παιδες!!!!
View attachment 36763View attachment 36764
1,75Χ34 ΤΟ σεταπ....
Και τον οφθαλμιατρο δεν τον γλυτωνω....
View attachment 36765View attachment 36766
Αυτη την εβαλα κεντρο....!!!
Φουλ?Στα 35-40 μέτρα sfs με 3* και επινικελωμενα γίνονται ανατινάξεις.Χαχα ταπα για κοντα,μεγαλος μυθος.μαλινα και μισοταπες μονο κοντα δεν ειναι.υπακουνε στα τσοκ.για βαλε φουλ ναδης
Νικόλα για κοντά φτιάξε του φίλου με s4 στα 33 η 34γρ
Το αντιμόνιο βοηθάει στο να μην παραμορφώνονται τα μολύβια 1)την στιγμή της εκκίνησης της έκρηξης και 2)κατά τη στιγμή της εισβολής στο θήραμα.
Το αλεύρι βοηθάει τα σκάγια κατά τη διαδρομή στον αυλό της κάνης και στα πρώτα μέτρα εξόδου από αυτήν ώστε να κρατήσουν μια συνοχή αλλά και να ωφεληθούν τον πυκνό στροβιλισμό του αέρα των πρώτων σκαγιών ακολουθώντας όσο το δυνατόν ευθεία πορεία με αποτέλεσμα καλύτερη κατανομή.Έτσι το έχω καταλάβει, δεν ξέρω αν είναι σωστό.