έτσι είναι !Αλέξη πίστεψέ με,κάνουν και σε Αμερικανες και πολλές μάλιστα,κώνο....
Μην βλέπεις που δε το λένε...
Πάρε ένα τηλέφωνο τον Ψυλλάκη...
έτσι είναι !Αλέξη πίστεψέ με,κάνουν και σε Αμερικανες και πολλές μάλιστα,κώνο....
Μην βλέπεις που δε το λένε...
Πάρε ένα τηλέφωνο τον Ψυλλάκη...
Μηπως ειναι ομως ειναι αληθεια?μα βρε Άλεξ ποιός έχει remi και δεν λέει τα καλύτερα ;
δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά απλά αυτό ακούγεται χρόνια στην κυνηγετική πιάτσα !
Δεν κανεις καμια ζημια μη αγχωνεσαιΤι είπε ο ALEX προηγουμένως για το ψιλό σύρμα; Εγώ όταν καθαρίζω κάνη, πριν ρίξω λάδια ξυδια,την περνάω πρώτα με δράπανο και σύρμα κατσαρόλας. Κάνω ζημιά;
Καλύτερα να λαδωνεις το σύρμα η την κάννη η και τα δύο πριν ξεκινήσειςΤι είπε ο ALEX προηγουμένως για το ψιλό σύρμα; Εγώ όταν καθαρίζω κάνη, πριν ρίξω λάδια ξυδια,την περνάω πρώτα με δράπανο και σύρμα κατσαρόλας. Κάνω ζημιά;
Mα δεν σημαίνει ντε και καλά πως όποιος κάνει κώνο στο όπλο του, δεν έβγαζε κ πριν καλές τουφεκιές..........Για να το λες κατι θα ξερεις Τακη, παντως με καποιους που εχω μιλησει για την V3 μου εχουν πει τα καλυτερα απο αποψη τουφεκιας, ισως εχω πεσει στην περιπτωση οπλου...δεν ξερω...αλλα εχει πολυ δυνατες τουφεκιες το δικο μου.
Οπως εγω καλη ωρα αγορασα αφτερ...εχουν κωνο οι Ρεμι απο το εργοστασιοMα δεν σημαίνει ντε και καλά πως όποιος κάνει κώνο στο όπλο του, δεν έβγαζε κ πριν καλές τουφεκιές..........
Και σε perazzi μπορεί να γίνει αν κάποιος γουστάρει τα "πειραγματα'.......
Πχ η Ρεμ υποτίθεται ότι έχει καλή κάννη και καλά μαμά τσοκ, αρκετοί όμως επέλεξαν αφτερμαρκετ αναζητώντας κάτι παραπανω........
Άστο Αλεξ έχουμε δει τι κάνουν οι Αμερικανες κ ιδίως αυτές που αγοράστηκαν από Αμερική, όπως κ auto 5 αγορασμένη απο Αμερικη.Μηπως ειναι ομως ειναι αληθεια?
Καποτε δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα ακριβως ειχε γραψει και ο κυριος Μητσιαλης για τα σκοτωματα των Ρεμ, πιστευω αυτος κατι θα ξερει.
Πολυ vs το καναμε το θεμα αλλα καπου κατανταει αηδια φιλε να κρςζουν καποιοι συνεχως τα αμερικανικα οπλα
Όχι.Τι είπε ο ALEX προηγουμένως για το ψιλό σύρμα; Εγώ όταν καθαρίζω κάνη, πριν ρίξω λάδια ξυδια,την περνάω πρώτα με δράπανο και σύρμα κατσαρόλας. Κάνω ζημιά;
Για να γλιστράει?το γυαλισμα που εκανα με το ψιλο συρμα
Καμιά ζημιά αλλά να ξέρεις κιόλας το ψιλό σύρμα κατσαρόλας εάν του βάλεις επάνω πετρέλαιο άφοβα τρίβεις όλο το όπλο και από έξω καθαριζει τα πάντα και ψιλοπορους σκουριάς χωρίς να επηρεάζει καθόλου το χρώμα του όπλου.Τι είπε ο ALEX προηγουμένως για το ψιλό σύρμα; Εγώ όταν καθαρίζω κάνη, πριν ρίξω λάδια ξυδια,την περνάω πρώτα με δράπανο και σύρμα κατσαρόλας. Κάνω ζημιά;
Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος Στέλιο κατά την γνώμη μου, ανεξάρτητα με τον κατασκευαστή του όπλου.καλή τουφεκιά.
έχεις χίλια δίκαια δεν αντιλέγω,,έχω μάθει στη ζωή μου να μην ακούω κανέναν και να δοκιμάζω ο ίδιος έστω και αν σπάσω το κεφάλι μου με την μαλακία που μπορεί να εχω κάνει,,μόνο έτσι μαθαίνω την αλήθεια όμως και όχι επειδή το είπε κάποιος !Μηπως ειναι ομως ειναι αληθεια?
Καποτε δεν θυμαμαι σε ποιο θεμα ακριβως ειχε γραψει και ο κυριος Μητσιαλης για τα σκοτωματα των Ρεμ, πιστευω αυτος κατι θα ξερει.
Πολυ vs το καναμε το θεμα αλλα καπου κατανταει αηδια φιλε να κρςζουν καποιοι συνεχως τα αμερικανικα οπλα
Εσυ και άλλοι τόσοι που τα όπλα τους(άλλων εταιριών) είχαν καλες καννες κ καλα μαμα τσοκ, αυτό δεν λέει κάτι......Οπως εγω καλη ωρα αγορασα αφτερ...
Αν αυτό "περνει" πειραγμα, να είσαι σίγουρος ότι καπιοι θα το επιχειρήσουν......εχουν κωνο οι Ρεμι απο το εργοστασιο
Για αυτό κ εγώ δεν ασχολουμαι με βλητικες δοκιμές....Θα δεις ότι δεν υπάρχει "καλή τουφεκιά".
Αλέξη όλα μα όλα τα όπλα σκοτώνουν...Για να το λες κατι θα ξερεις Τακη, παντως με καποιους που εχω μιλησει για την V3 μου εχουν πει τα καλυτερα απο αποψη τουφεκιας, ισως εχω πεσει στην περιπτωση οπλου...δεν ξερω...αλλα εχει πολυ δυνατες τουφεκιες το δικο μου.
Και οσοι εχουμε κανει δοκιμες μου εχουν πει το ιδιο, θα ρωτησω τον κυρ Μητσο πως ειναι η κανη της δικης του να δω αν εχουν πειραξει το δικο μου οπλο
όπως το είπες Τάκη,,,το μυάλο μας δεν σκοτώνει και όχι τα όπλα !Αλέξη όλα μα όλα τα όπλα σκοτώνουν...
Ο κώνος πλέον είναι της μόδας,βεβαίως βελτιώνει,όμως δεν είναι αναγκαίος...
Εξαρτάται τι κυνήγι Τάσο.Αν στο κυνήγι έβλεπα τραγικά πραγματα τότε θα το έψαχνα.........