@ΝίκοςΠ ανελυσε το αποσπομενου και μη και θα σου στειλω τη μπενελλι μου ρε φιλε να αρχισεις παλι απ την αρχη γτ βαρετα φοβερες τουφεκιες βγαζεις αχαχαχχααχ
Η αληθεια Τολη μου ειναι οτι εχω προβληματιστει με τις Μπενελι .....χωρις τις υποτιμω σαν οπλα !!!
Κατι δεν παει ''καλα'' με αυτα τα οπλα.....Και το λεω στα σιγουρα γιατι το εχω δοκιμασει επανειλλημενα..
με οπλα φιλων!!!
Σε οσους φιλους εχω χαρισει φυσιγγια....ειτε με ΜΠΡΕΝΤΑ - ΦΡΑΝΚΙ - ΦΑΜΠΑΡΜ- ειτε σε αλλες μαρκες
τα φυσιγγια γαζωνουν....
Στα Μπενελι....τα παιρνει ο διαολος και τα σηκωνει...Βιδωσα σε μπενελι τα 3* αστρα της μπερετα...και
αλλαξε ολη τουφεκια....Ειδε το φως το ''αληθινο''....
Οτι βγαζω εγω με 3* αστρα στα 35 μετρα...βγαζει η Μπενελι με το φουλ τσοκ της στα ιδια μετρα...
Το ξανα λεω...δεν ειμαι ''κολλημενος'' Μπερετακιας....ουτε φοραω παρωπιδες....με τα οπλα...ωστοσο θελω
να το ψαξω....για δω που οφειλονται αυτες οι διαφορες...
Εαν δεν δωσουν παραταση στο γουρουνι.....αυτες τις μερες θα εχω δυο μπενελι ..απο φιλους...μια
Ραφαελο και μια Μ2....Θα κανω δοκιμες με ιδια φυσιγγια...και ελπιζω να βρω ακρη φιλε!!!
Θα ριξω και εμπορικα φυσιγγια για να εχω σφαιρικη και ολοκληρωμενη εικονα !!!
ΥΓ. Δεν εχω καταλαβει ποια βυσματα και τι γραμμαρια αγαπαει...Θα ξεκινησω απο τετραγωνες γομωσεις
και θα φτασω μεχρι και τα 50 γραμμαρια...και βλεποντας και ψαχνοντας φιλε!!!