Ταπεινη κ λογική η γνώμη σου κ συνάμα γνώμη όλων μας...παλαιότερα έτσι τα κυνηγουσαμε...με τεχνητές λιμνούλες κ καθηστρες στις 2 γωνιές ....που να τρέχεις ....Το παπι έτσι μόνο πρεπει να κυνηγιεται, αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη
Ταπεινη κ λογική η γνώμη σου κ συνάμα γνώμη όλων μας...παλαιότερα έτσι τα κυνηγουσαμε...με τεχνητές λιμνούλες κ καθηστρες στις 2 γωνιές ....που να τρέχεις ....Το παπι έτσι μόνο πρεπει να κυνηγιεται, αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη
Ducks unlimited ένα πράγμα...με τεχνητές λιμνούλες κ καθηστρες στις 2 γωνιές ....που να τρέχεις ....
Πιο λες νιτρο δε πιστευω να λες το μπαφερ που εχουνε τα αμερικανικαDucks unlimited ένα πράγμα
Από το nitro που τρώγανε οι λιμνούλες δεν φύτρωνε ούτε γαϊδουράγκαθο μετά εκεί αχαχα
Remington nitro mag 42.5 g....όντως πολλοί εδώ το Μπάφερ...το βλέπαν για νιτροΠιο λες νιτρο δε πιστευω να λες το μπαφερ που εχουνε τα αμερικανικα
Κ εγώ. Την πρώτη φορά που τα έσφαξα πιτσιρικάςRemington nitro mag 42.5 g....όντως πολλοί εδώ το Μπάφερ...το βλέπαν για νιτρο
Γρηγωρα πλυσιμο τα χερια δηλιτιριο αχαχαχαχαχαΚ εγώ. Την πρώτη φορά που τα έσφαξα πιτσιρικάς
Νόμισα ότι είναι για να πυρωνουν τα σκάγιαΓρηγωρα πλυσιμο τα χερια δηλιτιριο αχαχαχαχαχα
Από το νίτρο των πυρίτιδων ...Πιο λες νιτρο δε πιστευω να λες το μπαφερ που εχουνε τα αμερικανικα
Αστου γιομσαν τα ματιαμ σι λεω αει γαμσταΑπό το νίτρο των πυρίτιδων ...
Πλάκα έκανα ...
Νίτρου ξάδερφε, βαγκάνα τα με νίτρου σ'λέου.
Remington Nitro.
Θα περνανε στο κυνηγι μαζι κανα γνωστη θαβτο κοροηδεβανε ρε μπουφη πυ πας μι αυτα και μωλις περιλαβενε τις φασσες στον ομω τα οπλα αχαχαχαχαχαχΚάποιοι παλιοι στο χωριό διάβαζαν το buffer πάνω στο κουτι κ έλεγαν
Αυτά δεν είναι καλά, το λέει κ πάνω στο κουτι μπουφερ=μπουφ άρα είναι τα ελαφρά ρεμινγκτον.
Τα πρώτα που είδα τα έφερε στο χωριό ένας πιο μεγάλος μας που μπαρκαρε κ τα πέρασε από τα αεροδρόμια βάζοντας τα μέσα σε ένα μαγνητόφωνοΘα περνανε στο κυνηγι μαζι κανα γνωστη θαβτο κοροηδεβανε ρε μπουφη πυ πας μι αυτα και μωλις περιλαβενε τις φασσες στον ομω τα οπλα αχαχαχαχαχαχ
Λες και κανα s300 εφερε ρε τοσο ιστορια ειπαμε αχαχαχαχΤα πρώτα που είδα τα έφερε στο χωριό ένας πιο μεγάλος μας που μπαρκαρε κ τα πέρασε από τα αεροδρόμια βάζοντας τα μέσα σε ένα μαγνητόφωνο
Ξέρεις τι βλέπω?Λες και κανα s300 εφερε ρε τοσο ιστορια ειπαμε αχαχαχαχ
Βασίλη για πες αλεύρι!!!Ξάδερφος και εγώ σε διπλανές καθίστρες.
Εγώ έτρωγα πασατέμπο και τον ενοχλούσα γιατί του αποσπούσα την προσοχή και δεν μπορούσε να ακούσει τα παπιά.
Έκανε και το ρούχο θόρυβο όταν κουνούσα το χέρι.
Ξάδερφε, μα τον Θεό, ένα πασατέμπο να φας ακόμα και θα στην αδειάσω πάνω σου αχαχαχα
Κόκκαλο από εκεί και μετά ...
Εμενα μου αρεσε το κενο που εχει σαν ενα μεγαλο V αχαχαχαχαΗ δοκιμή είναι παλιότερη Ιούνιος του 21 με 25+ βαθμούς κελσιου
View attachment 40239
36γρ νο5 με benelli 76 full k ταχύτητα 415m/sec.
Η καλύτερη τουφέκια που έχω πάρει από την 76αρα κάννη της benelli.
Στο χαρτί δεν φαίνεται να έχει καλή ισοκατανομή όμως με όλα τα όπλα που έχω σκοτώνει πολύ καλά.