Θέλετε φωτό και βάρος από πυρίτιδα και βύσμα.
Είναι η καινούργια παρτίδα της Rem τα XLR.
Καλημέρα Βασίλη.Θέλετε φωτό και βάρος από πυρίτιδα και βύσμα.
Είναι η καινούργια παρτίδα της Rem τα XLR.
Καλημέρα, θα το κάνω Στέλιο.Καλημέρα Βασίλη.
Στο Ρεμ δεν ωφελεί καθόλου.
Αν μπορείς δώσε τις δοσολογίες στα Ελληνικά φυσιγγια για να συγκρίνουμε με τα δικά μας
Μπιλ,τα σκάγια ήταν όλα μέσα στον συγκεντρωτηραη περισσεύει καμιά στοιβάδα
Αν δεν κάνω λάθος 1 στοιβάδα, αλλά μην το δένεις κόμπο, δεν το πρόσεξα.Μπιλ,τα σκάγια ήταν όλα μέσα στον συγκεντρωτηραη περισσεύει καμιά στοιβάδα
Προσέξτε το πάχος του κάλυκα στο σημείο που έχει κοπεί !!! Σχεδόν τριπλάσιο πάχος από τους ευρωπαϊκούς ! (για να μην πούμε και για την ποιότητα του πλαστικού). Δεν είναι παράξενο λοιπόν που οι αμερικάνοι τους αναγομώνουν πάνω από 5 φορές !!!Καλημέρα, θα το κάνω Στέλιο.
Έχει όμως ενδιαφέρον γιατί με τις απειροελάχιστες γνώσεις που έχω περί πυρίτιδων είδα διαφορά !!!!!!
Η πυρίτιδα δεν κολλάει καθόλου !!!!!!!
Πάρτε φωτό και τέλος παίδες το XLR ...
Πείτε τι άλλο θέλετε πριν πετάξω τα υλικά.
View attachment 42803View attachment 42804View attachment 42805View attachment 42806
Το θέμα είναι τι κάνει αυτή η φούστα στον αυλο του κάθε όπλου.Προσέξτε το πάχος του κάλυκα στο σημείο που έχει κοπεί !!! Σχεδόν τριπλάσιο πάχος από τους ευρωπαϊκούς ! (για να μην πούμε και για την ποιότητα του πλαστικού). Δεν είναι παράξενο λοιπόν που οι αμερικάνοι τους αναγομώνουν πάνω από 5 φορές !!!
Γι' αυτό εξάλλου, δεν είναι τυχαία και η μικρή διάμετρος του βύσματος power piston (που πιο χαμηλά, στη φούστα, είναι ακόμη πιο στενή, κάτω από 18 χιλ.) Αν αυτό το βύσμα μπει σε ευρωπαϊκό κάλυκα, φυσικά δεν μπορεί να "σφραγίσει" την πυρίτιδα, αλλά θα υπάρξει μεγάλη διαρροή κόκκων πυρίτιδας προς τα τοιχώματα του κάλυκα.
Επίσης αν προσπαθήσεις να βάλεις ευρωπαϊκό συγκεντρωτήρα σ' αυτόν τον κάλυκα, θα δεις ότι μετά βίας θα φτάσει μέχρι τη μέση περίπου, και εν πάσει περιπτώσει, όσο κι αν πιεστεί δεν πρόκειται να κάτσει κανονικά πάνω στην πυρίτιδα !!!
Άστον να τα πετάξει μη ρίξει κάνα αεροπλάνοΠάρτε φωτό και τέλος παίδες το XLR ...
Πείτε τι άλλο θέλετε πριν πετάξω τα υλικά.
Μην πετάς υλικα Βασιλη !!!!
Σε οτι σφαζεις....Τα σκαγια ολα μαζι μεσα σε ενα πλαστικο....ανακατεμενα....
Το ιδιο και οι μπαρουτες.....ανακαταμενες αλλα σε γυαλινο βαζακι που να κλεινει αεροστεγως....
Σε καλυκα με δυνατο καψουλι ΠΧ 688-1χ20-22γραμ. σκαγια φτιαχνεις ωραιοτατα φυσιγγια για
παγανα σε ρελιαστο....με μια απλη ρελιαστρα χειρος φιλε !!!!
Το ΜΠΑΜ θελεις....και αυτο στο δινει ασχετα εαν ειναι αχταρμας οι μπαρουτες και τα σκαγια φιλε και
ειναι και ασφαλες φιλε !!!!
Διαφυγές εγώ είχα με τηςγουιντσεστερ πριμιουμ 42 γρ. ένα της τσεντιτ 38 γρ. καθώς κ με γερμανικό ροτβαιλ, αυλός 18.8 με της Remington κ με λάιτ φουλ από 87% έως κ 92 στα 36.5Το θέμα είναι τι κάνει αυτή η φούστα στον αυλο του κάθε όπλου.
Επειδή έχουμε συζητήσει αρκετές φορές το θέμα της εμφραξης μήπως τελικά κάνουμε λάθος που νομίζουμε ότι υπάρχουν διαφυγες αερίων στα ευρωπαϊκά βυσματα?
Τιποτα σε λαδοκολα δεν εχει καμια προβατινα αχαχαχαχα τρυπες θα μου σερβιρεις ρε .?????Σήμερα βρήκα την πηγή των χαρτονιών.
Φίλος ψαράς ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ με πήγε στην αποθήκη του.
Πήρα καμιά 15 αριά.
Πρέπει να είχε πάνω από 200. Μου λέει πάρτα όλα
Αύριο θα ρίξω κανένα για τον φίλο μου τον Τόλη ... αχαχααχ
View attachment 42687
Ότι να ναι από διαμέτρους εΣυνέχεια ...
View attachment 42819View attachment 42821
Και το σημαντικότερο ...
View attachment 42822
Α ρε κουφαλιτσα μια χαρά τφικιες βγαζ