Τωρα θα πεχτη τσοντα.θα δουλεψο τους τασκοφ με την h-skor 800 και bloot dot.να κλεει καθε αμερικανακι μετα
Κάνε ότι θες, το zabala μόνο προσεχε...Τωρα θα πεχτη τσοντα.θα δουλεψο τους τασκοφ με την h-skor 800 και bloot dot.να κλεει καθε αμερικανακι μετα
Εισε γελασμενος.παραδηγμα.στο σεξ αν θες να ξερης το ισπανικο το εφηβρανε λογο ζαμπαλα.αντεχουν στης πολες τρηβες και στα σκαμπηλια.η βηζομπαλες δεν φαγονοντε η κανη εχει θεμα
Ωρεα ειδεα αλα σαν κοντο να μου φενετε
....ρε συ ακόμα γελάω!Εισε γελασμενος.παραδηγμα.στο σεξ αν θες να ξερης το ισπανικο το εφηβρανε λογο ζαμπαλα.αντεχουν στης πολες τρηβες και στα σκαμπηλια.η βηζομπαλες δεν φαγονοντε η κανη εχει θεμα
Χαχαχαχαχαχαχααααα
Αν τα βάρησεις με την 1187 απλόσε και κανένα σεντόνι να δεις που θα πάει το κλυστρο και η σκανδάλη..μην τα ψάχνης μεταΤα 2 θα τα στείλω στον Νίκο μπας και μάθει να φτιάχνει κάνα φυσίγγι.
Να δω πότε θα αξιωθώ ...
Τα άλλα θα τα δοκιμάσω με την Μ2 και την 1187.
Φίλε Ηλία, εγώ πάντως, έχω ρίξει πολλά από αυτά, και άλλα καλούδια και το κλείστρο είναι ακόμη στη θέση του.Αν τα βάρησεις με την 1187 απλόσε και κανένα σεντόνι να δεις που θα πάει το κλυστρο και η σκανδάλη..μην τα ψάχνης μετα
Το ανάβεις με σπίρτο όπως το μπεκ του γκαζιού.
Τον πήραζω φιλαράκι ..Φίλε Ηλία, εγώ πάντως, έχω ρίξει πολλά από αυτά, και άλλα καλούδια και το κλείστρο είναι ακόμη στη θέση του.
ετσι πως πάμε σε λίγο καιρό θα αγοράζουμε χυμα τα τσιχλοφύσιγγα....Ταν ταααααν
Για παραμάνες ψαρέματος πήγα Rem Nitro 3" #4 αγόρασα ... χύμα !!!
Κι εγω πηρα περυσι χυμα πεντε νο4 και αλλα πεντε νο2
Γιανν' !!!!Να είχα τώρα αυτά τα Ρεμί που έσφαξα ,έριξα στα χαρτιά κ ντενεκεδια....ξαναπαντρευουμαν
Τον πήραζω φιλαράκι ..
έχει τύχει και σε μεναΕιχα δει τουφεκια με nitro no5 γραμμ δεν ξερω, νομιζω τα 52, σε μικρα παπια πριν κατι χρονια με 3αρι τσοκ και ειχα παθει σοκ...μιλαμε για πολυ μακρινη τουφεκια.
Ηταν 4 η 5 και ο τυπος εριξε ενα γρηγορο ντουμπλε, του λεει ο αλλος που ημασταν παρεα και οποιος τουφεκουσε μακρια μας τα επρηζε...τι κανεις;;;; που τουφεκας;;;; μολις τελειωνει την φραση παρτα κατω τα δυο
Οτι έχω στην συλλογή μου από Αμερική... μου έλεγαν τα είχε φέρει ο ξάδερφος μου ο αδερφός μου ο θείος μου... πότε κανένας τα αγόρασα τότε στην 3πλασια τιμή... Κάνας Αθηναίος μόνο.Χαχαχαχαχαχαχααααα
τότε ,τα όπλα ήταν λιγοστά κ τα θηράματα μιλιουνιαχήνες ,καλημανες,λαγοί ακόμη κ στα πεδινά της Καρδίτσαςπαπιά,ολ-οφ-εμ
τότε στηναν θηλιές κ δίχτυα, για να πιάσουν θηράματα
τότε ,αντί για Λαμποργκίνι ο Αθηναίος,είχε auto 5 κ ο πλουσιότερος του χωριού μόνοκανο
Πι.ες
μη λέμε χαζά λοιπόν μίστερ ρεμινγκτον
Έχει ρίξει πολλά τέτοια Ηλία ...Αν τα βάρησεις με την 1187 απλόσε και κανένα σεντόνι να δεις που θα πάει το κλυστρο και η σκανδάλη..μην τα ψάχνης μετα