Κανόνισε να ξυπνήσεις και τον "Turdus" τώρα...Τσόνια! "Tsonus tsupum"!
Κανόνισε να ξυπνήσεις και τον "Turdus" τώρα...Τσόνια! "Tsonus tsupum"!
Έστηνα παγίδες ρε μικρός,δεν είχα αφήσει για (με τις ακτίνες της,τις έφτιαχνα)αυτό το πουλί αυτή την συμπεριφορά είχε,καθόταν πάντα στο ίδιο σημείο (η στιχομυθία προαιρετική )Τι λεε ρε αθεοφοβε...χαχχαχχααχα
Μα από την ανάλυση των χαρτονιών συμπεραίνουμε ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ την αποδοτικότητα στο κυνήγι!Στο τέλος θα με κάνετε να αμφισβητήσω τα χειροπιαστά πράγματα που βλέπω μόνος μου και να πιστέψω τα διαγράμματα. ΟΚ, ας το πάρουμε αλλιώς: Συμφωνείτε ότι από τα 5* στα 4* η διαφορά συγκέντρωσης είναι τεράστια; Από τα 4* στα 3* μικρότερη; Από τα 3* στα 2* ανεπαίσθητη και από τα 2* στο 1* ακόμα και αντίστροφη κάποιες φορές; Όποιος έχει κάνει πολλές δοκιμές θα συμφωνήσει. Ο όρος μέγιστη ωφέλιμη κατανομή (ΜΩΚ) σας λέει κάτι; ίσως μόνο ο @Prowler® να έχει δώσει σημασία... Μας ενδιαφέρει η αποδοτικότητα στο κυνήγι ή μόνο τα ποσοστά στα χαρτόνια;
η αποδοτικότητα στο κυνήγι η οποία κρίνεται:Φυσικά η αποδοτικότητα στο κυνήγι η οποία κρίνεται
1. Από την αποδοτικότητα στα χαρτόνια (ποιότητα κατανομής (κενά, ισοκατανομή) και συγκέντρωση (σκάγια στον κύκλο))
2. Διάτρηση (μένουσες, μέγεθος σκαγιού).
3. Σκοπευτική ικανότητα.
Πουλί ήταν αλλά δεν ξέρω πως το λένε αλλιώς.* τσουπα ή τσουπρα = κορίτσι, κοπέλλα
2 πραγματάκιαη απάντηση είναι:
ια. την βλητική του τέλους
και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗΝ!!!!!
ελέγχουμε ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ και βγαίνει συμπέρασμα
ομως ΤΙ ελέγχουμε στην βλητική του τέλους;
οεο;
με ....αμπε μπα μπλομ;;;;;;;2 πραγματάκια
1ον: το θήραμα να δεχτεί ΕΠΑΡΚΗ αριθμό πληγμάτων (τουτέστιν δεν χρειάζονται 14 ή 44 αλλά 4 πλήγματα αρκούν)
2ον: τα πλήγματα να είναι αρκετά ισχυρά ώστε να το καταβάλλουν
πως τα ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ αυτά τα 2 πραγματάκια;
Τφικοντας στου κυνηγ πως αλλιώςτφικαμι ,αν είμαστει κουλοφαρδ κι του παρουμει του μαδαμει εικειν τνώρα κι γλιεπουμει πόσα ιεφαγει2 πραγματάκια
1ον: το θήραμα να δεχτεί ΕΠΑΡΚΗ αριθμό πληγμάτων (τουτέστιν δεν χρειάζονται 14 ή 44 αλλά 4 πλήγματα αρκούν)
Αριε αυτό του κανουμει για του ποιος θα τφικις πρώτουςμε ....αμπε μπα μπλομ;;;;;;;
Και που ξέρς αν είσ'να πάνω στου πλι, αρί ?Τφικοντας στου κυνηγ πως αλλιώςτφικαμι ,αν είμαστει κουλοφαρδ κι του παρουμει του μαδαμει εικειν τνώρα κι γλιεπουμει πόσα ιεφαγει
Αϊ ρειιι.. Θα ειπεις;... Ιετμο το ποπ κορν... Πειριμενουμ δω χαμου2 πραγματάκια
εις αυριονΑϊ ρειιι.. Θα ειπεις;... Ιετμο το ποπ κορν... Πειριμενουμ δω χαμου
Θα πάμε σε μια ράμπα αυτοκινήτων.Εσυ θα τφεκάς κι εγώ θα μπαλώνω με αλευροκολλα...Και που ξέρς αν είσ'να πάνω στου πλι, αρί ?
Χαρτούρα μου μυρίζεται πάλι ... σταμάτησε και ο ΟΤΕ να μοιράζει τζάμπα καταλόγους ...
Θα τφεκίσω καμιά οθόνη υπολογιστή στο τέλος
εις αυριον
ας πει κανείς την γνώμη του!
Γκαμει κι δερνΚαι τα φυσίγγια του Νίκου, δεν διαλέγουν κάνες.
Να τα λέμε και αυτά
Αρκεί να μετράς σκάγια γιατί βάζει μισό με ένα νούμερο χοντρότερα και παθαίνεις ταράκουλο στην διαίρεση
View attachment 60425
Μου έδωσες ιδέα για εμπορικό όνομα: "Gamai & Derni"Γκαμει κι δερν
Τι τφικαςγκαμει κι δερνναι ρε αλλά τι τφικαςΜου έδωσες ιδέα για εμπορικό όνομα: "Gamai & Derni"