Κανονιά ανοιχτό βήμα 1.83 είμαι1 μέτρο δρασκελιατι είσαι ,σασκουατς
Κανονιά ανοιχτό βήμα 1.83 είμαι1 μέτρο δρασκελιατι είσαι ,σασκουατς
Πού τον θυμήθηκες τώρα τον Ματσόλα;Ματσόλα χρησιμοποιείς?
2 κουτιά χάλασα ο μλκςν.6 ν.4 (επειδή ο ξα μου είπε ότι λήγουν,)χαρτιά 1χ1 κ μπαμ κ μπουμ ,είχαμε λεφτά τοτε ήμουν δημόσιος υπάλληλοςΜου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες ότι με 8/10 ήταν 87% και με 7.62/10 ήταν 92%.
Έριξα με τα 2* μαμά αλλά πάλι στραβά
View attachment 61933
View attachment 61934
View attachment 61935
Ίσως να μην θέλει τόσο κλειστό τσοκ ο Μήτρος [Gemini full (1,07mm)]
Πολύ ψαγμένο σε βρίσκω με τα Μητρομάνιουμ πατρίδα.
1.87 σε έφαγαΚανονιά ανοιχτό βήμα 1.83 είμαι
Που να σε φτάσει ο χομπίστας ????Κανονιά ανοιχτό βήμα 1.83 είμαι
Με το φεντεράλι ΒΒ 3" που μου έδωσες τι έβγαζες και τι τσοκ χρησιμοποιούσες ?2 κουτιά χάλασα ο μλκςν.6 ν.4 (επειδή ο ξα μου είπε ότι λήγουν,)χαρτιά 1χ1 κ μπαμ κ μπουμ ,είχαμε λεφτά τοτε ήμουν δημόσιος υπάλληλος
Με το ν.6 κατέβασα παπί στα 50 μέτρα....ήταν μικρό
Αυτά τα είχα ρίξει με την χραπα φουλ ,στα 50 μέτρα σε κάτι σκουπίδια....σε 9 τενεκεδια(3+3+3) ,κόσκινο όλα κ απ' τις 2 πλευρές....τότε δεν ήξερα από χαρτιά....μετά μπήκα Άρτεμις κ με παρέσυραν οι πρωτευουσιανοιδεν έσφαξαν...μόνο δέκα είχαΜε το φεντεράλι ΒΒ 3" που μου έδωσες τι έβγαζες και τι τσοκ χρησιμοποιούσες ?
Μετρούσες σ' αυτά ?
Πόσα σκάγια είχαν ? Περίπου 100 ?
1.70 συγκαμενος...1.87 σε έφαγα
Το 1970 όμως ,ήσουν..... ψηλός1.70 συγκαμενος...
Παντού....Το 1970 όμως ,ήσουν..... ψηλός
48n αρβύλα1.87 σε έφαγα
Ναι μετά από 2 σερι 9ωρα βιδωνει στο σκυλοσπιτο του και δεν βγαίνει έξω ούτε για φαγητό του το πάω εκείΠου να σε φτάσει ο χομπίστας ????
Βρε άνθρωπε χαραμίζεται τζάμπα τέτοιο φυσίγγι μια στην μπενελλι μια στα χέρια σου που ρίχνουν με στημένο όπλο και στραβά παει την χαντακοσες την ρεμινκτονΜου έκανε εντύπωση αυτό που έγραψες ότι με 8/10 ήταν 87% και με 7.62/10 ήταν 92%.
Έριξα με τα 2* μαμά αλλά πάλι στραβά
View attachment 61933
View attachment 61934
View attachment 61935
Ίσως να μην θέλει τόσο κλειστό τσοκ ο Μήτρος [Gemini full (1,07mm)]
Πολύ ψαγμένο σε βρίσκω με τα Μητρομάνιουμ πατρίδα.
Σιγά μην κωλώσουν αυτά.Αυτά τα είχα ρίξει με την χραπα φουλ ,στα 50 μέτρα σε κάτι σκουπίδια....σε 9 τενεκεδια(3+3+3) ,κόσκινο όλα κ απ' τις 2 πλευρές....τότε δεν ήξερα από χαρτιά....μετά μπήκα Άρτεμις κ με παρέσυραν οι πρωτευουσιανοιδεν έσφαξαν...μόνο δέκα είχα
Για δοκιμές τα πήραΒρε άνθρωπε χαραμίζεται τζάμπα τέτοιο φυσίγγι μια στην μπενελλι μια στα χέρια σου που ρίχνουν με στημένο όπλο παει την χαντακοσες την ρεμινκτον
Ααααα δεν σου αρέσουν κιολας τα έβγαλες άχρηστα και ρίχνεις με άλλαΓια δοκιμές τα πήρα
Αφού τώρα χρησιμοποιώ άλλα.
Για γρνια πάω συνέχεια.Ααααα δεν σου αρέσουν κιολας τα έβγαλες άχρηστα και ρίχνεις με άλλα
Όχι το 60μετρι έπαιρνα.Βασίλη το 100μετρι το εκανες δοκιμη;;;;
Ελα ρε συ και εγω με διασποράς ελικοιδες 5τσοκ μπα και κάνω καμια μπεκάτσα..Για γρνια πάω συνέχεια.
Ευτυχώς που είναι μεγάλα αυτά ...
Χριστούγεννα αν βρεθεί καμιά στραβή φάσσα ή κάνα χαζό παπί θα κλαμπανίσω κανένα.
Εδώ στιριγμένο όπλο και ρίχνω στραβά