Οι κακές παρέες φταίνε...
Του Σαββατου?Οι κακές παρέες φταίνε...
Του ανατολικού μπλοκ.Του Σαββατου?
Ενα ενα μας τα λες!Του ανατολικού μπλοκ.
νιετ γκασπάζα, ντα ταβαρις!Ντα γκασπαζα!
αν είναι να κάνετε τέτοιες "δοκιμές" μην τις κάνετε καθόλου!Ααααααυτές είναι βλητικεςαμερικανικού τύπου ,στα 25 μέτρα
Να σου πω την μαύρη αλήθεια...περίμενα στο βιδεο...να έχει κ στα 36 δοκιμήτόσο αμερικανια δεν την περίμενααν είναι να κάνετε τέτοιες "δοκιμές" μην τις κάνετε καθόλου!
καλά υπάρχουν άτομα που θα πεισθούν από τέτοια "δοκιμή" ;;;;
ναι μπρε παιδίΝα σου πω την μαύρη αλήθεια...περίμενα στο βιδεο...να έχει κ στα 36 δοκιμήτόσο αμερικανια δεν την περίμενα
Αν ήξερε ο τύπος πόσο αποτρεπτικό...βιδεο έφτιαχνε...θα προτιμούσε να πλέξει κουλουράκια
Ακριβώς....αυτό ισχύει για όλους....όλοι οι πιτσιρικάδες έγιναν μαστορια και ειδήμονες και κατηγορούν εταιρείες με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο το κόσμο...μεγάλοι αυλοί, μικροί αυλοί, μεγάλοι κώνοι μικροι κώνοι....όλοι έγιναν γνωστες και έχουν άποψη....η πλάκα είναι ότι πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα κι όλας.....Ξερωλες λαϊκά ...ένα θα πω και ούτε δοκιμές θα ανεβάσω ούτε τίποτα....ούτε θα μπω στο κάθε τρυπάκι να πείσω κάποιον...το σεντεντεν ρομπιστ που έχω είναι αγορασμενο από τον πατέρα μου το 1974 αν δε κάνω λάθος....αυλός 18.2, 76 πόντους κανη χωρίς τσοκ με 1 και 3 κανη...αυτό το όπλο τουφεκαει μόνο πάνω από 25 μέτρα και τέλειες πυκνες συγκεντρώσεις και στα 55, 60 μέτρα.....ισάξιο του ίσως το 223 που δεν έχω δοκιμάσει!!! Οι παλιοί γνωρίζουν....αυτά και όποιος κατάλαβε καταλαβε και δε πρόκειται να ξανά απαντήσω ..αυτά φίλοι κυνηγοί...Περί ορέξεως!κολοκυθόπιτα!
Ακριβώς....αυτό ισχύει για όλους....όλοι οι πιτσιρικάδες έγιναν μαστορια και ειδήμονες και κατηγορούν εταιρείες με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο το κόσμο...μεγάλοι αυλοί, μικροί αυλοί, μεγάλοι κώνοι μικροι κώνοι....όλοι έγιναν γνωστες και έχουν άποψη....η πλάκα είναι ότι πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα κι όλας.....Ξερωλες λαϊκά ...ένα θα πω και ούτε δοκιμές θα ανεβάσω ούτε τίποτα....ούτε θα μπω στο κάθε τρυπάκι να πείσω κάποιον...το σεντεντεν ρομπιστ που έχω είναι αγορασμενο από τον πατέρα μου το 1974 αν δε κάνω λάθος....αυλός 18.2, 76 πόντους κανη χωρίς τσοκ με 1 και 3 κανη...αυτό το όπλο τουφεκαει μόνο πάνω από 25 μέτρα και τέλειες πυκνες συγκεντρώσεις και στα 55, 60 μέτρα.....ισάξιο του ίσως το 223 που δεν έχω δοκιμάσει!!! Οι παλιοί γνωρίζουν....αυτά και όποιος κατάλαβε καταλαβε και δε πρόκειται να ξανά απαντήσω ..αυτά φίλοι κυνηγοί...
Κούκλος!!!! Είναι ο καλός κυνηγός!!! Διαφημίσεις: ψώνισε και μη δώσεις ψώνισε με δώσεις!!!!!Σε βρισκω λιγο επιθετικο...η κανω λαθος ??
Ποιος σου ζητησε να ανεβασεις δοκιμες ?? Κρατησε τες για τον εαυτο σου...
Τωρα αυτο το οποιος καταλαβε - καταλαβε...που κολλαει ??
Δεν καταλαβαινω με ποιους τα εχεις βαλει....και ποιοι ειναι οι πιτσιρικαδες που εγιναν μαστορια και
ειδημονες και κατηγορουν εταιρειες ???!!!
Δεν σε ρωτησαμε τι οπλα εχεις...τουλαχιστον εμενα αδιαφορο μου ειναι...
Διαβαζοντας το προηγουμενο μηνυμα σου....Νομιζα οτι επεσα πανω σε διαφημιστικο πενταλεπτο οπλων !!!
Και παλι εκει μας ειπες οποιος καταλαβε καταλαβε...
Μηπως πρεπει να αλλαξεις λιγο το στυλ σου....???
έχεις να πεις κάτι για "βλητικές δοκιμές";Κούκλος!!!! Είναι ο καλός κυνηγός!!! Διαφημίσεις: ψώνισε και μη δώσεις ψώνισε με δώσεις!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ.Ακριβώς....αυτό ισχύει για όλους....όλοι οι πιτσιρικάδες έγιναν μαστορια και ειδήμονες και κατηγορούν εταιρείες με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο το κόσμο...μεγάλοι αυλοί, μικροί αυλοί, μεγάλοι κώνοι μικροι κώνοι....όλοι έγιναν γνωστες και έχουν άποψη....η πλάκα είναι ότι πιστεύουν ότι τα ξέρουν όλα κι όλας.....Ξερωλες λαϊκά ...ένα θα πω και ούτε δοκιμές θα ανεβάσω ούτε τίποτα....ούτε θα μπω στο κάθε τρυπάκι να πείσω κάποιον...το σεντεντεν ρομπιστ που έχω είναι αγορασμενο από τον πατέρα μου το 1974 αν δε κάνω λάθος....αυλός 18.2, 76 πόντους κανη χωρίς τσοκ με 1 και 3 κανη...αυτό το όπλο τουφεκαει μόνο πάνω από 25 μέτρα και τέλειες πυκνες συγκεντρώσεις και στα 55, 60 μέτρα.....ισάξιο του ίσως το 223 που δεν έχω δοκιμάσει!!! Οι παλιοί γνωρίζουν....αυτά και όποιος κατάλαβε καταλαβε και δε πρόκειται να ξανά απαντήσω ..αυτά φίλοι κυνηγοί...
Μπορείς να ρωτήσεις κάποιον που ξέρει από όπλο τι εστί σεντε τιεν ρομπιστ 222 και μετά μπορούμε να ξαναμιλήσουμε....όσο για το φίλο....εσείς κοροϊδεύετε και βρίζετε και συκοφάντησε εταιρείες με όπλο ...είστε τυχεροί που δε σας έχει μηνύσει κάποιος για συκοφαντική δυσφήμιση ...κοροϊδεύετε τη Μπενελι που έχει πουλήσει περισσότερα τουφέκια σε όλο το κόσμο από όλες τις άλλες....θα κάτσω κλεισμένος στη κούνια που με κουνάτε!!! Προσοχή γιατί αρχίζετε και βρίζετε κιόλας!!!! Δε θα ξανά απαντήσω γιατί δεν έχω τέτοια πεδία ....σας τάραξαν απλά τα νερά με τους χοντρό αυλούς σας και ταραχτηκατε....μπορείτε άνετα να κινηγατε άνετα με αυλούς πάνω από 18,6 τσίχλα με 40 γραμμάρια άνετα και να έχετε αποτελέσματα....εγώ προτιμώ τα 32 με το μ2......τουφέκια και θήραμα......παλιά είχαμε το πυρκαλ το μαύρο ν6 32 γρ...και δε γλυτωνε πέρδικα μέχρι και 50 μέτρα .....βάλτε τώρα σούπερ μαγνουμ και πληρώνετε 20 ευρώ τη δεκάδα επειδη σας πασαραν αυλούς 18,6 18.7 18,8 για να τα κονομανε!!!! Σε λίγο σας βλέπω και με 19ριδες αυλούς....αυτά συνάδελφοι....!!!Απο τα γραφομενα, κάποιου/ων καταλαβαινεις ΑΝ ποσταρει συχνα στο FB δοκιμες...
Ο τροπος που απαντα...εριστικός...και δίθεν...
Και συν της άλλης, κρατανε τα "σκίπτρα" της μυστικής τουφεκιας δοκιμαζωντας φυσιγγια στα 50-60m με βήματα σαν σε καλτσέτο, που θα εκτελέσουν φάουλ...ουτε καν με κορδέλα....κατι τέτοιοι, ας καθήσουν κλεισμένοι στην κούνια που τους κούναγε....
Υ.Γ. Φτούυυ....εγινα ίδιος σαν αυτους, κ ας μη ποσταρω συχνα στο FB...
Εννοείς δεν έχεις πεδία βολής εύκαιρα για δοκιμές;;;;................γιατί δεν έχω τέτοια πεδία ......