μια διευκρινιση ...η πρωτη φωτο απο την καννη crio μπορει να μην ειναι Power bore...η rafaello deluxe δεν ειναι καννη, αλλα διαφορετικο μοντελο της benelli....οι απλες ραφαελλο χωρις power bore εχουν γυρω στα 1800 ευρω....η ραφαελο deluxe power bore κοστιζει 2270 περιπου...επομενως η διαφορα που φαινεται στις 2 φωτο, πιθανον να οφειλεται στο γεγονος οτι η πρωτη καννη ειναι απλα crio και η 2η crio power bore
https://www.tsianikas.gr/el/kinigi/benelli-raffaello-deluxe-power-bore-c12.html
https://www.hobbystore.gr/index.php?route=product/product&product_id=1222
Ανδρεα μου....Δεν ξερω ουτε απο οπλα...ουτε απο καννες.....το εχω δηλωσει αλλωστε.
Αυτο που ξερω....και οι δυο κανες των δοκιμων ειναι απειραχτες....,με την δευτερη ...εννοω την ντελουξ
να ειναι καινουργια....Δλδ δεν εχει ριξει ουτε 50 φυσιγγια!!!
Τωρα αυτα που διαβαζω οσον αφορα βελτιωσης ποσοστων με τους κωνους....εμενα αυτα τα ποσοστα
μου φαινονται γελοια....και να εξηγησω και το γιατι....
Οταν μια μικρη τροποποιηση του οποιου εμπορικου φυσιγγιου στο σεταπ του εχω ενα 15 -20%+ στην
συγκεντρωση....γιατι να κατσω να ασχοληθω με κωνους!!!
Ισως για καποιους αυτα τα ποσοστα που διαβασα ποιο πανω να ειναι σημαντικα....οκ ...δεν διαφωνω..
Περι ορεξεως .....που λεω....
Τωρα οσον αφορα το βυσμα που στα 40 μετρα σκαει επανω στον πινακα....θα πω το εξης.
Στις δικες μου δοκιμες κανενα βυσμα δεν ηταν τοσο ευθυβολο και με τοση δυναμη ωστε να σκασει
στον πινακα στα 40 μετρα...!!!!!
Επισεις και κατι ακομα και να το τελειωσω....Βρηκα μια Benelli φιλου και δοκιμασα....για να δω κατα ποσο νεροσωληνες αυτα τα οπλα...
Ειχε και δευτερη καννη....οτι καλυτερο για μενα...Δοκιμασα τα ιδια σεταπ και με αυτην !!!
Δεν δοκιμασα για να δω τι κανουν οι κωνοι....Τα δικα μου συμπερασματα για τις ''νεροσωληνες'' τα
εβγαλα...και εχω αποψη !!
Τωρα οσον αφορα τους κωνους....καρφακι δεν μου καιγεται...ουτε προκειται να ερθω σε αντιπαραθεση με
καποιον.
Ο καθε ενας ας πιστευει οτι γουσταρει...μου παντελως αδιαφορο εαν οι κωνοι δινουν βελτιωση η
οχι...
Αυτο που ηθελα εγω να δω...το ειδα....στις δικες μου δοκιμες.....
Τωρα για τους κωνους....Βαλτε παλικαρια δοκιμε σας για να πεισεται τους αλλους... για εμενα ''αλλου βρεχει''
και εννοω οτι μου ειναι παντελως αδιαφορο !!!