Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Τσοκ 1* απόσταση 36,50 μέτρα.
Σκάγια Νο5 190 από 248.
Συγκέντρωση 76,5%
View attachment 69890
Δουλεμενο σε υδροβιο αυτο, το '19...οπου το γυριζες το οπλο δε φυτρωνε τιποτα...με cx2000 κ Ηλιοπουλο & 1* (ΤΟΖ).
Με Τασκώφ 22 το ειχα στα 58.00...αψογο κ αυτο...αργο αλλα θανατηφορο.

Νικόλα να ξέρεις γενικά η Optima βγάζει πιο σφιχτές τουφέκιες από τη μαξους... Από τα λίγα που έχω δει σε βάθος χρόνου... Η μαξους βέβαια όπως σου είπα αν τη χρησιμοποιείς με μαμά τσοκ είναι ένα νούμερο σχεδόν ανοιχτοτερα από ότι αναγράφει επάνω ανάλογα κ τον αυλό της βέβαια...
Ωραίες τουφεκιές η μβ36, σου έχει ταιριάξει ωραία... ;)

Νικόλα να ξέρεις γενικά η Optima βγάζει πιο σφιχτές τουφέκιες από τη μαξους... Από τα λίγα που έχω δει σε βάθος χρόνου... Η μαξους βέβαια όπως σου είπα αν τη χρησιμοποιείς με μαμά τσοκ είναι ένα νούμερο σχεδόν ανοιχτοτερα από ότι αναγράφει επάνω ανάλογα κ τον αυλό της βέβαια...

Αρη οι δοκιμες που βλεπω ειναι με διαφορετικα οπλα η με το ιδιο οπλο ??
Με το ιδιο οπλο....τα ποσοστα συγκεντρωσης δεν ευσταθουν ...και λεω για αυτο το 76% .

Κατι λαθος εχει γινει σε αυτες τις δυο δοκιμες....Οι διαφορες ειναι τεραστιες ασχετα με το διαφορετικο
βυσμα...!!
Το 76% με 4* αστρα δεν ''βγαινει''....''ψαχτε'' το.....
Ποιο το λάθος με το 4τσοκ στα 30μ οχι στα 36.5μ πόσο έπρεπε να παει;;;

Με το ιδιο οπλο....τα ποσοστα συγκεντρωσης δεν ευσταθουν ...και λεω για αυτο το 76% .
Νικόλα το 76% στα 30μ με 4τσοκ δεν είναι υπερβολικά.. και είναι 2 οπλα και στο ένα έχει φύγει απλά την έδειξα.

Ποιο το λάθος με το 4τσοκ στα 30μ οχι στα 36.5μ πόσο έπρεπε να παει;;;

Και οι αλλες δοκιμες στα 30 μετρα ειναι με το ιδιο τσοκ...Γιατι εχουν τετοιες διαφορες σε συγκεντρωση ??
Με ποιο οπλο ειναι το 76%??

Τα έχει κάνει πουτ@να ο Χομπίστας ... να μας πει τα όπλα και τα βύσματα ...
Είναι στα 30μ θυμίζω ...

Νικόλα να ξέρεις γενικά η Optima βγάζει πιο σφιχτές τουφέκιες από τη μαξους... Από τα λίγα που έχω δει σε βάθος χρόνου...
Αν έχει πιο ανοιχτά τσοκ η maxus είναι λογικό ...
Ίσως για αυτό να σκοτώνει καλύτερα ;)

Φίλε μου εγω απλά εριξα με του ξάδερφου έτσι για το χαβαλέ μας και η 2 του έχουν ψιλο φύγει..
Και είναι στα 30μετρα.. το ταιριάζει που λες
Μπορεί να ισχύει.. εγω τα φυσίγγια που εριχνα στο κυνήγι και με πήγαν καλά ήταν mb36 long range 36gr gorilla elix 36γρ... και δεν νομίζω ότι έχω ξεφύγει μακρια από αυτά.. απλά είναι μια αντιγραφή.

Status
Not open for further replies.
Back