Δουλεμενο σε υδροβιο αυτο, το '19...οπου το γυριζες το οπλο δε φυτρωνε τιποτα...με cx2000 κ Ηλιοπουλο & 1* (ΤΟΖ).
απο το 19 εχουμε να δουμε πουλια!Δουλεμενο σε υδροβιο αυτο, το '19...οπου το γυριζες το οπλο δε φυτρωνε τιποτα.
Μια δεν έχει άλλες
2 μέτρα ή γκλίτσα 15 τούμπεςωχ αρχισαμε!ξερει που ειναι τα 30 μετρα αυτος?η με την κλιτσα τα μετραει!!!
Σου έβαλα και την δεύτερη στο προηγούμενο ποστΜια δεν έχει άλλες
Βαλε με τα 7½ είναι ποιο δίκαια έχει φύγει αυτή.Σου έβαλα και την δεύτερη στο προηγούμενο ποστ
Νικόλα να ξέρεις γενικά η Optima βγάζει πιο σφιχτές τουφέκιες από τη μαξους... Από τα λίγα που έχω δει σε βάθος χρόνου... Η μαξους βέβαια όπως σου είπα αν τη χρησιμοποιείς με μαμά τσοκ είναι ένα νούμερο σχεδόν ανοιχτοτερα από ότι αναγράφει επάνω ανάλογα κ τον αυλό της βέβαια...
Ωραίες τουφεκιές η μβ36, σου έχει ταιριάξει ωραία...
Ποιο το λάθος με το 4τσοκ στα 30μ οχι στα 36.5μ πόσο έπρεπε να παει;;;Κατι λαθος εχει γινει σε αυτες τις δυο δοκιμες....Οι διαφορες ειναι τεραστιες ασχετα με το διαφορετικο
βυσμα...!!
Το 76% με 4* αστρα δεν ''βγαινει''....''ψαχτε'' το.....
Νικόλα το 76% στα 30μ με 4τσοκ δεν είναι υπερβολικά.. και είναι 2 οπλα και στο ένα έχει φύγει απλά την έδειξα.Αρη οι δοκιμες που βλεπω ειναι με διαφορετικα οπλα η με το ιδιο οπλο ??
Με το ιδιο οπλο....τα ποσοστα συγκεντρωσης δεν ευσταθουν ...και λεω για αυτο το 76% .
Ποιο το λάθος με το 4τσοκ στα 30μ οχι στα 36.5μ πόσο έπρεπε να παει;;;
Τα έχει κάνει πουτ@να ο Χομπίστας ... να μας πει τα όπλα και τα βύσματα ...Αρη οι δοκιμες που βλεπω ειναι με διαφορετικα οπλα η με το ιδιο οπλο ??
Με το ιδιο οπλο....τα ποσοστα συγκεντρωσης δεν ευσταθουν ...και λεω για αυτο το 76% .
Αν έχει πιο ανοιχτά τσοκ η maxus είναι λογικό ...Νικόλα να ξέρεις γενικά η Optima βγάζει πιο σφιχτές τουφέκιες από τη μαξους... Από τα λίγα που έχω δει σε βάθος χρόνου...
Νικόλα το 76% στα 30μ με 4τσοκ δεν είναι υπερβολικά.. και είναι 2 οπλα και στο ένα έχει φύγει απλά την έδειξα.
Φίλε μου εγω απλά εριξα με του ξάδερφου έτσι για το χαβαλέ μας και η 2 του έχουν ψιλο φύγει..Νικόλα να ξέρεις γενικά η Optima βγάζει πιο σφιχτές τουφέκιες από τη μαξους... Από τα λίγα που έχω δει σε βάθος χρόνου... Η μαξους βέβαια όπως σου είπα αν τη χρησιμοποιείς με μαμά τσοκ είναι ένα νούμερο σχεδόν ανοιχτοτερα από ότι αναγράφει επάνω ανάλογα κ τον αυλό της βέβαια...
Ωραίες τουφεκιές η μβ36, σου έχει ταιριάξει ωραία...