Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Η ταχυτητα μου αρεσε....οπως και η αισθηση της τουφεκιας ...μαλακή...αλλα δεν μου αρεσε η συγκεντρωση...
το ηθελα λιγο ποιο μαζεμενο.
Στα 40 μετρα με 3* αστρα εχει ''πεθανει''....και μην ξεχναμε οτι μιλαμε για 36 γραμμαρια σκαγια...και οχι
για 30 -32 Κωστή !!!
Τα παλιά ήταν πιο συγκεντρωτικά και εμένα δεν μου άρεσε.

Τα εχω δοκιμασει σε στοχο σε μακρυνη αποσταση 52 μετρα κ πηγαν καλα με τη benelli 2 αστρα μαμά.
Τα εχω σε νο6. Νορμαλ τουφεκια, δεν το λες κ μαλακο...
Τα ειχα παρει για περδικες αλλα εφυγα κ δεν προλαβα να τα δω πανω στο θηραμα.

Δεν έχει σφαιρικά σκάγια 100%, έχει και κάτι άλλα που μοιάζουν σαν τον πλανήτη κρόνο 🤣 ... δεν περίμενα μεγάλη συγκέντρωση.
Η αργή πυρίτιδα σε συνδιασμό με σκληρά σκάγια και buffer ίσως κάνουν μεγάλη διαφορά σε διάτρηση.
Άν όχι, είναι για πέταμα αν σκεφτούμε και την τιμή τους.
Τα κλασικά prairie storm έχουν ΕΠΙΝΙΚΕΛΩΜΕΝΑ σκάγια flight stopper (αυτά που είναι σαν τον πλανήτη Κρόνο). Είναι πάρα πολύ σκληρά, αφού όταν τα είχα βγάλει από το τετράδιο ήταν ολοστρόγγυλα (για το 70% επιχαλκωμενα εννοείται).

Πιστεύω ότι το νέο βύσμα ακούει καλύτερα στα τσοκ. Αν είχα χαρτί του μέτρου (ή κάνα παλιό κιβώτιο) θα είχα δει και την κατανομή εκτός από την διάτρηση.

Πάντως, και στο τετράδιο είχε βάλει πολλά σκάγια και στο νερό μπάλα πήγαινε το κλασικό. Επίσης, σε αρκετά βίντεο, οι Αμερικάνοι τα θεωρούν σφιχτά σαν γαλοπουλοφυσιγγα (τα κλασικά).

Τα εχω δοκιμασει σε στοχο σε μακρυνη αποσταση 52 μετρα κ πηγαν καλα με τη benelli 2 αστρα μαμά.
Τα εχω σε νο6. Νορμαλ τουφεκια, δεν το λες κ μαλακο...
Τα ειχα παρει για περδικες αλλα εφυγα κ δεν προλαβα να τα δω πανω στο θηραμα.
Σε πέρδικα το rio το 7,5 είναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!!!!

Ναι Βασιλη. 36 γρ με τετοια ταχυτητα κ μαλακο μου εκανε εντύπωση.

Στελιο ισως να με γελασε λιγο....Και το λεω γιατι ειχα φαει πολυ κλωτσο απο τα 2 φεντεραλ που ειχα
ριξει πριν απο ΡΙΟ....και να μου φανηκε πουπουλο....Παντως δεν εχει καμια σχεση με τον κλωτσο του
Φεντεραλ !!!

Δλδ....κατι τετοιο.....ειναι για τα σκουπιδια??? :D

View attachment 72307
View attachment 72308

View attachment 72309

View attachment 72310
View attachment 72311
Κατι τετοια ανεβαζεις και δημιουργεις ψυχολογικα.Εχεις καταλαβει οτι εισαι ηθικος αυτουργος που ο κοσμος σερνεται στους κωνους στο πορτινγκ στα τσοκ φρενου γαλοπουλας και της θειας της Φανουλας μια που δεν μπορουν να ιδιοκατασκευασουν τετοια φυσιγγια ελπιζοντας να πιασουν καμμια τετοια αποδοση;

Κατι τετοια ανεβαζεις και δημιουργεις ψυχολογικα.Εχεις καταλαβει οτι εισαι ηθικος αυτουργος που ο κοσμος σερνεται στους κωνους στο πορτινγκ στα τσοκ φρενου γαλοπουλας και της θειας της Φανουλας μια που δεν μπορουν να ιδιοκατασκευασουν τετοια φυσιγγια ελπιζοντας να πιασουν καμμια τετοια αποδοση;
Ακριβώς !!!!

Το ξερω οτι το λες αστιευομενος....Δεν φταινε οι δικες μου τουφεκιες....αυτο γινοταν και θα συνεχισει να
γινεται.....με τους κωνους και τα τσοκ....
Εγω απο την ''αλλη'' δινω ετοιμη συνταγη....δοκιμασμενο φαγητο...και οποιος ασχοληθει λιγο θα το
φτιαξει....
Δεν τους ''σωνουν'' ουτε τα τσοκ ουτε οι κωνοι.....Το φυσιγγιο κανει την διαφορα καλέ μου φιλε !!!

Status
Not open for further replies.
Back