Όπως λέει και ο Βελισαριος, μάλλον θα το κολλήσω πάνω στο όπλοΘα το δεις και στο κυνήγι πολύ σύντομα και θα βγάλεις το τελικό συμπέρασμα. Αφού σου άρεσε στο σκοπευτήριο πιστεύω το ίδιο θα είναι και στο κυνήγι.
Όπως λέει και ο Βελισαριος, μάλλον θα το κολλήσω πάνω στο όπλοΘα το δεις και στο κυνήγι πολύ σύντομα και θα βγάλεις το τελικό συμπέρασμα. Αφού σου άρεσε στο σκοπευτήριο πιστεύω το ίδιο θα είναι και στο κυνήγι.
Όχι Πάρη. Ο Λαυρέντης πήρε ένα Victory LM και το δοκίμασε στο σκοπευτήριο.Το πουλας
Η ίδια η εταιρία εδώ και χρόνια το έχω και σε βιβλίο κάπου εκτός τη διαφήμιση που κανη για τις κανες της.Ποιός τα λέει αυτά βρε Γιάννη ;
Δηλαδή στο 1 άστρο σε αυτά τα μέτρα τι θα δείξει;Απιστευτο....Αλλα και αληθινο και πραγματικο !!!
Δηλαδή στο 1 άστρο σε αυτά τα μέτρα τι θα δείξει;
Μονοβολα φτιάχνεις και δε το ξέρεις μαστρο Νίκο!! Στείλε μου δύο φυσέκια να σου στείλω δύο μαστίχες!Θα εχει το 100% της τουφεκιας σε μικροτερη διαμετρο κυκλου.
Αυτο θα δειξει Μανο !!!
Ευχαριστούμε πολύ, καλά καπνισματα!@lazos96gr και @outlander , πήγα σήμερα σκοπευτήριο για να δοκιμάσω το victory lm. Στον πίνακα δεν έριξα, γιατί ούτε ώχρα είχα, ήταν και κάτι άλλοι και δοκίμαζαν...δεν είχα και πολύ χρόνο...να μην τα πολύ λέω, έριξα δύο πολλές και το συμπέρασμα ήταν ένα....το τσοκ γ@μαει
Μια χαρά είσαι ! Γερός να είσαι να μας δείχνεις δοκιμές από τα φυσέκια σου!Τα μονοβολα ειναι αλλη κατηγορια....και δεν ειμαι τοσο καλός ωστε να βρισκω κεντρο φιλε.
View attachment 76219
View attachment 76220
View attachment 76221
View attachment 76222
View attachment 76223
Τον γαμσες...Γέρος να είσαι
Ωχ ...ρε συ δε το πρόσεξαΤον γαμσες...
Γιατί το λες?Τον γαμσες...
Πάλι θα γεμίσουμε κωλοδαχτυλ@?Γιατί το λες?
Τι έχουν οι γέροι?
Για μίλα λίγο με τον ασπρομαλλη...
Ααααα,δεν ξέρω...Πάλι θα γεμίσουμε κωλοδαχτυλ@?
Με φώναξε κανείς;;;Πάλι θα γεμίσουμε κωλοδαχτυλ@?
Με φώναξε κανείς;;;
Οοοοχι Λιάκο!!!Σε θέλει ο Γιάννης έχει φαγουρα
Εθισταται στους γαμους των στρατιωτικων στην εξοδο απο το μυστηριο να παραβαλλονται συναδελφοι με τα οπλα τα σπαθια κλπΜε φώναξε κανείς;;;