Βλητικές δοκιμές Αρχείο

• Thread starter Thread starter Vasilis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Λευτερη καλος ο πινακας...ολοι οι πινακες......Τσεκαρισα ογκομετριες στην MG2 και οι δοσολογιες
σε συνδιασμο με τα βυσματα που δινει.....Ειναι για κλεισιμο 2 σταδιων....και σε ακοπο καλυκα!!!
Ωστοσο ειναι ενας καλος ''μπουσουλας''..... φιλε !!!
Νίκο αυτός είναι υπέρ του πεντασταδιακου κλεισίματος, έτσι γράφει στο βιβλίο.

Νίκο αυτός είναι υπέρ του πεντασταδιακου κλεισίματος, έτσι γράφει στο βιβλίο.

ΟΚ...Αλλα οι δοσολογιες του και οι ογκομετριες που εχει ειναι 2 σταδιων....
Αυτο που διαπιστωσα απο λιγες ογκομετριες που εβγαλα....οι δοσολογιες του σε 12/70 ειναι ''χαμηλα''
ενω 12/76.....τον βρισκω πολυ ''φορτωμενο'' σε πυριτιδα...
Εχω αλλη δουλεια τωρα ...θα ασχοληθω αργοτερα με αυτον τον πινακα...ισως αυριο δοκιμασω καποια σεταπ
του οπως τα δινει....για να ειμαι σιγουρος....και να μην λεω λογια του αερα Λευτερη μου !!!

Οι δοσολογιες ειναι ανα νουμερο 0,1 δηλαδη 1,65 χ32 νο 7 , 1,66 χ32 νο 6 και φτανουμε στο μονοβολο 32γρ 2 γρ πυριτηδα δες το στους ιδιους πινακες στην mb32 ας πουμε !!!

ΠΟΛΥ θα ηθελα να δω τις διαφορές που θα εχουν τα σεταπ 1,65χ32-Ν7 και 1,66χ32-Ν6...βρε....πατε
καλα ???.hair.

Αν κρατήσεις τις δοσολογίες πυρίτιδας και βάρος σκαγιών ίδια και "παίξεις" με τα βύσματα, ώστε να έχεις ογκομετρία για να μπορείς να κλείσεις σε 5 στάδια, οι αλλαγές θα είναι μεγάλες? Αναφέρομαι σε αλλαγές στα μεγέθη της ταχύτητας και των πιέσεων.

Αλλαγες σιγουρα θα υπαρχουν....Θα εισαι ομως μεσα στα ορια της ασφαλειας Βασιλη..
ΟταΝ τα μετρησω θα σου λεπτομερειες....φιλε !!

Μαριο...οπως ελεγε και ο μπαρμπα κωστας ο παλιος λαγοκυνηγος σε ενα παλιο βιντεο ...αν ακους μια τουφεκια σιγουρη κατσαρολα, αν ακους δυο τουφεκιες ετσι και ετσι, αν ακους τρεις τουφεκιες τοτε κακαραντζες..... 🤣 🤣
Εχει και περιπτωσεις που περνεις το λαγο τρομαζει απο διπλα και πεταγετε η μπεκατσα και την περνεις να σου σηκωνοντε και οι φασσες απο το παραδιπλα μεσε και περνεις και μια φασσα ομως εεε

Μην τραβας τα μαλια σου Νικο για την θεωρια μιλαμε ,ασε τι κανουμε στην πραξη

Και τι θελεις να κανω....να κτυπαω παλαμακια με αυτα που διαβαζω ??

Και απο την στιγμη που οντως στην πραξη ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα και οι τροποποιησεις
που κανουμε.....δεν ειναι μικροτερες του 0,05 σε πυριτιδα και τα καψυλια πηραν το ανηφορο...τι νοημα
εχουν αυτα που γραφει ο Γκουαλαντι το 2015 ???
Μηπως θυμασαι ποσο γεμιζαμε την sipe το 2015...στα 32 γραμμαρια....και ποσο γεμιζουμε σημερα ??
Βλεπεις οτι σε καθε καινουργιο ΛΟΤ....Αγαντα και φορτωνουμε πυριτιδα ξεκινοντας απο το 0,05 για να
εχουμε την ιδια αποδοση με το παλιο ΛΟΤ...
Και αυτο δεν ισχυει μονο για τις διβασικες... ισχυει για ολες σχεδον τις πυριτιδες...
Και τωρα τι μου λετε ??? Να ακολουθησω τις συμβουλες και τους πινακες του γκουαλαντι ??? !!!
Και του 2015 ???

Εγω δεν το κανω....οποιος θελει βεβαια...δεν τον εμποδιζει κανείς...
Ασε λοιπον να τραβαω εγω τα μαλλια μου Μητσαρα μου...και το ξερεις οτι μιλαω φιλικα !!! :)

Και τι θελεις να κανω....να κτυπαω παλαμακια με αυτα που διαβαζω ??

Και απο την στιγμη που οντως στην πραξη ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα και οι τροποποιησεις
που κανουμε.....δεν ειναι μικροτερες του 0,05 σε πυριτιδα και τα καψυλια πηραν το ανηφορο...τι νοημα
εχουν αυτα που γραφει ο Γκουαλαντι το 2015 ???
Μηπως θυμασαι ποσο γεμιζαμε την sipe το 2015...στα 32 γραμμαρια....και ποσο γεμιζουμε σημερα ??
Βλεπεις οτι σε καθε καινουργιο ΛΟΤ....Αγαντα και φορτωνουμε πυριτιδα ξεκινοντας απο το 0,05 για να
εχουμε την ιδια αποδοση με το παλιο ΛΟΤ...
Και αυτο δεν ισχυει μονο για τις διβασικες... ισχυει για ολες σχεδον τις πυριτιδες...
Και τωρα τι μου λετε ??? Να ακολουθησω τις συμβουλες και τους πινακες του γκουαλαντι ??? !!!
Και του 2015 ???

Εγω δεν το κανω....οποιος θελει βεβαια...δεν τον εμποδιζει κανείς...
Ασε λοιπον να τραβαω εγω τα μαλλια μου Μητσαρα μου...και το ξερεις οτι μιλαω φιλικα !!! :)
Οποτε κυριε Νικο θα περνω και γω φυσιγγια που παραγοντε απο την ιδια εταιρια που παραγει την εκαστοτε πυριτιδα και τελος ετσι και αλιως τα εισαγωγης τα φτασανε πιο φτινα απ τα δικα μας

Οποτε κυριε Νικο θα περνω και γω φυσιγγια που παραγοντε απο την ιδια εταιρια που παραγει την εκαστοτε πυριτιδα και τελος ετσι και αλιως τα εισαγωγης τα φτασανε πιο φτινα απ τα δικα μας

Δεν ξερω εαν θα ποιο φτηνα....απο τα εισαγωγης....Ο ''στοχος'' ομως των εισαγωγεων ειναι να γινη
η ιδιογομωση....οχι μονο ασυμφορη....αλλα και ''βραχνας'' !!!

Δεν ξερω εαν θα ποιο φτηνα....απο τα εισαγωγης....Ο ''στοχος'' ομως των εισαγωγεων ειναι να γινη
η ιδιογομωση....οχι μονο ασυμφορη....αλλα και ''βραχνας'' !!!
Και μετα να μας γινουν βραχνας αυτοι

Καθιστά μονο για σηγουρα και να δεις η γυναικα μου τι καλα θα τις καθαρίζει και θα τις μαγειρεύει της φασσες ετσι που παμε ουτε ζβαν απο κρεας κτσε να αρχισει η θερμανση και τα λεμε που κιμας θα παρακαλαει για καμια φασσοσουπα

Καθιστά μονο για σηγουρα και να δεις η γυναικα μου τι καλα θα τις καθαρίζει και θα τις μαγειρεύει της φασσες ετσι που παμε ουτε ζβαν απο κρεας κτσε να αρχισει η θερμανση και τα λεμε που κιμας θα παρακαλαει για καμια φασσοσουπα
Ειδικά εσείς οι βόρειοι έχετε μεγάλο πρόβλημα, και γενικά εάν υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι τι να κάνεις, να τα τυλίξεις με κουβέρτες χρειάζεται θέρμανση και την κατάντησαν πολυτέλεια τα καθάρματα
Γυρίσαμε στο 1950......

Ειδικά εσείς οι βόρειοι έχετε μεγάλο πρόβλημα, και γενικά εάν υπάρχουν παιδιά μέσα στο σπίτι τι να κάνεις, να τα τυλίξεις με κουβέρτες χρειάζεται θέρμανση και την κατάντησαν πολυτέλεια τα καθάρματα
Γυρίσαμε στο 1950......
Απο προχθες το πρωι θες ζακετα πλεων

Και μετα να μας γινουν βραχνας αυτοι

Τολη....ακου αδελφε μου !!!
Οι ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΕΣ.....Ειναι μεγαλη ''πληγη'' για τις μεγαλες εταιρειες...Χεστηκαν για τα λιγα φυσιγγια της
ιδιογομωσης...η ''πληγη'' ειναι οτι δεν μπορουν πλεον να πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες...
Οι ιδιογομωτες εχουν γνωσεις....και τους βγαζουν τα ''απλυτα'' στην φορα....
Πεθαναν οι εποχες του παπου μου και του πατερα μου....που ειχαν ''γρασσο'' στα ματια και οι
κατασκευαστες εκανα οτι γουσταραν !!!
Τωρα βγαζουν ενα φυσιγγιο....και το περναμε απο ψιλο κοσκινο....γιατι τωρα εχουμε γνωσεις...και εργαλεια !!!
Δεν μπορουν να σταματησουν την ιδιογομωση....και μονος τροπος ειναι να μην δινουν υλικα στην αγορα..
η να τροποποιουν τις πυριτιδες...ωστε να γινεται ενα μπαχαλο...
Θυμισου αυτο που θα σου πω.....Σε λιγο καιρο....με αλλες πυριτιδες θα γεμιζουν οι εταιρειες...και αλλες θα
πουλανε στο εμποριο...
Οι ιδιογομωτες που γεμιζουν απο μερακι.....παντα θα εχουν τον τροπο να τους ελεγχουν ομως !!!
Αυτη ειναι ολη η ουσια....αδελφε !!! :)

Last edited:
Τολη....ακου αδελφε μου !!!
Οι ΙΔΙΟΓΟΜΩΤΕΣ.....Ειναι μεγαλη ''πληγη'' για τις μεγαλες εταιρειες...Χεστηκαν για τα λιγα φυσιγγια της
ιδιογομωσης...η ''πληγη'' ειναι οτι δεν μπορουν πλεον να πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες...
Οι ιδιογομωτες εχουν γνωσεις....και τους βγαζουν τα ''απλυτα'' στην φορα....
Πεθαναν οι εποχες του παπου μου και του πατερα μου....που ειχαν ''γρασσο'' στα ματια και οι
κατασκευαστες εκανα οτι γουσταραν !!!
Τωρα βγαζουν ενα φυσιγγιο....και το περναμε απο ψιλο κοσκινο....γιατι τωρα εχουμε γνωσεις...και εργαλεια !!!
Δεν μπορουν να σταματησουν την ιδιογομωση....και μονος τροπος ειναι να μην δινουν υλικα στην αγορα..
η να τροποποιουν τις πυριτιδες...ωστε να γινεται ενα μπαχαλο...
Θυμισου αυτο που θα σου πω.....Σε λιγο καιρο....με αλλες πυριτιδες θα γεμιζουν οι εταιρειες...και αλλες θα
πουλανε στο εμποριο...
Οι ιδιογομωτες που γεμιζουν απο μερακι.....παντα θα εχουν τον τροπο να τους ελεγχουν ομως !!!
Αυτη ειναι ολη η ουσια....αδελφε !!! :)
Οποτε και να μη σας δινουν παλι θα τους ξεβρακωνετε

Status
Not open for further replies.
Back