View attachment 86297
Νομίζω θέλει λίγο βελτίωση, ακούω γνώμες.
Βγάλε τελείως το αλεύρι ή μείωσε το για να ανοίξει λίγο.View attachment 86297
Για παπί είναι ( υδροβια κυνηγάω ) για νορμάλ καιρό, όταν δοκιμάστηκε είχε 0 βαθμούς.Βγάλε τελείως το αλεύρι ή μείωσε το για να ανοίξει λίγο.
Πολύ κλειστή, εκτός αν το έχεις για παπιά μακρυνό.
Πάρτε διαόλοι ξυλόφτερνα......View attachment 86297
Περιμένω περισσότερα από σένα...View attachment 86297
Στο πολύ κρύο έχω άλλη, πυρίτιδα τρακτέρ όπως την λέει μια ψυχή.Περιμένω περισσότερα από σένα...
Ωραίος σμπάρος φίλε!
Και με περιθώριο "σφιξίματος"(για τη ταχύτητα το λέω,όχι για τη διασπορά)για περισσότερο κρύο...
Μηπως την Α0!!Στο πολύ κρύο έχω άλλη, πυρίτιδα τρακτέρ όπως την λέει μια ψυχή.
Ναιιιί, σύμφωνης Δημήτρη ;;Μηπως την Α0!!
Ναιιιί, σύμφωνης Δημήτρη ;;
Πυρίτιδα Massey Ferguison????Στο πολύ κρύο έχω άλλη, πυρίτιδα τρακτέρ όπως την λέει μια ψυχή.
Μπα, το άλλο είναι καλό πυρίτιδα τρακτέρ fendt.Πυρίτιδα Massey Ferguison????
Αυτη η συνταγή, πιστευω εγω, πως θα δουλεψει ακομη καλυτερα σε Ν4...Μπα, το άλλο είναι καλό πυρίτιδα τρακτέρ fendt.
Είχα πολλές δοκιμές και σε Ν4 και σε ασεους, και χωρίς αλεύρι. Αλλά ήθελα να κάνω εκκαθάριση στο κινητό, και το ξέχασα να κάνω φάκελο ασφαλείας, και δεν έμεινε τίποτα.Αυτη η συνταγή, πιστευω εγω, πως θα δουλεψει ακομη καλυτερα σε Ν4...
Τι ήθελε;Και η δοκιμή είναι του 21 . Αυτή είναι με πρόβλημα, εννοώ ότι είχα πολύ ακαυτη πυρίτιδα μέχρι στο κουτί του ταχογραφου είχε αυτή. Θα πήγαινε καλύτερα.
Μια κεντρική, κάνει καλή δουλειά.Τι ήθελε;
Κεντρική σύντηξη ή πιο στενό - βαθύ ρέλι;
Εγω περίμενα να πέσει η θερμοκρασία, αλλα τις ημερες που επεσε στους -3°C εγω δούλευα....μου έμειναν αμανάτι για του χρόνου τωρα, ετσι οπως πάει ο καιρός!!Είχα πολλές δοκιμές και σε Ν4 και σε ασεους, και χωρίς αλεύρι. Αλλά ήθελα να κάνω εκκαθάριση στο κινητό, και το ξέχασα να κάνω φάκελο ασφαλείας, και δεν έμεινε τίποτα.