Καπου τα εχετε μπερδεψει τα πραγματα αλλα δεν μπορειτε να καταλαβεται που !! Οι διαφορες που βλεπετε οφειλονται στο οτι ΕΓΩ το διαλεξα αυτο το οπλο !! Και αφου το διαλεξα ΕΓΩ γαμει και δερνει !! Οταν εχεις 800 σκαγια και εχεις 15 παραπανω σκαγια κλαιν !! Οταν εχεις 300 σκαγια και βαλεις 15 σκαγια παραπανω ελα να με πεις για βλητικη υπεροχη !!
Κανείς λάθος Δημήτρη στον τρόπο που το βλέπεις..........
Στην προκειμένη περίπτωση τα δύο όπλα είναι δικά μου......... Ποιο από τα δύο διάλεξα και ποιο ακυρώνω?????
Και τα δύο εγώ τα διάλεξα και τα δύο τα χρησιμοποιώ.......... Το καθένα διαφορετικά,σε διαφορετικά κυνήγια και με διαφορετικά φυσίγγια........
Αυτό προσπαθώ να αποκωδικοποίησω......ποιο ταιριάζει σε τι.......
Και ποιο φυσίγγι θα χρησιμοποιώ στο κάθενα..........
Παλιότερα σε δοκιμές που έκανα με benelli ,δική μου κι αυτή,μου επιτέθηκαν διάφοροι επειδή θεώρησαν ότι την κατηγορώ άδικα.
Δεν μπόρεσαν να καταλάβουν το "πνεύμα μου"..........
Για μένα η benelli εξαιρετική με τον καλύτερο μηχανισμό και πιο αξιόπιστο μακράν ,πολύ καλή για κυνήγι Φέρμας και τσιχλοκοτσυφα.........
Αυτή είναι η γνώμη μου......... Δεν μου κάνει π.χ. για πάπια , αγριογούρουνο,φασα κλπ......ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ......ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ.....
Δεν προσπάθησα να την επιβαλω σε κανέναν,ούτε να πείσω κανέναν.........
Δεν με απασχολεί αυτό...........
Εδώ είμαστε μια παρέα και καταθέτουμε τις απόψεις μας,σωστές η λάθος....
Ο καθένας μπορεί να τις ακούσει,εάν θέλει και να τις λάβει υπ όψιν του η όχι........
Αυτό που λες ότι εγώ επέλεξα ένα όπλο και είναι το καλύτερο,για μένα είναι εντελώς παιδαριώδες..........
Όπως σου είπα έχω αρκετά όπλα και έχω αλλάξει πολύ περισσότερα γιατί μου αρέσει η κατοχή τους αλλά και η αναζήτηση........
Πες ότι είναι χόμπυ μου.......