Πολυ καλα εκανες και τις ανεβασες Βασιλη...
Ειτε μας αρεσει ειτε οχι απο τοτε που μπαναριστικε ο @ΝικοςΠ το thread "Βλητικες δοκιμες" σχεδον "πεθανε"...οπως και η "Παρουσιαση φυσιγγιων"οπου επαιρνε εμπορικα τα ανοιγε και τα δοκιμαζε (ταχυτητες συγκεντρωσεις κλπ...)
Τωρα αν το μπαναρισμα του ηταν σωστο ή λαθος αυτο ειναι αλλη ιστορια...(κατα την προσωπικη μου αποψη λαθος αν και δεν μπορω να ξερω ολο το παρασκηνιο που μπορει να παιχτηκε απο πισω πχ προσωπικα μηνυματα κλπ....)
Ουτε και εμενα μου αρεσε καποιες φορες ο γραπτος του λογος ιδιως η εκφραση "για τα σκουπιδια..." που εγραφε καποιες φορες και που μπορει να αφορουσε το σεταπ καποιου συναδελφου ο οποιος μπορει να αφιερωσε ωρες κοπο και χρημα γι'αυτο το σεταπ...και που οντως το σεταπ μπορει να μην ηταν καλο αλλα ρε φιλε δεν το γραφεις ετσι...Γραψτου με τροπο οτι "φιλε εμενα δεν μου αρεσει και πολυ το αποτελεσμα και ισως αν διορθωσεις αυτο και αυτο να παει καλυτερα..."
Οπως βεβαια πρεπει να πουμε και το αλλο που εγραψαν κι αλλα παιδια πιο πριν οτι εξαιτιας της κοντρας που ειχαν με τον ΝικοςΠ και καποιους αλλους δυστυχως αποχωρησαν αλλα παιδια απο το φορουμ που και αυτοι ηταν αξιολογες παρουσιες...
Και το κακο ειναι οτι με το μπαναρισμα του ΝικοςΠ αποχωρησαν και αλλα αξιολογα ατομα απο το φορουμ...
Και οπως ειπε και καποιος συναδελφος "κανεις δεν περισσευει..." ειμαστε ηδη λιγοι...
Καλο ειναι οταν γραφουμε να μην χρησιμοποιουμε χαρακτηρισμους ουτε για τα ατομα που διαφωνουμε ουτε για τα γραφομενα τους....γραφουμε την αποψη μας τα επιχειρηματα μας και τερμα....κι ο αλλος διαβαζει και κρινει...
Και λιγο μετρο με την καχυποψια...
@Alex37 φερε μπυρες κανει ζεστη...