Λογικά θάπρεπε νάταν στα 420 m/s max αλλά ίσως καί η βυσμάτωση -κλείσιμο έδωσαν αυτό το +10m/sτο οτι ειναι στα 430 δεν παίζει ρολο λαμπη?
Λογικά θάπρεπε νάταν στα 420 m/s max αλλά ίσως καί η βυσμάτωση -κλείσιμο έδωσαν αυτό το +10m/sτο οτι ειναι στα 430 δεν παίζει ρολο λαμπη?
δεν ειμαι σηγουρος για το τι ισχύει μιας και μετρισεις δεν εχω κανει το μεγαλύτερο αμορτισέρ ναι ριχνει καπως το ποσο μονο το κανονάκι ξερειΛογικά θάπρεπε νάταν στα 420 m/s max αλλά ίσως καί η βυσμάτωση -κλείσιμο έδωσαν αυτό το +10m/s
Μια χαρα την κανει την δουλεια του και χωρις κοπο ! Για μενα αυτο το 3-4% που λεει ο Νικος δεν με νοιαζει αν ειναι ευκολοτερη η ζωη μου !!!Το ετοιμο, την ιδια δουλεια κανει;;;
Ειναι λειτουργικό...;;;
Γιατι το βαριεμαι κι εγω το κοσκινισμα η αληθεια ειναι....
Σχετικα με αυτο, πηρα απο ενα κουτι victory challenger και μετρησα τελικο μηκος φυσιγγιου 58,1mm. Μετρησα 5 φυσιγγια απο το ιδιο κουτι ολα ιδια.Μετρησα και 5 φυσιγγια απο ενα κουτι RM tortora 1 φυσιγγι 58,1mm τα αλλα 4 ηταν 58,2mm. Νομιζω σοβαροι κατασκευαστες δεν κανουν μαλακιες(οπως η victory θελω να πιστευω).Επίσης όλοι οι κάλυκες έχουν ακριβώς τα ίδιο αρχικό ύψος, πράγμα πολύ σημαντικό για την σταθερότητα του φυσιγγιού. Στα εμπορικά δεν ισχύει αυτό γιατί οι κάλυκες έχουν διαφορετικά ύψη.
Γιώργο, δεν αναφερόμουν στο τελικό ύψος του φυσιγγιού. Αναφέρθηκα στο αρχικό ύψος του κάλυκα, που ο καθένας έχει διαφορετικό ύψος. Μου έχει τύχει αρκετές φορές, να ανοίξω σακούλα με κάλυκες και τα ύψη τους να κυμαίνονται από 68,50 μέχρι 69,70.Σχετικα με αυτο, πηρα απο ενα κουτι victory challenger και μετρησα τελικο μηκος φυσιγγιου 58,1mm. Μετρησα 5 φυσιγγια απο το ιδιο κουτι ολα ιδια.Μετρησα και 5 φυσιγγια απο ενα κουτι RM tortora 1 φυσιγγι 58,1mm τα αλλα 4 ηταν 58,2mm. Νομιζω σοβαροι κατασκευαστες δεν κανουν μαλακιες(οπως η victory θελω να πιστευω).
Κι'αν στην γραμμή παραγωγής είχαμε διαδοχικά τρείς κάλυκες με αρχικό ύψος 68.40 -68.90-69.40 το έμβολο στροφείο που κατεβαίνειΓιώργο, δεν αναφερόμουν στο τελικό ύψος του φυσιγγιού. Αναφέρθηκα στο αρχικό ύψος του κάλυκα, που ο καθένας έχει διαφορετικό ύψος. Μου έχει τύχει αρκετές φορές, να ανοίξω σακούλα με κάλυκες και τα ύψη τους να κυμαίνονται από 68,50 μέχρι 69,70.
Αυτό ακριβώς εννοούσα Λάμπη.Κι'αν στην γραμμή παραγωγής είχαμε διαδοχικά τρείς κάλυκες με αρχικό ύψος 68.40 -68.90-69.40 το έμβολο στροφείο που κατεβαίνει
θα τους έκλεινε στο ίδιο ακριβώς ύψος 57.80 πχ .Αυτό είναι σίγουρο όπως σίγουρο είναι ότι τα τρία αυτά φυσίγγια θάχουν διαφορές βλητικά
μεταξύ τους . Για να γίνει κατανοητό στον giorgos 80 .
Δηλαδη το τελικο υψος κλεισιματος δεν εξαρταται απο το αρχικο υψος του καλυκα αλλα απο τη ρυθμιση της μηχανης που κλεινει.Πως γινεται ομως η μηχανη κλεισιματος να ειναι σταθερη και η μηχανη που κοβει το καλυκα να μην ειναι?Υποπτευομαι οτι οι καλυκες που δινονται για ιδιογομωση ειναι αυτοι που ειναι εκτος στανταρ των εταιρειων, ισως κανω και λαθος.Κι'αν στην γραμμή παραγωγής είχαμε διαδοχικά τρείς κάλυκες με αρχικό ύψος 68.40 -68.90-69.40 το έμβολο στροφείο που κατεβαίνει
θα τους έκλεινε στο ίδιο ακριβώς ύψος 57.80 πχ .Αυτό είναι σίγουρο όπως σίγουρο είναι ότι τα τρία αυτά φυσίγγια θάχουν διαφορές βλητικά
μεταξύ τους . Για να γίνει κατανοητό στον giorgos 80 .
Δηλαδη το τελικο υψος κλεισιματος δεν εξαρταται απο το αρχικο υψος του καλυκα αλλα απο τη ρυθμιση της μηχανης που κλεινει.Πως γινεται ομως η μηχανη κλεισιματος να ειναι σταθερη και η μηχανη που κοβει το καλυκα να μην ειναι?Υποπτευομαι οτι οι καλυκες που δινονται για ιδιογομωση ειναι αυτοι που ειναι εκτος στανταρ των εταιρειων, ισως κανω και λαθος.
Οι κάλυκες που προμηθευόμαστε για ιδιογομωση είναι διαλογής.
H ερώτηση σου σαν εμπειρία γνώσης παραπέμπει στην VICTORY .Δηλαδη το τελικο υψος κλεισιματος δεν εξαρταται απο το αρχικο υψος του καλυκα αλλα απο τη ρυθμιση της μηχανης που κλεινει.Πως γινεται ομως η μηχανη κλεισιματος να ειναι σταθερη και η μηχανη που κοβει το καλυκα να μην ειναι?Υποπτευομαι οτι οι καλυκες που δινονται για ιδιογομωση ειναι αυτοι που ειναι εκτος στανταρ των εταιρειων, ισως κανω και λαθος.
Λάμπη αναφέρεσαι για Κύπρο, ή και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πού μπορεί κάποιος, να βρει Α ποιότητας;Όμως διαθέτουν στην αγορά καί Α΄κατηγορίας κάλυκες
με άριστα μπορώ να πώ χαρακτηριστικά .
Kύπρο ,ο κάλυκας VICTORY έχει πιο χοντρό πλαστικό απο NSI-FIEM -CHEDDITE -FIOCCHI .Λάμπη αναφέρεσαι για Κύπρο, ή και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Πού μπορεί κάποιος, να βρει Α ποιότητας;
Για κάποιες εξειδικευμένες γομώσεις διαλεκτών σειρών γεμίζει και κάλυκα CHEDDITE με ψηλό μέταλλο .Η βικτορυ νομίζω παράγει δικούς της ,κάνω λάθος