Ελπιζω οταν εριχνες να μην στηριζες τα χαρτονια στο αυτοκινητοΔοκιμές στη S Vinci με kiks LF, στα 30-40-50 μέτρα. Lambo tordo 32 n9. Θερμοκρασία 28°C.
( Στα 30 μέτρα η τουφεκιά μου έφυγε λίγο δεξιά και σίγουρα κάποια σκάγια χάθηκαν από το στενό χαρτόνι)
View attachment 91489View attachment 91490View attachment 91491
Πλακα κανω, ωραιες ντουφεκιες παντωςΕλπιζω να μην στηριζες τα χαρτονια στο αυτοκινητο
Να έχει ομοιόμορφη κατανομή των σκαφών σε ένα πίνακα χωρίς ομάδες σκαγιων αφήνοντας μεγάλα κενά.Πως καταλαβαινουμε αν μια τουφεκια ειναι ωραια η ασχημη ;
@Alex37 τι λέει εδώ ο φίλτατος?????????Εγώ βλέπω το εξής...
Πάρα πολύ καλό φυσιγγι το tordo...!!!!!
Εγώ που δοκίμασα πέρσι ήταν αξιοπρεπεστατοΕγώ βλέπω το εξής...
Πάρα πολύ καλό φυσιγγι το tordo...!!!!!
Το cheddite tordo θα λέει...@Alex37 τι λέει εδώ ο φίλτατος?????????
Είπα και εγώ....Ήμαρτον δηλαδή.Το cheddite tordo θα λέει...
μπορειτε να μου εξηγεισετε γιατι δεν εχω παρακολουθησει προηγουμενες συζητησεις γιατι το αργο φυσιγγι ειναι καλυτερο?Βάζω αυτή την δοκιμή όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά απλά για να δούμε πώς ένα ισορροπημένο φυσίγγι (ίσως το φθηνότερο της αγοράς αυτή τη στιγμή) και ένα ταπεινό όπλο χαμηλής χρηματικής κατηγορίας μπορεί να κάνει πράγματα που ίσως πολλοί από εμάς δεν μπορούμε καν να αξιοποιήσουμε.
Beretta A300 Outlander, τσοκ Gemini Mod ported, NSI GT 28 gr no 8, απόσταση 45 μέτρα μετρημένα.
Το όπλο είναι τελείως απείραχτο, μόνο ένα τσοκακι του 50ευρου φοράει, θεωρητικά ακατάλληλο κιόλας για αυτή την απόσταση.
Όταν γράφω συνέχεια ότι αγαπάω τα αργά φυσίγγια υπάρχει σοβαρός λόγος. Το συγκεκριμένο είναι γύρω στα 390-395 μ/δ.
Γιατί οι συγκρατημένες αρχικές ταχύτητες δεν παραμορφώνουν τα σκάγια, με αποτέλεσμα να παράγουν πυκνότερες και ποιοτικότερες κατανομές. Επιπλέον, η όποια διαφορά στην προσκόπευση που θα προκύψει σε σχέση με ένα γρήγορο φυσίγγι, μετά από μία απόσταση θα εξισωθεί τελείως.μπορειτε να μου εξηγεισετε γιατι δεν εχω παρακολουθησει προηγουμενες συζητησεις γιατι το αργο φυσιγγι ειναι καλυτερο?
ευχαριστωΓιατί οι συγκρατημένες αρχικές ταχύτητες δεν παραμορφώνουν τα σκάγια, με αποτέλεσμα να παράγουν πυκνότερες και ποιοτικότερες κατανομές. Επιπλέον, η όποια διαφορά στην προσκόπευση που θα προκύψει σε σχέση με ένα γρήγορο φυσίγγι, μετά από μία απόσταση θα εξισωθεί τελείως.
Δυστυχώς στην ελληνική αγορά, όλες σχεδόν οι προσφερόμενες γομώσεις είναι του γρήγορου, του πολύ γρήγορου και του αστραπιαίου. Και κλωτσιά δηλαδή και σκόρπισμα.
Βάζω αυτή την δοκιμή όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά απλά για να δούμε πώς ένα ισορροπημένο φυσίγγι (ίσως το φθηνότερο της αγοράς αυτή τη στιγμή) και ένα ταπεινό όπλο χαμηλής χρηματικής κατηγορίας μπορεί να κάνει πράγματα που ίσως πολλοί από εμάς δεν μπορούμε καν να αξιοποιήσουμε.
Beretta A300 Outlander, τσοκ Gemini Mod ported, NSI GT 28 gr no 8, απόσταση 45 μέτρα μετρημένα.
Το όπλο είναι τελείως απείραχτο, μόνο ένα τσοκακι του 50ευρου φοράει, θεωρητικά ακατάλληλο κιόλας για αυτή την απόσταση.
Όταν γράφω συνέχεια ότι αγαπάω τα αργά φυσίγγια υπάρχει σοβαρός λόγος. Το συγκεκριμένο είναι γύρω στα 390-395 μ/δ.
Η προσκόπευση μόνο σε κοντινές αποστάσεις αλλάζει. Μακριά δεν αλλάζει τίποτα. Μόνο κέρδος έχουμε από μείωση ανάκρουσης και ποιότητα τουφεκιάς. Μιας και έβαλες δοκιμή στα 30 μέτρα, παραθέτω αντίστοιχη συγκέντρωση με IC. Πάλι Gemini, μετρημένο ακριβώς στα 2,3/10. Κοντά ή μακριά, οι κατανομές είναι κέντημα.εριξα 2 κουτάκια, δεν τα πολυβρεικα μαζί τους στην προσκόπευση (δυσκολεύτηκα)
Το φυσιγγι δεν μας λες ομως ποιο ειναι!!ινό όπλο χαμηλής χρηματικής κατηγορίας μπορεί να κάνει πράγματα που ίσως πολλοί από εμάς δεν μπορούμε καν να αξιοποιήσουμε.
Το ίδιο φυσίγγι ρε καπετάνιο... NSI GT.Το φυσιγγι δεν μας λες ομως ποιο ειναι!!
Επισης μονο κ μονο που εισαι εσυ αυτος που ριχνει εχεις +22% καλυτερη αποδοση!!
Βαλε κ οτι ειναι Beretta .... +14%
Πολυ εντυπωσιακη ντουφεκια γι αυτη την αποσταση.....Βάζω αυτή την δοκιμή όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά απλά για να δούμε πώς ένα ισορροπημένο φυσίγγι (ίσως το φθηνότερο της αγοράς αυτή τη στιγμή) και ένα ταπεινό όπλο χαμηλής χρηματικής κατηγορίας μπορεί να κάνει πράγματα που ίσως πολλοί από εμάς δεν μπορούμε καν να αξιοποιήσουμε.
Beretta A300 Outlander, τσοκ Gemini Mod ported, φυσίγγι NSI GT 28 gr no 8, απόσταση 45 μέτρα μετρημένα.