Είχα και από αυτό στελιο μου ...Σκοτωνουν καλα τα 20αρια Παναγή.
Είχα και από αυτό στελιο μου ...Σκοτωνουν καλα τα 20αρια Παναγή.
Τσα ρεΜην έρθεις στο νησί και δε ξαναπατήσεις σε νησί....
Που εισαι εσυ ρε λαμόγιο;;;
Μια πολύ πρόχειρη δοκιμή αν και σπάνια βάζω σημάδι σε στόχο,προτιμώ να βλέπω στο τερέν τι γίνεται…45 μεγάλα βήματα με RC 32 7αρι και mamba
Μήπως έχεις δέσει μεταξύ τους τα κορδόνια??Τι υψος εχεις ; Εγω 1,92 και τα 45 μεγαλα βηματα ειναι 35 μετρα !
Για να ειναι ενα μετρο το βημα πρεπει να κανεις σχεδον σπαγκατο !! Δεν ειναι ετσι οπως τα σκευτεστε τα μετρα και φοραω και 47 νουμ παπουτσι !!Μήπως έχεις δέσει μεταξύ τους τα κορδόνια??
Ωραίες τουφεκιές Στέλιο!Πήγα το απόγευμα στο σκοπευτήριο. Δεν υπήρχε κανείς, και το καφενείο ήταν κλειστό ... Πήγα λοιπόν στους πίνακες να ρίξω καμιά τουφεκιά. Για να δω τι λέει το νέο NSI Japan special skeet με τον αλλιώτικο (νέου τύπου ?) GT συγκεντρωτήρα. Έριξα με τσοκ BRAIN BL στα 20μ. & MR στα 30μ. από 2 φυσίγγια με την κάθε κάννη. Έριξα κι ένα Lambro series 2 skeet (24gr no 9,5) -δεν είχα άλλο - με το MR στα 30μ. Έριξα και 3-4 NSI Japan special Trap (No 7,5) ...
Μεγάλο μαρτύριο, οι πίνακες δεν βάφονταν καλά με την ώχρα, φυσούσε κι ένα αεράκι και μου έφερνε σταγονίδια πάνω μου κι έκανα χάλια τα ρούχα και τα παπούτσια μου χωρίς να το καταλάβω ... Άσε που, ρίχνοντας στα όρθια και στο περίπου, δεν κατάφερα να κεντράρω σωστά μια τουφεκιά στον πίνακα, άστα να πάνε !!! ... Θα το σκεφτώ πολύ αν θα το ξανακάνω. Στο μεταλλικό πίνακα σίγουρα όχι !!! Μόνο σε χαρτόνι ίσως ...
Βάζω τις δυο πρώτες, αφού τις επεξεργάστηκα λίγο ... και μου βγήκαν τα μάτια να σημειώσω και να μετρήσω τα σκάγια ...
NSI DUE JAPAN SPECIAL SKEET
BRAIN MR - 30 M.
View attachment 77482
BRAIN BL - 20 mView attachment 77499
Τις υπόλοιπες θα τις φτιάξω άλλη μέρα ...
Βρήκα και μερικούς από τους συγκεντρωτήρες. Οι δυο κάτω είναι οι νέου τύπου GT από το νέο skeet, οι πάνω είναι από το Trap, οι κλασικοί GT - δείτε τη διαφορά στα πέταλα.
Κάποιοι έχουν κτυπήσει με δύναμη στον πίνακα, προφανώς από τα 20 μέτρα με το BL, γι' αυτό έχουν ώχρα στη μια πλευρά ...
View attachment 77503View attachment 77504
Σε βλέπω με αεροβόλο στο τέλος.Σκοτωνουν καλα τα 20αρια Παναγή.
Ξερω νανο που φοραει 49Για να ειναι ενα μετρο το βημα πρεπει να κανεις σχεδον σπαγκατο !! Δεν ειναι ετσι οπως τα σκευτεστε τα μετρα και φοραω και 47 νουμ παπουτσι !!
Πες βρε 45μ και εσύ, οικονομία θα κάνουμε τώρα ή θα σκοτωθούμε για 10μ ;Για να ειναι ενα μετρο το βημα πρεπει να κανεις σχεδον σπαγκατο !! Δεν ειναι ετσι οπως τα σκευτεστε τα μετρα και φοραω και 47 νουμ παπουτσι !!
Με φυσοκαλαμο ΜπιλΣε βλέπω με αεροβόλο στο τέλος.
Πήγα το απόγευμα στο σκοπευτήριο. Δεν υπήρχε κανείς, και το καφενείο ήταν κλειστό ... Πήγα λοιπόν στους πίνακες να ρίξω καμιά τουφεκιά. Για να δω τι λέει το νέο NSI Japan special skeet με τον αλλιώτικο (νέου τύπου ?) GT συγκεντρωτήρα. Έριξα με τσοκ BRAIN BL στα 20μ. & MR στα 30μ. από 2 φυσίγγια με την κάθε κάννη. Έριξα κι ένα Lambro series 2 skeet (24gr no 9,5) -δεν είχα άλλο - με το MR στα 30μ. Έριξα και 3-4 NSI Japan special Trap (No 7,5) ...
Μεγάλο μαρτύριο, οι πίνακες δεν βάφονταν καλά με την ώχρα, φυσούσε κι ένα αεράκι και μου έφερνε σταγονίδια πάνω μου κι έκανα χάλια τα ρούχα και τα παπούτσια μου χωρίς να το καταλάβω ... Άσε που, ρίχνοντας στα όρθια και στο περίπου, δεν κατάφερα να κεντράρω σωστά μια τουφεκιά στον πίνακα, άστα να πάνε !!! ... Θα το σκεφτώ πολύ αν θα το ξανακάνω. Στο μεταλλικό πίνακα σίγουρα όχι !!! Μόνο σε χαρτόνι ίσως ...
Βάζω τις δυο πρώτες, αφού τις επεξεργάστηκα λίγο ... και μου βγήκαν τα μάτια να σημειώσω και να μετρήσω τα σκάγια ...
NSI DUE JAPAN SPECIAL SKEET
BRAIN MR - 30 M.
View attachment 77482
BRAIN BL - 20 mView attachment 77499
Τις υπόλοιπες θα τις φτιάξω άλλη μέρα ...
Βρήκα και μερικούς από τους συγκεντρωτήρες. Οι δυο κάτω είναι οι νέου τύπου GT από το νέο skeet, οι πάνω είναι από το Trap, οι κλασικοί GT - δείτε τη διαφορά στα πέταλα.
Κάποιοι έχουν κτυπήσει με δύναμη στον πίνακα, προφανώς από τα 20 μέτρα με το BL, γι' αυτό έχουν ώχρα στη μια πλευρά ...
View attachment 77503View attachment 77504
Με μια Lee βγάζεις καταπληκτικό φυσίγγι χωρίς πολλά πολλά λίγο παραπάνω από την μισή τιμή από τα εμπορικά! Δηλαδή περίπου στα 7 με ξαναριχμενους καλικες!Τα φυσίγγια cal20 είναι ακριβά όμως εεε ;
Απο αυτους τις χιονατης !!! Με τους 7 βαρβατους ;;Ξερω νανο που φοραει 49
Προσωπικη σου αποψη αξιζαν τα λεφτα για το BELL?Α' βρε Στελιο μου....για καλο το ανεφερες αυτο το BRAIN -BL ???
Πηρα και εριξα στα 25 και 30 μετρα...με Ν6 -Ν5- 34 γραμ. σκαγια με το BL και με τον κυλινδρο και 4* αστρα
μαμα τσοκ της μπερετα...
Εβαλα διπλους σε διασταση στοχους ....ωστε να εχω ολη την αποτυπωση...
Οταν βγαλω τις αποτυπωσεις θα τις ανεβασω !!!
Προσωπικη σου αποψη αξιζαν τα λεφτα για το BELL?
Προσωπικη σου αποψη αξιζαν τα λεφτα για το BELL?
Εγώ πάντως την αμαρτία μου θα την πωδε βλέπω το Μπίελ να σπάει τα κέντραΑφού δεν έχω πολλή δουλειά στο γραφείο σήμερα, έβγαλα και τα ποσοστά στον κύκλο των 76 cm ... Μου βγήκαν και τα μάτια βέβαια πάλι !!!
View attachment 77531View attachment 77532