gvp9000
Banned
Μου το έχεις ξαναπεί νομίζω.Αν σε πιασουν στα συνορα την πουτσιξες!!!!
Τον ήπιαμε τότε.
Μου το έχεις ξαναπεί νομίζω.Αν σε πιασουν στα συνορα την πουτσιξες!!!!
Θα σας πουλάω το γραμμάριο τέκνα για χρυσάφιΜου το έχεις ξαναπεί νομίζω.
Τον ήπιαμε τότε.
Ξέρεις μπορεί να μην είναι μούφα αυτό με τον πόλεμο στην Ουκρανία.Θα σας πουλάω το γραμμάριο τέκνα για χρυσάφι
Έχω 36 μάγκνουμ δια χειρός Νικ
Ο mr gell ....μαριονέτα του ΝΑΤΟ.... είναικ το ΝΑΤΟ , μαριονέτα των Αμερικανών,οι Αμερικάνοι δε....μαριονέτα των ροθτσιλντς κ αυτοί μαριονέτες του διαβόλουΞέρεις μπορεί να μην είναι μούφα αυτό με τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Εδώ δεν προλαβαίνουν τα βλήματα των 155mm.
Όλοι έχουν πέσει στα εκρηκτικά και στα στρατιωτικά προωθητικά.
Και έχουμε τον βλάξ τον Ζενένσκι να θέλει και την Κριμαία.
IQ ποντικιού.
Αυτά είναι φυσίγγια περνάνε κ από στίβο μάχηςΣημερινές 2 δοκιμές στα 50+ μισό μετροView attachment 78396
616. 12/64/25,5
S4 1,40 x 28(247σκάγια μετρημένα) N6 lb6 με 4 χαρακιές των 5mm και αμορτισέρ cal16 z2m21και 4 τρύπες του 1,5χιλ.
Ήθελε 63 Χιλ κάλυκα για να γίνει σωστό.
View attachment 78397View attachment 78398
Και τα βύσματα το πρώτο (αρ.)
στα 42 μέτρα και 7,5 από την ευθεία περίπου και το δεύτερο (δεξ) στα 31 μέτρα και 4,8 από την ευθεία βολής. περίπου.View attachment 78399
Σκοπευτικά, αυτά είχα αυτά έβαλα. Δεν δουλεύω 7αρια.Γιατί έφτιαξες τόσα λίγα γραμμάρια για αυτά τα μέτρα? Σκορποχωρι
Σκοπευτικά
Π@@@@@ μπλε πες του σπυρο !!! Η κληματικη αλλαγή φταίει!!!!!….,μας κοροϊδεύουν φίλεΣτο 1,85-1,90 X 34+1,5 σε Νο5 και ρελιαστό με 68,50 κάλυκα τη σκεφτόμουν...αλλά πλέον δεν έχει σημασία...
Θα πορευτούμαι με ότι έχουμε και ότι βρίσκουμαι...
Σε συζήτηση που είχα με ιδιοκτήτη γνωστού κυνηγομαγαζου με υλικά ιδιογομωσης, μου είπε ότι φταίει ο πόλεμος στην Ουκρανία για τις ελλείψεις...
Δε θα τελειώσει ο πόλεμος...θα δούμε...
Πολύ καλή.Και μια αποτύπωση σε στοχο, παρολο τον βρωμο αερα που ειχε....
View attachment 78427View attachment 78428View attachment 78429
Αυτο ελεγα του Δημητρη στο τηλ...εμενα για τα δικα μου γουστα ειναι τελεια...κατανομή τσάντας....άνετα αυτη την εποχη το κανεις 1.60×32 να κοψεις λιγο ταχυτητες...Πολύ καλή.
Οντως ναι....πολυ καλη!!Ωραία ριξιά Κώστα...
Σαν αίσθηση στο στόχο...σου φάνηκε τόσο γρήγορη;Αυτο ελεγα του Δημητρη στο τηλ...εμενα για τα δικα μου γουστα ειναι τελεια...κατανομή τσάντας....άνετα αυτη την εποχη το κανεις 1.60×32 να κοψεις λιγο ταχυτητες...
Οντως ναι....πολυ καλη!!
Μεχρι τα 415m/s συνήθως στα σεταπ, τα σκαγια ΕΓΩ τα ξεχωριζω οταν χτυπουν στον πινακα....στα 420 κ μετα δεν προλαβαινω να ακουσω Σπύρο....καταλαβαίνεις τι εννοω...Σαν αίσθηση στο στόχο...σου φάνηκε τόσο γρήγορη;
Που πας με τον πονόδοντο ρε ταλαιπωρε??Μεχρι τα 415m/s συνήθως στα σεταπ, τα σκαγια ΕΓΩ τα ξεχωριζω οταν χτυπουν στον πινακα....στα 420 κ μετα δεν προλαβαινω να ακουσω Σπύρο....καταλαβαίνεις τι εννοω...
Ρίχνεις χοντρά ρε συ μετά τα 420 γι αυτό.Μεχρι τα 415m/s συνήθως στα σεταπ, τα σκαγια ΕΓΩ τα ξεχωριζω οταν χτυπουν στον πινακα....στα 420 κ μετα δεν προλαβαινω να ακουσω Σπύρο....καταλαβαίνεις τι εννοω...
Ναι γ@μ₩ την πεθερά του.....Που πας με τον πονόδοντο ρε ταλαιπωρε??
Από την μεριά που επωμιζεις πονάει?