Νομίζω πως μεγαλύτερη αξία έχει η σύγκριση,με μία "σταθερά" στη ταχογράφηση!
Δηλαδή ενδεικτικές μετρήσεις του ιδίου σεταπ για να δούμε τη σταθερότητα, ή μέτρηση και σύγκριση με άλλο, αποδεδειγμένα "γνωστό" φυσίγγι!
Δημητρη,,,,το θεμα ειναι να ειμαστε ρεαλιστες....και να μπορουμε να κοιταμε την αληθεια καταματα !!!
Μετρησεις απολυτες και σωστες με τους ταχογραφους που εχουμε δεν γινεται να παρουμε...
Ο δικος μου θα δωσει αλλη μετρηση απο τον δικο σου...και ο λογος ειναι ( αυτος που ανεφερε ο Βασιλης 900
ποιο πανω ) δλδ οτι εχουμε να κανουμε με σκαγια που εχουν διαφορετικες ταχυτητες...
Τωρα οποιος δεν μπορει να το καταλαβει....ας ενοχλειται...Τι να κανουμε τωρα....Αυτη ειναι η αληθεια ομως !!
Μονο σε μονοβολα...και οταν το στησιμο ειναι ακριβως το ιδιο...θα εχεις σταθερες ταχυτητες...
Εδω εχω 2 ΙΔΙΟΥΣ ταχογραφους και ο ενας παντα μετραει 10 μετρα περισσοτερα...τι να λεμε τωρα... !!!
5 εκατοστα να παει εμπρος η πισω το στομιο της καννης δινει αλλη μετρηση...την εχω ''πατησει''
και ξερω...και ο καθε ταχογραφος εχει τις δικες του μετρησεις...
Ο Γιωργος ( που παμε παρεα στο κυνηγι ) αγορασε εναν μεταχειρισμενο ταχογραφο...15μ/δ διαφορα
εχουμε στο ιδιο φυσιγγιο !!!
Τσοκ αλλαζεις και εχεις αλλη ταχυτητα στο ιδιο φυσιγγιο..
ΥΓ. Περυσι στο πεδιο βολης του στρατου....μετρησα πολεμικα φυσιγγια....3 βολες ιδια ταχυτητα.. αλλα παντα
υπαρχει η αμφιβολια εαν μετρησε σωστα ο ταχογραφος...!!!
Σοβαρες ενδειξεις παιρνεις μονο απο σοβαρα εργαλεια...σαν αυτο που εχει
o elvas..!!!!
Και οσοι ενοχλουντε με την αληθεια...καλα θα ειναι να αναθεωρησουν φιλε!!!