Βυθόμετρο

• Thread starter Thread starter akis_a
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ακουω προτασεις για αγορα βυθομετρου για αρχαριο.furuno καλυτερα? Για μεταχειρα εννοειται.

Δεν ειμαι και ο πλέον κατάλληλος να απαντήσει,λιγα πράγματα γνωρίζω,ξεκινας απο τα ειδη ψαρεματος,τους τοπους και κυρίως τα βάθη που ψαρεύεις.Αν και εχω τον αδερφό μου που ασχολείται με τον εξοπλισμό (εγω ειμαι ο..οικονομικός συνεργάτης.sarcastic.)..Αυτή τη στιγμή εχουμε το Garmin strike 4 plus ,μας καλύπτει απόλυτα στα ψαρεματα μας,συρτη βυθού,σιλικόνες παραγάδια ,θραψαλα .Η τιμή του καινούριο εχει 180 ευρω περιπου,ευκολο στη χρήση και σούπερ δυνατότητες για τα λεφτά του.Στη αμεσως ψηλότερη κατηγορία υπαρχει το plus 5 στα 300 συν ευρω...Τα Faruno νομιζω οτι ανεβαίνει ψηλά το μαλλίo_O

Πήγα χθες στην έκθεση Σκάφος Ψάρεμα και κοίταξα βυθόμετρα- fishfinder. Τα Furuno κοστίζουν διπλά και τριπλά σε σχέση με άλλα, πχ Garmin.
Είναι γενικά παραδεκτό οτι είναι καλύτερα, όπως είχε γράψει και ο Βασίλης παλιότερα, αλλά αξίζει η διαφορά;
Έχει κανείς εμπειρία στο θέμα;

Ψάχνω κάτι γύρω στις 9 ίντσες, το Furuno κομπλέ πάει στα 1800...

Last edited:
αν πας σε μαρκα 'οπως λοράνς κγάρμιν η φουρούνο νομιζω οτι είναι όλες αξιοπιστες και καλές..
τώρα τα χρήματα που θές να δώσεις πηστέυω ότι καλύτερα είναι σε λοράνς και αν πάς σε μεταχιρισμένο βρήσκεις πολύ καλά βυθομετρα σε πολύ καλές τημές διότι είναι ένα κγάζετ που αλαζουν πολύ οχι τοσο για τις ανάκγες που έχουν αλλα για τις ποιό μεγάλες οθόνες τα τάτς κριμ και διάφορα αλλα ....

Back