Πως το χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται;Θαυματουργό, αλλά ξεχνάω να το χρησιμοποιήσω![]()
Πως το χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται;Θαυματουργό, αλλά ξεχνάω να το χρησιμοποιήσω![]()
Απλή επάλειψη 2-3 φορές την ημέρα.Πως το χρησιμοποιείς αν επιτρέπεται;
Και αποφεύγουμε σημεία που θα τα δει ο ήλιος. Εκεί βραδυνές ώρες.Απλή επάλειψη 2-3 φορές την ημέρα.
το καλητερωωω τσαγακι νικολααααα,,εγω φυτεψα και δυπλα στα κουμασια απο τα σκυλιααα ειναι και εντομοαπωθητικοοοο,,και μαζευω και για μεναααααΠηγαίνοντας για ψάρεμα ο τόπος μοσχοβολουσε φασκόμηλο.
Την ένταση που έχει στη Μάνη δεν την έχω βρει αλλού.
Πηγα εχθές δεν έχουν βγει εδώ σε εμάς ακόμαΕίναι στα φόρτε τους τώρα (η σειρά μας Χρύσανθε) . Αδυναμία έχω στις οβριές και ο συνδυασμός τους βάλσαμο για το στομάχι.
τι φυτο ειναι αυτο ρε νικολαααΕίναι στα φόρτε τους τώρα (η σειρά μας Χρύσανθε) . Αδυναμία έχω στις οβριές και ο συνδυασμός τους βάλσαμο για το στομάχι.
Μοιάζει με την περικοκλάδα, βγαίνει στα ρέματα, μέσα σε χούνες, στις καλαμιές, στα καμένα, και γενικά από όπου περνά νερό!. Τώρα βγαίνουν και τα σπαράγγια, οπότε τα συνδυάζεις και τα δύο!τι φυτο ειναι αυτο ρε νικολααα![]()
Σάκη όπως τα περιγράφει ο Μανώλης.τι φυτο ειναι αυτο ρε νικολααα![]()
Τι έχουμε εδώ για πες και εμάς τους μικρούς να μαθαίνουμε; ;;Αργησε φετος και ακομη ειναι πισω
Ελαχιστο την περασμενη βδομαδα
Σημερα καπως καλυτερα
Δημήτρη από περιέργεια, πόση ώρα σου πήρε να τα μαζέψεις όλα αυτά; Γιατί στο χωράφι την ώρα που κλαδεύω τις ελιές βλέπω δύο εδώ τρία πιο κει, άντε να μαζέψω έτσι καμιά εικοσαριά την ημέρα.Διατηρούνται λίγες μέρες στο ψυγείο μέχρι να συμπληρώσω μαγειριά;View attachment 46631
Τη Λαμπρή,κατά το βραδάκι,μετά τα αρνιά και τα κοκορέτσια,βγαίνει μια μεγάλη ομελέτα με σπαράγγια,για αυτούς που συνεχίζουν να πίνουν...
Η παράδοση συνεχίζεται.
Γιατι μικρος Νικολα;Τι έχουμε εδώ για πες και εμάς τους μικρούς να μαθαίνουμε; ;;