Μόνο παραθαλάσσια η σε νησιά την βρίσκουμε?Ξεκίνησε και η κάπαρη. Φέτος είναι καλύτερη χρονιά. Προετοιμασία και δύο βαζακια θα βγουν σίγουρα. Σε καμία βδομάδα πάλι για να μεγαλώσουν τα μικρά που άφησα.
Μόνο παραθαλάσσια η σε νησιά την βρίσκουμε?Ξεκίνησε και η κάπαρη. Φέτος είναι καλύτερη χρονιά. Προετοιμασία και δύο βαζακια θα βγουν σίγουρα. Σε καμία βδομάδα πάλι για να μεγαλώσουν τα μικρά που άφησα.
προσφατα ειχαμε ενα ατυχημα...το μεγαλο σκυλι μας πηδηξε τα πλεγματα που υπαρχουν περιμετρικα σε μια περιφραξη..το αποτελεσμα ηταν να κρεμαστει απο το πισω ποδι αναμεσα στα κενα του πλεγματος..στην προσπαθεια του να το απελευθερωσει ο πατερας μου, δεχθηκε πολυ δυνατα δαγκωματα απο το σκυλι το οποιο υπεφερε προφανως απο τον πονο...πηγαμε νοσοκομειο καναμε ράμματα στα 3 δακτυλα του χεριου...ενα μηνα αλλαζαμε γαζες, βαζαμε μπεταντιν και λοιπα φαρμακευτικα προιοντα...τα δακτυλα ειχαν επουλωθει αλλα δεν εκλειναν οι πληγες εντελως...να φυγουν εννοω, να μη φαινονται..οποτε επιστρατευθηκε το βαλσαμολαδο και μετα απο μια εβδομαδα επαλειψης τα δακτυλα εγιναν οπως πριν...εδω και χρονια φτιαχνουμε βαλσαμολαδο και ειλικρινα εγω που ειμαι φαν της χημειας και των φαρμακων εχω πελον πειστει για τις ιδιοτητες του...Τα καρέλια, σπάνε την μονότονη θέα του τοπίου και δημιουργούν μια ευχάριστη εικαστική παρέμβαση στην, κατά τα άλλα, γεμάτη πληροφορίες εικόνα ...
Νίκο πλάκα κάνω !!!!
Η μάνα μου πάντως όπου πονάει βάζει σπαθόλαδο ... και δεν σου κάνω πλάκα.
Νομίζω το έχω ξαναγράψει.προσφατα ειχαμε ενα ατυχημα...το μεγαλο σκυλι μας πηδηξε τα πλεγματα που υπαρχουν περιμετρικα σε μια περιφραξη..το αποτελεσμα ηταν να κρεμαστει απο το πισω ποδι αναμεσα στα κενα του πλεγματος..στην προσπαθεια του να το απελευθερωσει ο πατερας μου, δεχθηκε πολυ δυνατα δαγκωματα απο το σκυλι το οποιο υπεφερε προφανως απο τον πονο...πηγαμε νοσοκομειο καναμε ράμματα στα 3 δακτυλα του χεριου...ενα μηνα αλλαζαμε γαζες, βαζαμε μπεταντιν και λοιπα φαρμακευτικα προιοντα...τα δακτυλα ειχαν επουλωθει αλλα δεν εκλειναν οι πληγες εντελως...να φυγουν εννοω, να μη φαινονται..οποτε επιστρατευφηκε το βαλσαμολαδο και μετα απο μια εβδομαδα επαλειψης τα δακτυλα εγιναν οπως πριν...εδω και χρονια φτιαχνουμε βαλσαμολαδο και ειλικρινα εγω που ειμαι φαν της χημειας και των φαρμακων εχω πελον πειστει για τις ιδιοτητες του...
ευτυχως και το σκυλι δεν επαθε μη αναστρεψιμη ζημια
Ναι, δεν την έχω συναντήσει πιο ψηλά, κυρίως σε χαμηλά υψόμετρα.Μόνο παραθαλάσσια η σε νησιά την βρίσκουμε?
Το εχω γραψει και εγω παλαιοτερα..... επιστρατευθηκε το βαλσαμολαδο και μετα απο μια εβδομαδα επαλειψης τα δακτυλα εγιναν οπως πριν...
Από τα πιο νόστιμα λαχανικά! (σαλάτα, πίτα κτλ)Τσουκνιθες σκοπιμα βαζω μεχρι σημερα τα χερια μεσα να με ´τσιμπισουν´´´
Επισης ταιζω με αυτες τις κοτες και τα ορτυκια μου
Το να το μαζεύεις; Πάρα πολλά!Δεν κάνει τίποτα; ;;;
Τίς θαυματουργές ιδιότητες του δικού σου σάλιου σε διάφορα μικροεγκαύματα ή τσιμπήματα κουνουπιώνπροσφατα ειχαμε ενα ατυχημα...το μεγαλο σκυλι μας πηδηξε τα πλεγματα που υπαρχουν περιμετρικα σε μια περιφραξη..το αποτελεσμα ηταν να κρεμαστει απο το πισω ποδι αναμεσα στα κενα του πλεγματος..στην προσπαθεια του να το απελευθερωσει ο πατερας μου, δεχθηκε πολυ δυνατα δαγκωματα απο το σκυλι το οποιο υπεφερε προφανως απο τον πονο...πηγαμε νοσοκομειο καναμε ράμματα στα 3 δακτυλα του χεριου...ενα μηνα αλλαζαμε γαζες, βαζαμε μπεταντιν και λοιπα φαρμακευτικα προιοντα...τα δακτυλα ειχαν επουλωθει αλλα δεν εκλειναν οι πληγες εντελως...να φυγουν εννοω, να μη φαινονται..οποτε επιστρατευθηκε το βαλσαμολαδο και μετα απο μια εβδομαδα επαλειψης τα δακτυλα εγιναν οπως πριν...εδω και χρονια φτιαχνουμε βαλσαμολαδο και ειλικρινα εγω που ειμαι φαν της χημειας και των φαρμακων εχω πελον πειστει για τις ιδιοτητες του...
ευτυχως και το σκυλι δεν επαθε μη αναστρεψιμη ζημια
Ακόμα χρήσιμη και ως:Από τα πιο νόστιμα λαχανικά! (σαλάτα, πίτα κτλ)
Στο "τσίμπημά" της αποκτάς εύκολα μια ανοσία αλλά ως βότανο, οι θεραπευτικές της ιδιότητες είναι αρκετές.
Δεν ανεβαίνουν γρήγορα οι ρημάδες οι φωτό εδώ που είμαι τώρα για αυτό η καθυστέρηση....Που είναι το ΤΣΆΙ![]()
Τι είναι αυτο; ;;Λουβινια, μαζευετε?