Θα ξεπαστρεψεις και της φτερες τώρα?Ψάχνοντας για οβριες έπεσα πάνω σε φτέρη - βλαστάρι. Κάποιος συνάδελφος είχε αναρτήσει σχετική συνταγή αλλά δεν τη βρίσκω. Έχει κάποιος εμπειρία!
Νεροβρασιμο, σουρωμα, αλευρωμα, τηγάνι.Ψάχνοντας για οβριες έπεσα πάνω σε φτέρη - βλαστάρι. Κάποιος συνάδελφος είχε αναρτήσει σχετική συνταγή αλλά δεν τη βρίσκω. Έχει κάποιος εμπειρία!
Όταν κατουρισησ να δεισ κόλαση
Kαι ξιδάκι, σαν μελιτζάνες είναι!Νεροβρασιμο, σουρωμα, αλευρωμα, τηγάνι.
Όχι. Αγαπάει τα βάτα και τα ρέματαΟι οβριές είναι ο αρκουδόβατος; Δεν ξέρω να μαζεύω, ούτε αλογοουρές.
Έπρεπε να της βάλεις σε Κουρκούτικαι τηγανιτές
Οι οβριές είναι ο αρκουδόβατος; Δεν ξέρω να μαζεύω, ούτε αλογοουρέ
Αλήθεια λες?Οι οβριές είναι ο αρκουδόβατος; Δεν ξέρω να μαζεύω, ούτε αλογοουρές.
Καλημέρα Γιάννη, όχι δεν έχω πάει ποτέ και δεν μου έχει δείξει κανείς.Ειδικά και εκεί που βγαίνουν.Αλήθεια λες?
Δεν ξέρεις τι λαγονορες??
Θέλουν καμιά βδομάδα ακόμα για να γίνουν.
Μάλλον δεν είδες που ανέβασα προάλλες....Σαφώς και ναι, απογειώνεται!!!Επίσης και σκορδάκι!! Το τσιγαρισμένο κρεμμύδι είναι το κάτι άλλο, κάτι ήξεραν οι πάκηδες παλιά που βρώμαγε όλο το χωριό κρεμμυδίλα...Εχει δοκιμασει κανεις να βαλει στην ομελετα με τα σπαραγγια και φρεσκο κρεμυδακι?