Σαφως και εχουνΌντως πολύ νωρίς, όσο νότια κι αν είσαι.
Δεν έχουν καθόλου αγκαθάκια Χρύσανθε ή εγώ δεν τα βλέπω?
Αν έχεις χρόνο πες μας πως τα φτιάχνεις.
Τα πρωτα κοψιματα εχουν ελαχιστα ομως οταν ειναι κλαδεμεν
Οσο λεπτενει ο κορμος μεγαλωνει και η συχνοτητα στο αγκαθι
τα βαζω σε νερο να τα σκεπασει κρατωντας τα κταω με κατι λιγο βαρυ
Μενουν στο νερο για 8 μερες
Το νερο αλλαζετε με παραλλαγες ανα περιοχη
Καποιοι δεν το αλαζουν καθολου
Καπιοι καθε μερα
Και καπιοι ανα διημερο
Εχει αντικτυπο στην γευση
Εμενα μου αρεσει ανα διημερο
στις 8 μερες θα πλυθει
Θα στραγιστει και θα αλατωθει με χοντρο αλατι
Θα μπει σε πλαστικο βαζο οσο πιο συσπειρωμενο γινετε
Θα καλυφθει με ασπρο ξυδι , θα μπει λεμονι και στο τελος κιγο ελαιιλαδο
Καπιοι προτιμουν ξυδι με νερο 3/1
Ειναι αναλογα το ποσο καυστικο το προτιμας σε γευση
Θα μπει στο ψυγειο
Για μια βδομαδα καθε μερα θα το ανακινεις το δοχειο
Το λεμονι κρατα τους βλαστους πρασινους και η ανακινηση διαλυει το αλατι
Σε 10 μερες μπορεις να φας
Ειναι εξαιρετικο συνοδευτικο ειτε στην σαλατα ειτε μονο τιυ ειτε στο οσπριο
Εχει εξαιρετικες ιδιοτητες στην σωματικη μας υγεια και προσφερει διατροφικη ισοροπια
εγω το τρωω ολοχρονα ειτε σε βλαστους ειτε σε σπορους