Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε αγορές από το εξωτερικό. Ή μήπως άλλαξε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι?Κοιτάξτε και αυτές πολύ ανθεκτικες και πολύ καλές και σχετικα ελαφριες, υπάρχουν πολλά μοντέλα ανάλογα τη χρηση. http://www.cabelas.com/product/muck-chore-cool-high-boots/1414586.uts?No=0&Ntk=AllProducts&searchPath=/catalog/search/?N=5101172&Ne=5101172&Ntk=AllProducts&Ntt=muck&Ntx=mode%2Bmatchallpartial&WT.srch=1&WT.tsrc=PPC&rid=20&WT.mc_id=GOOGLE%7Cfoo_v_muck_boots%7CUSA&WT.z_mc_id1=43700005986937512&gclid=Cj0KEQjw04qvBRC6vfKG2Pi0_8gBEiQAAJq0vRNPSNA0iWySKYvnhsww3fV_WDlp9wG7XEcdtnLvX0QaAsGp8P8HAQ&gclsrc=aw.ds&Ntt=muck
Βασίλη δεν ξερω, αλλά είδα τα παιδια παραπάνω που είχαν βάλει κάτι γαλοτσες από cabelas γιαυτό το βαλα, τις έχει ένας φίλος και είναι κατά ευχαριστημένος. Εύχομαι να αλλάξε αυτό και εάν όχι το συντομοτερο.Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε αγορές από το εξωτερικό. Ή μήπως άλλαξε αυτό και δεν το πήρα χαμπάρι?
Νούμερο που αποζητάς ;;;;
Παυλο για καρτερι η για πεπατημα τις θες?
Ειναι η πιο ξεκουραστη γαλοτσα που εχω δοκιμασει, κ εχω δοκιμασει αρκετες... Αφου δεν θα πατας συνεχεια κ καλαμι θα τις καταευχαριστηθεις...
Επί είκοσι χρόνια δεν τις αλλάζω. Αξίζουν τα λεφτά τους.Για τσιχλα και μπεκατσα.Άρη σε αυτές αναφέρεσαι ;
Αυτές Κων/νε είναι ότι πρέπει για τα βατα και τους ασπαλαθρους.Κοιτάξτε και αυτές πολύ ανθεκτικες και πολύ καλές και σχετικα ελαφριες, υπάρχουν πολλά μοντέλα ανάλογα τη χρηση. http://www.cabelas.com/product/muck-chore-cool-high-boots/1414586.uts?No=0&Ntk=AllProducts&searchPath=/catalog/search/?N=5101172&Ne=5101172&Ntk=AllProducts&Ntt=muck&Ntx=mode%2Bmatchallpartial&WT.srch=1&WT.tsrc=PPC&rid=20&WT.mc_id=GOOGLE%7Cfoo_v_muck_boots%7CUSA&WT.z_mc_id1=43700005986937512&gclid=Cj0KEQjw04qvBRC6vfKG2Pi0_8gBEiQAAJq0vRNPSNA0iWySKYvnhsww3fV_WDlp9wG7XEcdtnLvX0QaAsGp8P8HAQ&gclsrc=aw.ds&Ntt=muck
Κανενα προβλημα.Περνεις τις parcours2.Ακριβες γαλοτσες αλλα αξιζουν πραγματικα το καθε ευρο τους.Εγω ειχα αυτες που εχουν και νεοπρεν για μονωση.δεν μπορώ να βρω πουθενά στο νούμερο μου parcours και έμαθα πώς καταργήθηκαν και βγαίνουν οι parcours 2
τί κάνουμε ; .xm.