τρυπησε η μα.....κια 2 ποντους τρύπα το καταλαβα οταν μπηκα στο ποταμακι κ ενιωα την υγρασια...Γιατι εχει τρυπα τρυπησανε? Η μονο εφυγε λιγο απο πανω?
τρυπησε η μα.....κια 2 ποντους τρύπα το καταλαβα οταν μπηκα στο ποταμακι κ ενιωα την υγρασια...Γιατι εχει τρυπα τρυπησανε? Η μονο εφυγε λιγο απο πανω?
Παυλαρα η γαλοτσα ειναι γαλοτσα!κάτοχοι γαλότσας τύπου Aigle Parcours 2 ( δεν έχουν επένδυση neopren ) τί μέτρα παίρνετε για να μη ξυλιάσει το πόδι στα κρύα ; πέρα από καλές κάλτσες που έχω με 6-8 πλέξεις μαλλί τα δάχτυλα προχθές στα χιόνια δεν τα ένιωθα,,,για ρίξτε καμιά ιδέα ρε παίδες
Παυλε αν θελεις την αποψη μου παρε αυτα...με 10ευρωκάτοχοι γαλότσας τύπου Aigle Parcours 2 ( δεν έχουν επένδυση neopren ) τί μέτρα παίρνετε για να μη ξυλιάσει το πόδι στα κρύα ; πέρα από καλές κάλτσες που έχω με 6-8 πλέξεις μαλλί τα δάχτυλα προχθές στα χιόνια δεν τα ένιωθα,,,για ρίξτε καμιά ιδέα ρε παίδες
Κωστα αναμεσα στην Direct tracer και στην Falcon neopren θα προτιμουσα την πρωτη. πολυ καλύτερη....Direct tracer vs Falcon neopren vs demar universal pro. Παρακαλω γνωμη απο τους κατοχους. Με ενδιαφερει να λυγιζει διοτι την θελω για περπατητο.
για περπατητο μονο demar pro δεν θα την καταλαβανεις στο ποδι σου ,της εγω 4 χρονια ,παπι ,μπεκατσα δεν εχουν παθει τιποτα.Direct tracer vs Falcon neopren vs demar universal pro. Παρακαλω γνωμη απο τους κατοχους. Με ενδιαφερει να λυγιζει διοτι την θελω για περπατητο.
Direct tracer vs Falcon neopren vs demar universal pro. Παρακαλω γνωμη απο τους κατοχους. Με ενδιαφερει να λυγιζει διοτι την θελω για περπατητο.
Όπως λέει παραπάνω ο φίλος Κώστας για περπατητο demar.για περπατητο μονο demar pro δεν θα την καταλαβανεις στο ποδι σου ,της εγω 4 χρονια ,παπι ,μπεκατσα δεν εχουν παθει τιποτα.
με της καλτσες ναι θα κανεις δουλεια.Γιαννάρα μήπως οφείλονται αλλού οι κράμπες και όχι στην γαλότσα ; τις έχω 3 χρόνια τις Aigle και είναι λες και φοράω αθλητικό,με την σόλα που έχουν δεν με κουράζουν στο περπάτημα ,,,αυτές χωρίς επένδυση όμως δεν είναι καθόλου ζεστές ( όπως και άλλες γαλότσες χωρίς κάλτσα ) το μόνο αρνητικό που έχω βρεί,,,όσο για την αντοχή τους κορυφαίες και δεν τις έχω λυπηθεί καθόλου όπως ένας φίλος που έχει τις ίδιες με επένδυση neopren που όταν βρίσκει κλαδιά τα αποφεύγει μη τις σκίσει
θα πάρω τις κάλτσες που προτείνει ο φίλος Χριστόδουλος και πιστεύω να έχω τον τέλειο συνδυασμό !
Παύλο μόλις άλλαξα γαλοτσες σταμάτησαν και οι κραμπες.Γιαννάρα μήπως οφείλονται αλλού οι κράμπες και όχι στην γαλότσα ; τις έχω 3 χρόνια τις Aigle και είναι λες και φοράω αθλητικό,με την σόλα που έχουν δεν με κουράζουν στο περπάτημα ,,,αυτές χωρίς επένδυση όμως δεν είναι καθόλου ζεστές ( όπως και άλλες γαλότσες χωρίς κάλτσα ) το μόνο αρνητικό που έχω βρεί,,,όσο για την αντοχή τους κορυφαίες και δεν τις έχω λυπηθεί καθόλου όπως ένας φίλος που έχει τις ίδιες με επένδυση neopren που όταν βρίσκει κλαδιά τα αποφεύγει μη τις σκίσει
θα πάρω τις κάλτσες που προτείνει ο φίλος Χριστόδουλος και πιστεύω να έχω τον τέλειο συνδυασμό !
Αντε καλοφορετες!!ήρθε η επένδυση που πρότεινε ο Χριστόδουλος,φαίνεται καλή και αρκετά ζεστή,,μαζί και ένα ζευγάρι Merino 70% οπότε τέλος και από αυτό !
ευχαριστώ παίδες για τις πληροφορίες
σωθηκες φιλαρακι!ήρθε η επένδυση που πρότεινε ο Χριστόδουλος,φαίνεται καλή και αρκετά ζεστή,,μαζί και ένα ζευγάρι Merino 70% οπότε τέλος και από αυτό !
ευχαριστώ παίδες για τις πληροφορίες