Ναι.
παρε της demar.
Αναφέρω και πιο πάνω οτι θέλω ΜΟΝΟ τις συγκεκριμένες.
παρε της demar.
Γερασιμε αν θες πες καμία λεπτομέρεια γιατί είναι φθηνές και τις βρίσκω εύκολα εδώ Σλοβακία.Ναι.
Αναφέρω και πιο πάνω οτι θέλω ΜΟΝΟ τις συγκεκριμένες.
Γερασιμε αν θες πες καμία λεπτομέρεια γιατί είναι φθηνές και τις βρίσκω εύκολα εδώ Σλοβακία.
Α μάλιστα. Νόμιζα ότι τις έχεις δοκιμάσει γτ ψάχνω ένα ζευγάρι πρόχειρο για τον πατερα μου.Δεν ξέρω ρε συ Βασίλη ο πατέρας μου τις θέλει για το ψάρεμα.. Απλά ήθελα να δω αν υπάρχει κάπου Αθήνα να πάμε να τις δοκιμάσει για να μην τις πάρουμε έτσι και για κάποιον λόγο δεν του κάνουν.. Σε ευχαριστώ πάντως.
Στο kasonline στο σταθμό Λαρίσης:Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω στην Αθηνα τις γαλότσες Lemigo Greenlander?
Φιλε ενα θα σου πω επηδη δουλευω σε λατομειο εαν η γαλοτσα ειναι σφιχτη στο ποδι και νεοπρεν που εχω τις eagle το ποδι παγωνει παρε να νε καπως πιο ευριχωρες σε καρτερι βολεβουν περισοτερο σε περπατιτο θες κατι πιο σταθεροΚαλησπερα,
Πηρα αυτες τις γαλοτσες σημερα 75ευρω χωρις νεοπρεν. Με νεοπρεν δεν λυγιζαν αλλα αυτες χωρις μου φαινεται οτι δεν εχουν μεγαλη σταθεροτητα στον αστραγαλο. Θα δειξει. Θα τις συνδιασω με καλτσα mund explorer treking κ ο θεος βοηθος να μην ξιλιασει το ποδι. Ειδομεν
Καλορίζικες και καλοφόρετες ....Καλησπερα,
Πηρα αυτες τις γαλοτσες σημερα 75ευρω χωρις νεοπρεν. Με νεοπρεν δεν λυγιζαν αλλα αυτες χωρις μου φαινεται οτι δεν εχουν μεγαλη σταθεροτητα στον αστραγαλο. Θα δειξει. Θα τις συνδιασω με καλτσα mund explorer treking κ ο θεος βοηθος να μην ξιλιασει το ποδι. Ειδομεν
στο ψαρεμα θα τις βαζης;View attachment 7752 σήμερα παρέλαβα Ισπανίας είναι καουτσούκ χωρίς επένδυση, δεν ήθελα, 74 ευρώ
Καλοφορετες φιλαράκι!!!View attachment 7752 σήμερα παρέλαβα Ισπανίας είναι καουτσούκ χωρίς επένδυση, δεν ήθελα, 74 ευρώ
Alfa game Αθήνα φίλεΚαλοφορετες. Από που τις πήρες Βίκτωρα;
Βγάζει και με λουράκι? Συνάδελφε.View attachment 7752 σήμερα παρέλαβα Ισπανίας είναι καουτσούκ χωρίς επένδυση, δεν ήθελα, 74 ευρώ
Ναι φίλεΒγάζει και με λουράκι? Συνάδελφε.
το λουρακι δεν το πηρες βρεεεε να της βγαζης και βωλτα αντε καλες ψαριεςςςςΝαι φίλε
"Συνάδελφε" πιστεύω ότι ξέρω να διατυπώνω αυτά πού θέλω νά πω και νά καταλάβει ο άλλος,αν εσύ δεν είσαι θέση να το καταλάβεις και να σχολιάζεις άστοχα με δόση ειρωνείας τοτε πρόβλημα σού.το λουρακι δεν το πηρες βρεεεε να της βγαζης και βωλτα αντε καλες ψαριεςςςς