Καμμία; .xm.Κουίζ.
Ποιες φυλές Ηπειρωτικών ανήκουν στον τύπο δεικτών α) Μπράκ; β) Σπάνιελ και γ) Γκριφφόν;
Καμμία; .xm.Κουίζ.
Ποιες φυλές Ηπειρωτικών ανήκουν στον τύπο δεικτών α) Μπράκ; β) Σπάνιελ και γ) Γκριφφόν;
Όλα τα μπρακ το γαλλικό, το γερμανικό,το ουγκρικο και το ισπανικό που θεωρείται πρόγονος του σημερινού ποιντερ.Κουίζ.
Ε, και; η μάθηση αποκτάται δια των επαναλήψεων.Συγνωμη γραφαμε μαζί.
Μη το σκέφτεσαι καθόλου. Και εμένα μου έχει συμβεί πολλές φορές, και εδώ και αλλού. Ξεκινώ να γράψω κάτι και διακόπτω για ένα τηλεφώνημα ή για κάτι επείγον, όταν το καταχωρήσω μετά από ώρα μπορεί να βρω άλλα 2-3 μηνύματα που με είχαν ήδη υπερκαλύψει.Κυρ Γιαννη γραφω απο κινητό και πολλες φορες δεν εμφανιζει ολα τα μηνύματα.
Εαν ειχα δει οτι ειχατε δώσει την απαντηση δεν θα εγραφα εννοειτε.
Δεν νομίζω....!Γιώργο και Χρήστο... αδιάβαστοι, να έρθετε με τους κηδεμόνες σας.
Τελικά το μούσι έχει ξαναβγεί. Πολύ καλός χαρακτήρας, μόλις βρω χρόνο θα βάλω φωτογραφιες. Σου εύχομαι καλή επιλογή.Και εγώ μετά από πολύ σκέψη και ζυγιζοντας τα κυνηγια όπου κάνω γερνω προς αυτήν την φηλη.Έχει και ένας γνωστός μου πάρει από το Εκτροφη ντραατχααρ Κυκλάδων. Και το σκυλί είναι αστερι.Πανο και αυτό χορις μουσι είναι αλλά από το προτο πουλί που βρικε κοκαλοσε.
Καλησπέρα στην παρέα. Μια ερώτηση σχετικά περίεργη. Μετά από αρκετή έρευνα αγόρασα ένα ντρατχααρ που τώρα είναι 7,5 μηνών. Όταν ήταν 5 μηνών είχε αρκετό μούσι αλλά σιγά σιγά το έχανε και τώρα που είναι σχεδόν 8 δεν έχει καθόλου μούσι. Είναι αυτό φυσιολογικό και που μπορεί να οφείλεται? Αν κάποιος έχει βαθύτερες γνώσεις διαθέτω τα pedigrees των γονιών του. Το δικό του δεν το έχω παραλάβει ακόμα. μόλις μπορέσω θα παραθέσω και σχετικές φωτογραφίες, πριν και μετά. Πραγματικά είμαι πολύ προβληματισμένος, γιατί συμβαίνει αυτό?