. . . . . . . . . . . . . .asking.Ποιου χρόνου ρε μεγάλε ;Όλα ήταν πολύ όμορφα εχθές , και η ατμόσφαιρα όπως ακριβώς έπρεπε .
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, και του χρόνου να είμαστε καλά να το ξανακάνουμε.
Εννοώ για την πίτα ρε φίλε. . . . . . . . . . . . . .asking.Ποιου χρόνου ρε μεγάλε ;
εκτός κι αν εννοείς συν γυναιξί και τέκνοις .....
Κανονιστε και για βόρεια παιδιά τιποταΌλα ήταν υπέροχα, το φαγητό, η παρέα μα πάνω απ'όλα οι συζητήσεις με όλο τον κόσμο! Να είμαστε όλοι καλά να κάνουμε τέτοιες συναντήσεις και να περνάμε όμορφα. Η επόμενη συνάντηση θα είναι σύντομα πιστεύω και θα έχει κάτι το κυνηγετικό!
Κανονιστε και για βόρεια παιδιά τιποτα
Καλησπέρα Δημητρη,Tην ερχόμενη βδομάδα είσαι μέσα; ανεβαίνω Αμύνταιο και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθω Καστοριά .buy.
Το δώρο σου το έχει ο τζιμακος...ρολογαρα όχι αστειαΜπραβο σας για την ομορφη βραδια.
Ελπιζω του χρονου να μπορεσω να παραβρεθω και εγω....μιας και η δουλεια με αφησε μακρια σας.
Ειδα τη λιστα με τους "τυχερους".
Θελω να πω το εξης, νιωθω πολυ τυχερος που ηρθα σε αυτη την παρεα. Μπορει περυσι να κερδισα το 3ημερο στο Δ, και φετος 125φυσιγγια,αλλα πραγματικα ειμαι τυχερος γιατι γνωρισα, απο το πληκτρολόγιο, το τηλεφωνο και απο κοντα σωστους ανθρώπους. Αυτους που χωρις να σε ξερουν, διατιθενται να σε βοηθησουν περισσοτερο ακομα και απο τους"περισσοτερο" γνωστούς!
Τελος, εδω μεσα εμαθα και εφαρμοσα σκοπευτικα πραγματα που με αναβαθμισαν πραγματικα. Το φορουμ ηταν κατα καποιον λογο ο δασκαλος σκοποβολης μου. Το μονο που εμενε ηταν η αντίληψη της πραγματικοτητας και η εφαρμογη της γνωσης.
Ευχαριστω.!