Κοιτα τώρα τι ερωτήσεις κάνει .......
Κοιτα τώρα τι ερωτήσεις κάνει .......
Εγώ Παύλο τι να πάρω?
από του φάντομ ρε Παύλο.... εννοούσα!κλασσικά τα classica
Πήρα όπλο τώρα που σκοτωνει,δεν αγχωνομαι σοβαρά μιλάω ρε...ποια προτείνεις?δεν σκοτώνουν αυτά Ηλία ,,,,α σορρυ εχεις 930 Τωρα
Από ταχύτητες Παύλο τι λένε?αφου δεν μπορείς να περάσεις τον ψυχολογικό τοίχο των 28γρ πάρε τα fanatic 30gr με granular,,,σε λίγες μέρες θα βγάλει και τιμή η οποία θα είναι στα €5,8 ίσως και πιο κάτω
http://fantomoutdoors.gr/Fantom φυσίγγια Fanatic 30gr Cal 12
Επίσης όταν λέει ότι είναι δοκιμασμένα σε βαλιστικό σταθμό μήπως γνωρίζεις λεπτομέρειες?Από ταχύτητες Παύλο τι λένε?
Όχι φίλε μου!Επίσης όταν λέει ότι είναι δοκιμασμένα σε βαλιστικό σταθμό μήπως γνωρίζεις λεπτομέρειες?
Τον Παύλο ήθελα να ρωτήσωΌχι φίλε μου!
Ναι στο λινκ που έδωσες το γράφει πάνω στο κουτί!Ηλία από ταχύτητες είναι αρκετά πιο γρήγορο από το κίτρινο lambro,,,για βλητικό σταθμό δεν έχω ιδέα δεν έχω ρωτήσει ποτέ,,θα μάθω όμως
Βασίλη στην σελίδα του το είδες ;
Ο κλασικός πράσινος της maxam.
Όχι δεν εχει διαφορα , κλασικός έγραψα γιατί στο πράσινο βγαίνουν παρά πολλά ισπανικά φυσιγγια για διάφορες εταιρίες .Μου έτυχε κι ένα κουτί με κόκκινους κάλυκες. Η διαφορά ήταν στο χρώμα μόνο από όσο κατάλαβα. Δεν νομίζω να διαφέρει ως προς τη βλητική του φυσιγγιού...
καταλαβα θα φανε σπρωξημο σε κανενα με μαγκνουμιτιδαπολυ δυνατα νικολα ,δουλεψε τα μονο σε συνθηκες παγου ,αλλιως θα σου φυγει το σαγονι!!!!