Γνώμες Φυσιγγίων Αρχείο

• Thread starter Thread starter Evri15metri
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Not open for further replies.
Παιδιά το έκοψα το φυσίγγι... Πρώτα ομως ξέβαψα τα στοιχεία του για να μη δυσφημιστεί ο κατασκευαστής, ακόμη περισσότερο αν η κατασκευή του δεν ειναι προβληματικη...Οπως θα δειτε στις φωτογραφίες, υπαρχει στήλη σκαγιων που περισσευει πανω απο τον συγκεντρωτήρα.

screen capture
image posting sites

screenshot tools
image hosting service
free online image hosting
Αρελιαστο φυσιγγι και φαινεται απο τις γωνίες του εξαγωνου

Το rc psb1 αν δεν κάνω λάθος
Βύσμα drago20
Καψουλι cx2000
Είναι πολλή χαμηλά το 1,65χ34 για psb1
Δεν πιστεύω ότι είναι PSB1 ... Από όσο έχω δει από παλιά, η RC χρησιμοποιεί συνήθως πυρίτιδες Vectan (Nobelsport), κάποια από αυτές πρέπει να είναι κι εδώ, το πιο πιθανό C7 ...
Ή αν ισχύει αυτό που λένε ότι η RC "βάφει" τις πυρίτιδες για να μη γνωρίζονται, μπορεί να είναι κάποια από τις Α1 - Α1 SPECIAL ή A6 SP (πρώην Α1 36).
(Εγώ δεν πιστεύω ότι τις βάφει, αφού δεν παράγει πυρίτιδες, μπορεί όμως να τις παραγγέλνει με διαφορετικό χρώμα από το συνηθισμένο ...)
Πάντως PSB1 δεν μπορεί να είναι, και για το λόγο ότι η δόση 1,65 γρ. είναι πολύ μικρή για 34-35 γρ. Αν είναι κάποια Vectan (C7 ή Α1) κάπως "τρώγεται", αν και πάλι η δόση είναι μέτρια.
Έχει γούστο πάντως, που πολλοί θεωρούν τα RC πολύ γρήγορα φυσίγγια !!! .yel.
Έχω ακούσει παλιότερα σκοπευτές αναμφισβήτητα υψηλού επιπέδου να λένε ότι το σκητοφύσιγγο RC 4 Champion είναι φοβερά γρήγορο φυσίγγι (όταν η δόση που είχα μετρήσει επανειλημμένα ήταν μόλις 1,15-1,17 γρ. 206SV)o_O !!! Όπως και έμπειρους κυνηγούς να λένε το ίδιο για το RC 32 !!! ... :D

Δεν πιστεύω ότι είναι PSB1 ... Από όσο έχω δει από παλιά, η RC χρησιμοποιεί συνήθως πυρίτιδες Vectan (Nobelsport), κάποια από αυτές πρέπει να είναι κι εδώ, το πιο πιθανό C7 ...
Ή αν ισχύει αυτό που λένε ότι η RC "βάφει" τις πυρίτιδες για να μη γνωρίζονται, μπορεί να είναι κάποια από τις Α1 - Α1 SPECIAL ή A6 SP (πρώην Α1 36).
(Εγώ δεν πιστεύω ότι τις βάφει, αφού δεν παράγει πυρίτιδες, μπορεί όμως να τις παραγγέλνει με διαφορετικό χρώμα από το συνηθισμένο ...)
Πάντως PSB1 δεν μπορεί να είναι, και για το λόγο ότι η δόση 1,65 γρ. είναι πολύ μικρή για 34-35 γρ. Αν είναι κάποια Vectan (C7 ή Α1) κάπως "τρώγεται", αν και πάλι η δόση είναι μέτρια.
Έχει γούστο πάντως, που πολλοί θεωρούν τα RC πολύ γρήγορα φυσίγγια !!! .yel.
Έχω ακούσει παλιότερα σκοπευτές αναμφισβήτητα υψηλού επιπέδου να λένε ότι το σκητοφύσιγγο RC 4 Champion είναι φοβερά γρήγορο φυσίγγι (όταν η δόση που είχα μετρήσει επανειλημμένα ήταν μόλις 1,15-1,17 γρ. 206SV)o_O !!! Όπως και έμπειρους κυνηγούς να λένε το ίδιο για το RC 32 !!! ... :D
Το είχα ακούσει και εγώ για τα μπογιατισματα των πυριτιδων Στέλιο .. είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμη για c7 όμως..

Η δοσολογία πάλι είναι χαμηλά για c7.. και ταιριαζει περισσότερο με την
δοσολογια της Α1 η οποία είναι άλλο χρωμα όμως.. ποιος ξέρει...thinkthink

Status
Not open for further replies.
Back