Ακριβως..Πατενταρισμένη από την MAIONCHI
Τι εννοείς, η πατέντα?λογικά έχει λήξει ;
Κυπριακα δεν ρίχνεις Λάμπη?Πήρα τηλ τον αντιπρόσωπο εδώ στα χωριά μου να μας λύσει την απορία τι σημαίνει αυτό το AF
Απάντηση :'' Έν ηξέρω ρε κουμπάρε ούού .......''
Τάσο μόνο ιδιογόμωση φυσίγγια ρίχνω .Κυπριακα δεν ρίχνεις Λάμπη?
Αυτά τα extra Σολωμονιδη μου πιπιλανε το μυαλό χρόνια τώρα...
Λάμπη, γνωρίζεις ποια από τα Victory είναι γεμισμένα με Α0;Τάσο μόνο ιδιογόμωση φυσίγγια ρίχνω .
Όταν αγόραζα εμπορικά προτιμούσα τα victory διότι πάντα μ'αρέσουν τα σφικτά φυσίγγια .
Αυτά τα ξέρω πολύ καλά καί είναι καί πολύ καλά .
Τα extra είναι πιό soft φυσίγγια
VICTORY 35GR ΛΕΥΚΟΛάμπη, γνωρίζεις ποια από τα Victory είναι γεμισμένα με Α0;
Ευχαριστώ πολύ!VICTORY 35GR ΛΕΥΚΟ
VICTORY STRINGER 34 GR ανάμεικτο σκάγι
VICTORY SPORTING NICKEL 36 GR ΚΑΦΕ (δεν γνωρίζω αν έρχεται Ελλάδα )
VICTORY MINI MAGNUM BLK 40 GR
Βαρα αβερτα!!!Καλησπερα! Πηρα αυτές τις μέρες φυσιγγια από Πελλοπόνησο!
Το νέο sporting του Ρουμελιωτη με csb5 και Κουτουμανος διασποράς 40 gr με Tecna στο 2,10gr η 2,15gr,ένα από τα δυο μου είπε δεν θυμάμαι πιο όμως! Ευχαριστώ πολυ και τους δυο για την άψογη συναλλαγή και εξυπηρέτηση!
5,5€ τα κουτουμανος σε 10αδα! Και 4,75€ τα νεα sporting του Ρουμελιωτη! Μεταφορικά 0,20€ το κουτάκι για Χανιά του Ρουμελιωτη!
Καλοριχτα Γιαννο! Τα κουτουμανος είναι δύναμη!Καλησπερα! Πηρα αυτές τις μέρες φυσιγγια από Πελλοπόνησο!
Το νέο sporting του Ρουμελιωτη με csb5 και Κουτουμανος διασποράς 40 gr με Tecna στο 2,10gr η 2,15gr,ένα από τα δυο μου είπε δεν θυμάμαι πιο όμως! Ευχαριστώ πολυ και τους δυο για την άψογη συναλλαγή και εξυπηρέτηση!
5,5€ τα κουτουμανος σε 10αδα! Και 4,75€ τα νεα sporting του Ρουμελιωτη! Μεταφορικά 0,20€ το κουτάκι για Χανιά του Ρουμελιωτη!
Προς το παρόν τα κεφάλια μέσα,έχουμε ελιες! Αλλά έχω προμηθεύσει μερικά εκει που πρέπει για πρώτα συμπεράσματα!Βαρα αβερτα!!!
Χαχα,ναι δεν λυπήθηκε το μπαρούτι! Παντως σήμερα φίλος περδικάς έκαψε δυο πέρδικες με αυτά και δεν μου είπε κάτι για υπερβολική ανάκρουση! Είχε όμως αυτογεμες αερίων!2,15gr Tecna?Καλα καλαμποκια
Ευχαριστώ Άριστο! Ο Αγγελοπουλος μου είπε οτι δίνει πολλά σε λαγαδες Κρήτη και μόνο 5αρια!Καλοριχτα Γιαννο! Τα κουτουμανος είναι δύναμη!
Αναλόγως του setup, πιο μαλακά δεν υπάρχουν....Χαχα,ναι δεν λυπήθηκε το μπαρούτι! Παντως σήμερα φίλος περδικάς έκαψε δυο πέρδικες με αυτά και δεν μου είπε κάτι για υπερβολική ανάκρουση! Είχε όμως αυτογεμες αερίων!
Ευχαριστώ Χρηστο!Αναλόγως του setup, πιο μαλακά δεν υπάρχουν....
Καλόριχτα Γιάννη!
Αδυναμία του πατέρα μου όταν παει καβάλα στα σκυλιά, στη δεξιά καννη σε baikal, 18.2 αυλό,74 mpa!Ευχαριστώ Άριστο! Ο Αγγελοπουλος μου είπε οτι δίνει πολλά σε λαγαδες Κρήτη και μόνο 5αρια!
Η tecna εχει απηστευτες δηνατοτητες γεμηζεις οτι θελεις και δεν κανει πησω με τιποταΜε mb 36 το γέμιζε πριν,αλλά προφανώς λόγω έλλειψης πυριτιδων της bp πήγε στην tecna..
Τα πρώτα ήταν πολύ μαλακα..κ όπου έπεφταν γέμιζαν σκαγια αβερτα..
Απίστευτη αποτελεσματικότητα....
Αναλόγως του setup, πιο μαλακά δεν υπάρχουν....
Καλόριχτα Γιάννη!
Ευχαριστώ Χρηστο!
Ξέχασα να σας πω οτι ο αδελφός μου έριξε με το blaser, ένα 5αρι στον πίνακα από τα 20 μέτρα και κόντεψε να ξεστελιωσει τον πίνακα! «Πως σου φάνηκε του λέω;» Άσε πολυ δυνατά μου λέει! «Θα τα πάρεις στο λαγο αύριο που θα πάτε του λέω;»
Όχι ρε μου λέει,δεν βάζω τέτοια στο όπλο!!
Είχε και ζέστη τη μερα που τα έριξε και πρέπει να την κατάλαβε για τα καλα την ανάκρουση!
Κατανομή παντως μου είπε του άρεσε πολυ!
Έτσι εξηγείται... Εγώ στα παλιά αναφερόμουνΜε mb 36 το γέμιζε πριν,αλλά προφανώς λόγω έλλειψης πυριτιδων της bp πήγε στην tecna..
Τα πρώτα ήταν πολύ μαλακα..κ όπου έπεφταν γέμιζαν σκαγια αβερτα..
Απίστευτη αποτελεσματικότητα....