Ο λογος?Ρίξτα με όπλο που έχει θαλάμη 3"
Ο λογος?Ρίξτα με όπλο που έχει θαλάμη 3"
Τα max 33(!) ??????????Έχουν, σχετικά, ανεβασμένες πιέσεις.
Αν ξερεις κατι παραπανω πεστο,ειδικα απο την στιγμη που λες οτι ενα φυσιγγι των 33γρ χρειαζετε θαλαμη magnum 3"..Όπως νομίζεις.
Giovanni με σταυρο" κλειστος",τα πτερυγια δεν ειναι αποσπομενα,xρονια ετσι γεμιζετε..οπως κ το 3Α..απο τα πιο μαλακα διασπορας που εχω ριξει κ τα δυο αν κ το δευτερο εχω να το ριξω πολλα χρονια..Τωρα με τι διασπορεα ειναι τα r12 διασπορας?
κάνουμε οικονομία για του χρόνουGiovanni με σταυρο" κλειστος",τα πτερυγια δεν ειναι αποσπομενα,xρονια ετσι γεμιζετε..οπως κ το 3Α..απο τα πιο μαλακα διασπορας που εχω ριξει κ τα δυο αν κ το δευτερο εχω να το ριξω πολλα χρονια..
Απο τα r-12 διασπορας ν9 εριξα φετος σε δυο χαμηλες τσιχλες στα μπασιματα κ εφαγαν γεματη τουφεκια..Εχω πνιγει απο τα φυσιγγια κ δεν ξερω που να τα ριξω..θα τα βαλουμε στον κωλο μας φετος που λεει κ ενας φιλος..
Άμα συνεχίζω να τις χαλάω θα πάω να πάρω ένα 5* τσοκάκι να μου βγαίνει καμπάνα στη σύσφιξη να σχολάωΠολυ καλο φυσιγγι αλλα και παλι θα της χαλαςlampro feltro 34 gr n8 και ελυσες το προβλημα σου.
Καλο είναι κάποια σκαγια τα ανοίγει αλλά κραταει και κέντροΣήμερα πέρασα και πήρα ένα κουτάκι gorilla con borra No8 για την μπεκάτσα για πρώτο μπας και σταματήσω να χαλάω τις κοντινές. Διασποράς δεν ήθελα οπότε κατέληξα να δοκιμάσω αυτό. Τι άποψη έχετε για το φυσίγγι αυτό??
Τα ανοιγη γρηγορα? Πως το εχεις δει αυτο το φυσιγγακι? Τι νουμερο τα εχεις δουλεψει?για κοντα δεν,
κοιταξ ε αν θες τα sellierbellot
βγαινουν σε 10αδα χαρτινα ,
,μαλλινηταπα,σταυρο απο επανω,ομορφο φυσιγγακι,παραδοσιακο.
Ποιος εγω?Μα με αυτα κοιμαμε κ με αυτα ξυπναω...Που τα ξετρυπωνεις
Λες ε?Ναι σωστα, μπορει..αυτό το διασπορεας υψηλής τεχνολογίας μου θυμίζει πατεντα Δ.Σ με αμορτισέρ winchester αλλά σε φυσίγγια Δορκας think για ερεύνησε το φιλαρακι.