Να το δοκιμασεις φιλε ειναι οτι καλυτερο,και για το τρυγονι ειναι φοβερο.οκ ευχαριστω, λεω να το δοκιμασω φετος στην εναρξη στο τρυγονι κι αργοτερα για καμια τσιχλιτσα.
Οκ παιχτουρα μου, σ'ευχαριστω, θα δοκιμαστει φετος να δω τι λεειΠολυ καλο φυσιγγι αλεξ παντως καιρου με ακουιλα,ενα απο τα καλυτερα του φυσιγγια.
Πολύ καλύτερο το 30 άρι....απλα η τιμή του ειναι "γ@μω το κερατό μ" 6,50€!!! Βέβαια αν μείνεις ικανοποιημένος...δεν έχει σημασία!Φιλε outlander το imperial το ισπανικο για το 32αρι φανταζομαι εννοεις?
το 30αρι ηθελα να ρωτησω αν το εχεις δοκιμαση ειναι καλο?
Γαζωνουν αλεξ τα βάζω και τον Οκτώβρη αλλά και άμα δεν έχει κανένα υπερβολικα τρελό κρύο και υγρασία στην φασσα!Εχει αποψη κανεις για του Καραμανιδη τα μαυρα 33.5 γραμ σε χοντρα νουμερα?
Express 32 και champion 32 ,ελληνικα,φθηνα,και παντος καιρου.Φέτος θα ρίξω τα alfa game πέρσι που τα δοκίμασα από φιλο μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις με ισπανική πυρίτιδα γεμισμένα κ Ισπανία , συγκεντρωτικό φυσιγγι . Θέλω να βρω και ένα 30αρι στην σκέψη μου είναι τα ιμπεριαλ ή τα φάντομ ( αν κ έχω μια επιφύλαξη γιατί έριχνα τα f32 πολύ καλό προπερσι , τα καινούργια τα άλλαξε λίγο φέτος κ δεν μου πολυαρεσαν ) ,του Ρουμελιώτη από την άλλη ήταν του ύψους κ του βάθους ,βέβαια τα είχα ρίξει σε συνθήκες με αρκετή υγρασία οπότε δεν θέλω να είμαι απόλυτος. Τα tordo 30 του λαμπρό ήταν το αγαπημένο μου το χάλασαν όμως. Ένα φυσιγγακι αξιοπρεπές παντός καιρού ψάχνω......ξέρω ξέρω θα μου πείτε μόνο ιδιογωμοση ...
Για τσίχλα υπάρχουν καλά φυσίγγια όπως το cheddite αλλά έχει 7,5 € , και από την άλλη θέλω να ρίχνω ελληνικό αν γίνεται !
Φίλε chris στα 32 έκλεισα κ σε καλή τιμή κάτω από 6€, ένα 30αρι ψάχνω ..Express 32 και champion 32 ,ελληνικα,φθηνα,και παντος καιρου.
Αργύρη σε 30αρι μου αρέσει πολύ του ζώτου.Αποτελεσματικό και σταθερό σε διάφορες συνθήκες .Φίλε chris στα 32 έκλεισα κ σε καλή τιμή κάτω από 6€, ένα 30αρι ψάχνω ..
Θελω να δοκιμασω Ηλια σε νο3 και νο4 για λαγο, γιατι πλεον δεν μου αρεσουν τα πολλα γραμ.Γαζωνουν αλεξ τα βάζω και τον Οκτώβρη αλλά και άμα δεν έχει κανένα υπερβολικα τρελό κρύο και υγρασία στην φασσα!
Θα συμφωνήσω με τον Παύλο πιο πάνω και θα σου πρώτεινα και το J&B Fast 30gr (με aquila) που το έριξα πέρισυ και πρόπερσυ από την έναρξη ως το τέλος...Φίλε chris στα 32 έκλεισα κ σε καλή τιμή κάτω από 6€, ένα 30αρι ψάχνω ..
Να το δοκιμασεις φιλε ειναι οτι καλυτερο,και για το τρυγονι ειναι φοβερο.
Το imperial το σκέφτομαι και εγώ για φέτος.Ειναι και δίπλα στο σπίτι το κατάστημα του Κηφισού.fantom fanatic 30 / imperial 30 δακγωτά και τα δύο Αργύρη
Τα οποία μην τα πάρεις καθολουοκ ευχαριστω Παυλο, το θυμαμε το δευτερο κουτι στη φωτο, στα ραφια εδω της καλαματας αυτο εχουν.
Αρα εχουν τα ελληνικα εδω.
Ετσι ακριβώς καλύτερα πέτα πέτρες με το χέρι καλύτερα αποτελέσματα θα εχεις χαχαχαΤα οποία μην τα πάρεις καθολου
Ποιο έκλεισες αν επιτρέπεται???32 έκλεισα κ σε καλή τιμή κάτω από 6
Για "παντώς καιρού " τσιχλοφυσιγγο στρεψε την προσοχή σου σε sporting φυσιγγι νούμερο 9. Τόλμησέ το Αργύρη! Θα με θυμηθείς. Η μάρκα δεν με νοιάζει, είναι μπαλαντερ το 28άρι. Σύμμαχος σου, το όπλο σου και ο τρόπος που ρίχνεις.Φίλε chris στα 32 έκλεισα κ σε καλή τιμή κάτω από 6€, ένα 30αρι ψάχνω ..