Το 1ο κουτάκι ELEY άστο για τη συλλογή....Δυστηχως η ζυγαρια μου λειπει Στελιο για πιο ολοκληρωμενη παρουσιαση..ολο να παρω κ το αμελω..
Εφεραν κ εδω τα eley σε 32,34 κ 36γρ..
Πηρα πριν λιγο ενα κουτακι 32γρ ν8 στα 7,50€..
Aνοιγοντας το κουτι ειναι απο τα φυσιγγια που σε κανουν να τα θαυμασεις...και το εσωτερικο του κοτιου "στολισμενο" κ με χρησιμες πληροφοριες ασφαλειας που καλο ειναι παντα να αναγραφoνται...
View attachment 3370
Ο καλυκας φυσικα maxam οσο κ τα υπολοιπα υλικα..συγκεντρωτηρας Α-18 και πυριτιδα csb..λιγα σκαγια που μετρησα ηταν 2,2mm..
Oσο κ ωραια να δειχνουν ομως τον πρωτο λογο τον εχει το πεδιο βολης που δεν ειναι αλλο απο τον κυνηγοτοπο...ο οκτωμβρης δεν αργει...
View attachment 3371
Θα μπορουσαμε "το ονομα" να το πληρωναμε κ πολυ ακριβοτερα ..αν συγκριθουν με αλλα εισαγωμενα η και Ελληνικα οι τιμες δεν ειναι κ τοσο υψηλες..να ξερεις οτι το ονομα πληρωνουμε
Αν συγκρίνεις τα εξής φυσίγγια της Maxam RIO & ELEY που στην ουσία έχουν ίδια υλικά και βύσματα τα νέα Eley έρχονται ένα "κλικ" (φθηνά) παρόλο το ΟΝΟΜΑ τους....τουλάχιστο για φέτος που επανακυκλοφορούν....δηλαδή:Θα μπορουσαμε "το ονομα" να το πληρωναμε κ πολυ ακριβοτερα ..αν συγκριθουν με αλλα εισαγωμενα η και Ελληνικα οι τιμες δεν ειναι κ τοσο υψηλες..
Είσαι πρώτος φίλε μουRottweil special 36..η πυριτιδα παρομοια (σε εμφανιση τουλαχιστον)με το waidmannseil αλλα με λιιιγο μικροτερα φυλλιδια..βυσμα το ιδιο..σαφως αρκετα φθηνοτερο το special 36..σαν αποδοση δεν ξερω γιατι δεν εχω ριξει αν κ τα εχω κατι χρονια..
View attachment 3369
Είναι blind side φίλε μου χεχεχεView attachment 3391
Club 36 δεν είδα τι πυρίτιδα είναι. Όποιος βρει έστω στην φώτο ένα 3αρι σφαιρικό να μου το πει κερνάω ρετσινες
Εγώ club μια φορά πήρα και δεν ξανά παίρνω πάντως δεν τα υποτιμώ απλά δεν μου άρεσαν προσωπικά!!!Για μπαλιζες καθηστες είναι μια χαρά σε νεκρή περίοδο.
Πυριτιδα Psb2 και βυσμα gualandi..View attachment 3391
Club 36 δεν είδα τι πυρίτιδα είναι. Όποιος βρει έστω στην φώτο ένα 3αρι σφαιρικό να μου το πει κερνάω ρετσινες
Αυτο φαινεται πολυ ωραιο φιλαρακιView attachment 3392
Εδώ τα mb dual power σε 25αδα πάλι σε 7+4 και 3+6 σε διάφανο κάλυκα και Gordon άσπρο σαν τα winter. Τα χοντρα πάνω τα νικελ ψηλά κάτω σε αντίθεση με το πακετάκι της 10αδας που απ όσο θυμάμαι ήταν μιξ μεσα
Παλια ηταν πολυ καλο κ ειχε "πιασει" στην αγορα σε σχεση με το club 32 που ουτε φωνη ουτε ακροαση....τα εριξες προσφατα Μαριε?καλή δουλειά έχω δει μόνο στο Nova 32γρ
Το μοναδικό 32άρι του,που σκίζει.καλή δουλειά έχω δει μόνο στο Nova 32γρ
Πέρσι σε νο 6 που έτυχε εν κουτί στα χέρια μου. Λίγα ερηξα και δε μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερο πέραν του ότι μου άρεσαν και τα υλικά ήταν καλή δουλειά. Ακριβό πάντως και στον συγκεκριμένο επαγγελματία μετά από αυτά δεν...Παλια ηταν πολυ καλο κ ειχε "πιασει" στην αγορα σε σχεση με το club 32 που ουτε φωνη ουτε ακροαση....τα εριξες προσφατα Μαριε?
Μβ36 η τιμή όμως 14, 90...Αυτο φαινεται πολυ ωραιο φιλαρακι
Τώρα τα έβγαλε και μισοταπα αλλά δεν έχω δει και δεν ξέρω τιποταΠαλια ηταν πολυ καλο κ ειχε "πιασει" στην αγορα σε σχεση με το club 32 που ουτε φωνη ουτε ακροαση....τα εριξες προσφατα Μαριε?
.12,50€ εδώ κάτω.Μβ36 η τιμή όμως 14, 90...
Το Demi το γεμίζει ακόμη σε ασημί κάλυκα με 25mm μέταλλο;;;Πέρσι σε νο 6 που έτυχε εν κουτί στα χέρια μου. Λίγα ερηξα και δε μπορώ να πω κάτι ιδιαίτερο πέραν του ότι μου άρεσαν και τα υλικά ήταν καλή δουλειά. Ακριβό πάντως και στον συγκεκριμένο επαγγελματία μετά από αυτά δεν...
Ενα που έριχνα πολύ παλιά και μου είχε αρέσει ήταν το ντεμι του στα παπια
Δε νομίζω ούτε ήταν έτσι όταν το επαιρνα..12,50€ εδώ κάτω.
Το Demi το γεμίζει ακόμη σε ασημί κάλυκα με 25mm μέταλλο;;;