Εκει κενταειΈτσι ακριβώς είναι απο όσο ξέρω ......στην υγρασία την πολύ ζοριζεται όπως και οι περισσότερες.....τώρα στο κρύο με ενδιαφέρει για θερμοκρασίες 0 έως 10 βαθμούς βαριά
Εκει κενταειΈτσι ακριβώς είναι απο όσο ξέρω ......στην υγρασία την πολύ ζοριζεται όπως και οι περισσότερες.....τώρα στο κρύο με ενδιαφέρει για θερμοκρασίες 0 έως 10 βαθμούς βαριά
Κανένα άλλο ξέρουμε φυσίγγι το συγκεκριμένο δύσκολα πολύ να το βρωΕκει κενταει
Τη ψαχνης σηγκεκρημενα????βολες μακρινες??θερμοκρασιες θυραμα????Κανένα άλλο ξέρουμε φυσίγγι το συγκεκριμένο δύσκολα πολύ να το βρω
Βολές σε διάφορες αποστάσεις σε υδρόβια σε χωράφια όμως που είναι σχετικά ξερά δηλαδή υγρασία πολλές φορές κάτω του 80%Τη ψαχνης σηγκεκρημενα????βολες μακρινες??θερμοκρασιες θυραμα????
ΦονιαδεςΕπίσης μου εδωσε η νονά μου ένα κουτί φυσίγγια του συγχωρεμενου του νονου μου
Κουτουμανος 40γρ διασποράς σε νούμερο 6 σε 10αδα κασετίνα είναι τι ξέρουμε για αυτά??
Ωραία να έχω το νου μου χεχεΦονιαδες
Gorila βρησκης ευκολα????Βολές σε διάφορες αποστάσεις σε υδρόβια σε χωράφια όμως που είναι σχετικά ξερά δηλαδή υγρασία πολλές φορές κάτω του 80%
Ναι αλλά δεν μου άρεσαν τα περισσότερα που έχω ρίξει κυρίως με τέκναGorila βρησκης ευκολα????
Παρε το semi magnum εχει Μ92ς 40 γρ με κιαθιο sg magnum θερηζη θα με θημηθηςΝαι αλλά δεν μου άρεσαν τα περισσότερα που έχω ρίξει κυρίως με τέκνα
Το over max εννοείς???Παρε το semi magnum εχει Μ92ς 40 γρ με κιαθιο sg magnum θερηζη θα με θημηθης
ΑκρηβοςΤο over max εννοείς???
Έγινε σε ευχαριστώ φίλε μου......με Α0 δεν πεζει κανένα ελληνικό σε?Ακρηβος
Εχω να σφαξο καιροοοοο δεν μου ερχετε κατη αλο στο μιαλο ναχω δοκημαση πιο αξιοπηστοΈγινε σε ευχαριστώ φίλε μου......με Α0 δεν πεζει κανένα ελληνικό σε?
Έγινε καλός αν θυμηθείς τίποτα η δεις αν μπορείς πες μου με πριζωσε ο φίλος βιοτέχνης με την συγκεκριμένη πυρίτιδα για αυτόΕχω να σφαξο καιροοοοο δεν μου ερχετε κατη αλο στο μιαλο ναχω δοκημαση πιο αξιοπηστο
Εγώ εδώ στην Αττική ψάχνω τα gorilla 34 πόσο καιρό και δν μπορώ να τα βρω πουθενά. Μήπως ξέρει κανείς να βοηθήσει?Ναι αλλά δεν μου άρεσαν τα περισσότερα που έχω ρίξει κυρίως με τέκνα
http://gunandknifeclassics.gr/gorilla-34gr/Εγώ εδώ στην Αττική ψάχνω τα gorilla 34 πόσο καιρό και δν μπορώ να τα βρω πουθενά. Μήπως ξέρει κανείς να βοηθήσει?
Εσύ καλά τα λες, ο συγκεκριμένος όμως δν τα φέρνει τα 34αρια. Δν έχουν ζήτηση ισχυρίζεται..
Παρε απο αλλου με κουριερ, αμα βρεθουμε Κυριακη θα σου δωσω εγω να δοκιμασεις νο6 και νο5Εσύ καλά τα λες, ο συγκεκριμένος όμως δν τα φέρνει τα 34αρια. Δν έχουν ζήτηση ισχυρίζεται..
Καλκαντζακος μήπως αλλιώς δεν ξέρω ποιος μπορεί να το έχειΕγώ εδώ στην Αττική ψάχνω τα gorilla 34 πόσο καιρό και δν μπορώ να τα βρω πουθενά. Μήπως ξέρει κανείς να βοηθήσει?